Polypad 7"Tablet Android 2.1 Acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

coglish

Üye
    Konu Sahibi
Polypad 7"Tablet Android 2.1 Acil yardım
Arkadaslar öncelikle araştırdım ama bi hevesle aldıgımız 7" android tablet pc ile ilgili sıkıntılarımıza care bulamadık...

Arkadaşlar cihazda android market yok android marketi nasıl yükleyebilirim yada hafıza kartından direk nasıl oyun yada uygulama kurabilirim ?

Yarımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Link2Sd google amcaya sor

--------------- Ekleme ---------------

Sırayla
Root
Forumdaki Tek Tıkla Pcden Cihaza Program Gönderme Konusunu Oku.
veya Market alternatifleri diye google ara

erdal17

Üye
kardeşim bendede polypad100 vr bende bununla çok uğraştım sonuç şu google ile ilgili bir problem sorunuyla uygulama sitesinden uygulama indiremiyoruz sonuçta slide me yi kullanabilir ya da ben güzel bir çözüm buldum android marketten beğendiğim uygulamaları 4shared yükleme sitesinden bulup kabloyla yükledim şimdilik böyle inşallah yardımcı olmuşumdur...

altay89

altay89

Üye
kardeş google amcaya Android Market.apk sor indir kur ama açma sonra gmail programı var gir gmailine sonra başarıyla giriş yapıldı dediyse market uygulamasına gir sync ediliyor çıkıcak ve sonra başarılı der cihazı aç kapat oldu bitti(polypad 100 2.1 eclair denenmiştir)

----------Eklendi @ 22:15:58 ---------- Yazıldı @ 22:08:04 ----------

yada yeniysen herpaya [email protected] Polypad 100 2.1 Eclair Android Market Yazılımını gönderirmisiniz yaz

altay89

altay89

Üye
root ve rom u önümüzdeki iki ay boyunca unutun

bendede polypad var çok basit

----Kesin Ve Net Çözüm----

*Gerkli Herşey İçindedir

Link:

1-Android Market.apk yı indir kur ama açma
2-Zaten yüklü olan Gmaıl uygulamasını aç ve giriş yap
3-Market uygulamasını aç zaten tanımlanıyor yazar tanımlandıktan sonra restart at makinaya
4-Son olarak ındırdıgın uygulamaları bulabilmek için appınstaller.apk veya appsaver.apk indir kur ve indirdiğin uygulamalırı kur

**Kendi uploadımdır denenmiştir**
**:bigstar:teşekkürü unutmayalım:bigstar:**

• Beğen
Tepkiler: bydeathlord ve youlose_58

bydeathlord

Üye
root ve rom u önümüzdeki iki ay boyunca unutun

bendede polypad var çok basit

----Kesin Ve Net Çözüm----

*Gerkli Herşey İçindedir

Link:

1-Android Market.apk yı indir kur ama açma
2-Zaten yüklü olan Gmaıl uygulamasını aç ve giriş yap
3-Market uygulamasını aç zaten tanımlanıyor yazar tanımlandıktan sonra restart at makinaya
4-Son olarak ındırdıgın uygulamaları bulabilmek için appınstaller.apk veya appsaver.apk indir kur ve indirdiğin uygulamalırı kur

**Kendi uploadımdır denenmiştir**
**:bigstar:teşekkürü unutmayalım:bigstar:**

yukarıdakilerin aynısı yaptım markete bağlanabiliyorum fakat uygulama indir dediğimde uygulamanız inecek diyor fakat daha sonra uygulamanız indirilemedi hatası veriyor. acaba sorun nedendir?

• Beğen
Tepkiler: ibrahim179

ibrahim179

Üye
yukarıdakilerin aynısı yaptım markete bağlanabiliyorum fakat uygulama indir dediğimde uygulamanız inecek diyor fakat daha sonra uygulamanız indirilemedi hatası veriyor. acaba sorun nedendir?

bende de aynı sorun var yardım edebilecek kimse var mı ???????

giramonaki

Üye
Ben daha yeni aldığım poly pad W-10 androit tabletimde sorun yaşıyorum.Şarjı bitmiş.Makinayı açmaya çlışıyom açılmıyo.Şarja taktım şarj etmiyo.Kitapçığa bakıyom cihazı restart yapın diyo ama nereden yapıldığını bilemiyorum lütfen yardım edin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt