arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım. galaxy s2'm var yeni aldım ancak mms yollayamıyorum. yani resimi seçip mesajlaşma olarak gönder diyorum yazdığım msj ulaşıyor ama resim ulaşmıyor?
mms ayarlarına baktım ayarlar sekmesinden orda bir sıkıntı yok gibi fakat malesef gönderme yapamıyorum. sorunum hakkında yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçecektir yardımı. şimdiden teşekkürler
Öncelikle senin sorununa geleyim, kardeşim telefonunun mms ayarlarını kontrol ettinde abonesi olduğun bayiden mms ayarlarının gönderilmesini istedin mi ? istersen onu bir iste sonra tekrar gözden geçir ayarları.....
-----------------
asıl konumuza dönelim, ben olsam galaxy s2 alırım gerçekten kıyak bir telefon yapmışlar yalan yok. yanlız bu kadar para verdikten sonra birşey olurmu diye korkmadan edemez insan

şahsen ben edemem.. o yüzden dikkatli kullanmanı tavsiye ederim ki alıcaksan, ayrıca sende var ya tam iki telefon arasında kalmışşın

iphonede güzel ve karizması yeter... Bak fikir değişştiriyorum ben olsam iphone alırdım karizmatik hem