Arkadaşlar bir android uygulama projem var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iOS Developer

iOS Developer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir android uygulama projem var
arkadaşlar bir android uygulama projem var ilgilene arkadaşlar vardır mutlaka, projeyi hayata geçirmek için programı yazacak bir arkadaş lazım aslına bakarsanız basit bir proje ama maxicep.com adı altında yapılabilecek bir uygulama, basit bir arayüze sahip olacak olan uygulama çok işlevli ve insanların yanından ayırmayacağı tarzda bir uygulama olacak, ilgilenen arkadaşlar varsa burada belirtsinler daha sonra p.m den veya msn üzerindne görüşebiliriz. grafik konusunda ben yardımcı olacağım fakat yazılım ve geliştirme konusunda bilgili ve tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız olacaktır. ilginizden dolayı tyeşekkür ederm...

MBrkA

MBrkA

Üye
Ch*p dergisi bu ay android programlama videolu eğitim seti verdi.Aldım ama programları bir türlü halledemedim.Programlar olsa ben de katkıda bulunurdum.

nexpow

nexpow

Üye
kolay degil ayrıca java bilgiside lazomm kotam 500 mb iken programlarını indirdim 1500 gb oldu guncelleme ile herşey tamam kod yok

MBrkA

MBrkA

Üye
Eclipse SDK'ya Android fileları yükleyemedim

MBrkA

MBrkA

Üye
Eclipseden Install New Software diyorum işte android linkini giriyorum indiriyo.Kuruyo.Kurarken aktivasyon mu ne yapılmamış dio işte.Tamam diyorum kurmaya devam ediyo.New Android Project gelio.Tıklıyorum.Ama build target da hiçbir android sürümü çıkmıyor???

veysikan

Üye
Ben android programlamaya yeni başladım.. gerek kendi uğraştığım gerek de kitaplardan falan yararlandığım kadarıyla bişeyler yapabiliyorum.. java temelim var.. Eğer çok zor bişey değilse ben de katılabilim.. Hem de yaparken kendimi geliştirmiş olurum..

xserhatx

xserhatx

Üye
hangi proğram kullanılıyor proğramlamada hiç bir bilgim yok ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt