SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi

neander

neander

Üye
Arkadaşlar merhaba, bu telefonu kullanıyorum fakat internete girdiğimde yazılar bit kadar küçük göründüğü için okumada problem yaşıyorum ve bu yazıları büyütmenin bir yolunu bulamadım, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

uyus_sweeti

Üye
telefonu dün akşam netten aldın daha elime geçmedi yorumlara bakılırsa işimi görür heralde. Bide mesaj gönderdikten sonra bi ses çıkıyomuş kapatılmıyomuşta o ses bi açıklar mısınz?
teşekkürler aydınlatmalar için :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, bu telefonu kullanıyorum fakat internete girdiğimde yazılar bit kadar küçük göründüğü için okumada problem yaşıyorum ve bu yazıları büyütmenin bir yolunu bulamadım, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

ses açma tuşuna basarsanız büyür kısmaya basarsanız küçülür :)

----------Eklendi @ 14:18:13 ---------- Yazıldı @ 14:17:42 ----------

telefonu dün akşam netten aldın daha elime geçmedi yorumlara bakılırsa işimi görür heralde. Bide mesaj gönderdikten sonra bi ses çıkıyomuş kapatılmıyomuşta o ses bi açıklar mısınz?
teşekkürler aydınlatmalar için :)
Hangi sEs ?

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

uyus_sweeti

Üye
mesaj attıktan sonra kalan tl miktarı nı gösterirken geliyomuş okuduğum yorumların % 99' unda bunu yazmışlar.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
MENÜ>AYarlar>ses profilleri>Hangisini kullanıyosan Düzenle DE > En Aşaqıdan SEsi Seç > Onunda en altından UYARI SESlerini sonuna kadar düşür :)))

Saygılar :))

bsliali

Üye
yok o ses kapanmıyor malesef kardeş :S sessizde iken çıkmıyor telefon seslide iken çıkıyor youtubeden gprs üzerinden video izledim kardeş izleniyor yani wifiden olsa takılma olmayacak tabi ama yüklemesi uzun sürüyor şebekeden kısacası youtubeden video açtım yani :) ürün güzel almak isteyenlere tavsiye ederim şahsen...:oke:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
yok o ses kapanmıyor malesef kardeş :S sessizde iken çıkmıyor telefon seslide iken çıkıyor youtubeden gprs üzerinden video izledim kardeş izleniyor yani wifiden olsa takılma olmayacak tabi ama yüklemesi uzun sürüyor şebekeden kısacası youtubeden video açtım yani :) ürün güzel almak isteyenlere tavsiye ederim şahsen...:oke:
Tümden KATILIYORUM :)

bsliali

Üye
ya GSCASSİO kardeş benim telefonda ünide wifilerin hepsi şifresiz kimine bağlanıyor kimine bağlanmıyor %70 ine bağlanmıyor sorun telefondamıdır acaba nasıl halledebilirim bilgin varmı ?

mert_013

Üye
slm arkadaşkar bana tel uyumlu apps uygulaması yada market uygulaması lazım nasıl nerden bulabilirim telefonda yok bana yardımcı olurmusunuz

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
ya GSCASSİO kardeş benim telefonda ünide wifilerin hepsi şifresiz kimine bağlanıyor kimine bağlanmıyor %70 ine bağlanmıyor sorun telefondamıdır acaba nasıl halledebilirim bilgin varmı ?

kardeş benikindede oluyor ama modem ayarlarından kaynaklanıyor sanırsam

----------Eklendi @ 23:13:10 ---------- Yazıldı @ 23:12:22 ----------

slm arkadaşkar bana tel uyumlu apps uygulaması yada market uygulaması lazım nasıl nerden bulabilirim telefonda yok bana yardımcı olurmusunuz

Sorunuzu Düzgün Bi şekilde ayrıntılı olarak tekrar alabilir miim ??

bsliali

Üye
sendede oluyorsa normal bi durum o zaman:oke: ama daha önce çin malı iphone kullandım o bile çatır çatır bağlanıyordu wifi ye hepsine :naughty: neyse ne telefon güzel işte daha ne olsun :P:

mikkrobikk

Üye
merhaba ben daha dün aldım bu telefonu ama bazı sorunlarım var optik pad çok hızlı hareket ediyo ayarlar kısmından hassasiyetini değiştirdim ama yine de çok hızlı kontrol edemiyorum bazen. bir de wifi ile facebooka girdiğimde fotoğraflar sekmesine geldiğimde telefon kapanıp kendine reset atıyor. bikaç kere denedim her seferinde kapanıp tekrar açıldı. telefonu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm yine de değişen bişey yok. ne yapmalıyım?

mert_013

Üye
kardeş benikindede oluyor ama modem ayarlarından kaynaklanıyor sanırsam

----------Eklendi @ 23:13:10 ---------- Yazıldı @ 23:12:22 ----------

Sorunuzu Düzgün Bi şekilde ayrıntılı olarak tekrar alabilir miim ??

slm kardeş sende aynı telefonu kullandıgın için yabancı degilsin telefonda apps ve market uygulamarı yok ben bu uygulamayı nasıl yüklerim telefona bana yardımcı olurmusun .

Alemist

Üye
Turkcell kampanyasından aldım telefonu 1 aydır kullanmaktayım,
herhangi bir dosyayı silmeye çalıştığımda donuyor telefon fotoğrafları, müzikleri silmek için sile tıkladığımda takılıp kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Hafıza kartı kullanmıyorum.
Fabrika ayarlarına döndüm, ayrıca sıfırladım değişen birşey yok sinirimi bozmaya yetiyor. günde 3-4 kere pili çıkarıyorum.
Edit:Şuanda denedim artık fabrika ayarlarına dön veya tümünü sıfırla yaparken de telefon donuyor, sizce servis yolu göründü mü?

Diğer 1 sorum ise oyunların içerisinde bulunan Eğlence Menüsü, Typing Master, Luxor isimli uygulamaları ve samsungun kendi zil sesleriyle, duvar kağıtlarını silmek mümkün değil mi çok gereksiz benim için.. Teşekkürler.

burhan37

Üye
Arkadaşlar bu telefonun hesap makinesi yok sanırım bilgisi olan var mı?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ben daha dün aldım bu telefonu ama bazı sorunlarım var optik pad çok hızlı hareket ediyo ayarlar kısmından hassasiyetini değiştirdim ama yine de çok hızlı kontrol edemiyorum bazen. bir de wifi ile facebooka girdiğimde fotoğraflar sekmesine geldiğimde telefon kapanıp kendine reset atıyor. bikaç kere denedim her seferinde kapanıp tekrar açıldı. telefonu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm yine de değişen bişey yok. ne yapmalıyım?
samsung müşteri izmetlerine i danışablrsn

----------Eklendi @ 03:22:28 ---------- Yazıldı @ 03:19:30 ----------

Turkcell kampanyasından aldım telefonu 1 aydır kullanmaktayım,
herhangi bir dosyayı silmeye çalıştığımda donuyor telefon fotoğrafları, müzikleri silmek için sile tıkladığımda takılıp kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Hafıza kartı kullanmıyorum.
Fabrika ayarlarına döndüm, ayrıca sıfırladım değişen birşey yok sinirimi bozmaya yetiyor. günde 3-4 kere pili çıkarıyorum.
Edit:Şuanda denedim artık fabrika ayarlarına dön veya tümünü sıfırla yaparken de telefon donuyor, sizce servis yolu göründü mü?

Diğer 1 sorum ise oyunların içerisinde bulunan Eğlence Menüsü, Typing Master, Luxor isimli uygulamaları ve samsungun kendi zil sesleriyle, duvar kağıtlarını silmek mümkün değil mi çok gereksiz benim için.. Teşekkürler.

galiba servis vakti ...onlar samsung tarafından korumalı silemezsin tabi insanın beyin suyunu sıkmak gibi bişey

mert_013

Üye
benim sorumada yardımcı olurmusunuz ?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş sende aynı telefonu kullandıgın için yabancı degilsin telefonda apps ve market uygulamarı yok ben bu uygulamayı nasıl yüklerim telefona bana yardımcı olurmusun .

Pardon Görmemişim ama uygulama oyun vb. şeyleri getjar.com bedawap.com liderwap.com adreslerinden indirebilirsiniz

mert_013

Üye
tşkl iyi çalışmalar

Üst Alt