Samsun Galaxy S II vs. Iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leagle123

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Galaxy S II vs. Iphone 4
arkadaşlar ben telefon alacam ama ikisinin arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ?:allalla:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy s2 tabiki bi kere kamera farkı var ve tabi ekran kalitesi olarakta s2 bence galaxy s2 pişman olmassın

^^Positive^^

Üye
bence iphone 5 i bekle.... karizma telefon zaten 8mp kamerası olacak+kablosuz sarj özelliği filan olacakmış... uygulamaları mükemmel ios mükemmel daha ne olsun:D

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
evet artik o da 5 milyardan cikar piyasaya :D :D :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SII ile iPhone 5'i kıyaslarsın. iPhone 4'den daha iyi bir cihaz.:oke:

Necmati

Necmati

Üye
Samsung Galaxy S2 tabikide 1GHZ işlemci Android 2.3 daha ne ister insan ekran açısıda 4.7 inç'di galiba :)

fireman87

fireman87

Üye
Bencede s2'yi seçmelisin.. Fakat o kadar para o telefona değmez yani onuda belirtmek isterim.

kreys1

Üye
Galaxy s2 daha hızlı arkadasımda var ;) dokunmatıgı çok iyi kamerasi 1080p video çekiiyor alınabilir bitelefon iphone4 guzel ama s2 daha iyi ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Galaxy sII almalısın süper çift çekirdekli android 2.3, 4.3inç 1080pvideo, foto çekimi süper daha ne istiyorsun, biraz ucuz olsun dersen HTC desire hd öneririm telefonlar süper olduğu kadar fiyatlarıda süper belirtmek gerek...

Telefonların özelliklerini buradan inceleyebilirsin...

technoblue

technoblue

Üye
gerçeği dururken taklidini almam. ben olsam iphone4 alırım. galaxy s2 tamamen iphone taklidi bir smartphone bence. zaten davalık oldular taklit meselesinden. galaxy s2'nin tek artısı android işletim sistemi kullanması bir de 8mp kamerasının olması. hızı felan öyle bariz belli olmuyor. tasarımı da çok büyük taşımak için çep yetmez laptop çantası lazım :) en çok da fiyatı konusunda taklit etmişler iphone'u. tamam iyi cihaz güzel cihaz da o parayı ona vereceğime iphone alırım.

nalcam22

nalcam22

Üye
galaxy s2 tabiki 1.2ghz işlemcivar ve 50 liraya servise yollayıp işlemciyi 1.7 ghz mi ne tam hatırlamıyorum o civarda bi hıza kadar hükseltiyosun

OğuzcanAbi

Üye
bence iphone 5 i bekle.... karizma telefon zaten 8mp kamerası olacak+kablosuz sarj özelliği filan olacakmış... uygulamaları mükemmel ios mükemmel daha ne olsun:D

kablosuz şarj mı :D
biraz abartmışlar :ehe

slater12

Üye
arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım. galaxy s2'm var yeni aldım ancak mms yollayamıyorum. yani resimi seçip mesajlaşma olarak gönder diyorum yazdığım msj ulaşıyor ama resim ulaşmıyor?
mms ayarlarına baktım ayarlar sekmesinden orda bir sıkıntı yok gibi fakat malesef gönderme yapamıyorum. sorunum hakkında yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçecektir yardımı. şimdiden teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım. galaxy s2'm var yeni aldım ancak mms yollayamıyorum. yani resimi seçip mesajlaşma olarak gönder diyorum yazdığım msj ulaşıyor ama resim ulaşmıyor?
mms ayarlarına baktım ayarlar sekmesinden orda bir sıkıntı yok gibi fakat malesef gönderme yapamıyorum. sorunum hakkında yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçecektir yardımı. şimdiden teşekkürler

Öncelikle senin sorununa geleyim, kardeşim telefonunun mms ayarlarını kontrol ettinde abonesi olduğun bayiden mms ayarlarının gönderilmesini istedin mi ? istersen onu bir iste sonra tekrar gözden geçir ayarları.....
-----------------
asıl konumuza dönelim, ben olsam galaxy s2 alırım gerçekten kıyak bir telefon yapmışlar yalan yok. yanlız bu kadar para verdikten sonra birşey olurmu diye korkmadan edemez insan :) şahsen ben edemem.. o yüzden dikkatli kullanmanı tavsiye ederim ki alıcaksan, ayrıca sende var ya tam iki telefon arasında kalmışşın :) iphonede güzel ve karizması yeter... Bak fikir değişştiriyorum ben olsam iphone alırdım karizmatik hem (h)

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Iphone pahalı yahu sırf ismine veriyorsun parayı. Galaxy S2 Android işletim sistemi falan var başarılı yani.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Galaxy S 2 tabi ki; en azından fiyatını haketmeye yakın bir smartphone. :d:

log1n

log1n

Üye
iphone 4 bence yani samsung Galaxy S2 tamamen iphone u taklif ettiler. yani bence iphone 4 almalısın kariması yeter :oke:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
mobilegeek

mobilegeek

Üye
iphone 4 bence yani samsung Galaxy S2 tamamen iphone u taklif ettiler. yani bence iphone 4 almalısın kariması yeter :oke:

Galaxy serisinin tüm smartphone'ları iPhone tasarımında üretiliyor zaten. :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt