symbian oyunlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cod123

Üye
    Konu Sahibi
symbian oyunlari
merhabalar arkadaslar bu android yada ios icin cok guzel oyunlar cikarmislar nicin s3 icin cikmiyor eger bilgisi olan varsa ltfn soylesin eger yeni uygulama cikmayacaksa tlfonu satip android yada iphone alacagim tsklr

_ardaa

_ardaa

Üye
telefonu sat iphone al

• Beğen
Tepkiler: pRime.
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
nokia android tel cikartamaya başlamazsa büyük kayıp olur

_ardaa

_ardaa

Üye
nokia android çıkarmayacak çıkartırsa asıl büyük kayıp o zaman olur.

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53 ve pRime.
ultrayer6

ultrayer6

Üye
merhabalar arkadaslar bu android yada ios icin cok guzel oyunlar cikarmislar nicin s3 icin cikmiyor eger bilgisi olan varsa ltfn soylesin eger yeni uygulama cikmayacaksa tlfonu satip android yada iphone alacagim tsklr

1. Sistem açık kaynaklı bir sistem değil. Yani oyun vs. çıkarmak için en baştan C++ yazılım dilini yalayıp yutman gerekiyor. E bu durum da yapımcıların işine gelmiyor. Kolay yoldan çıkarmak istiyorlar ve açık kaynaklı sistemlere (Bkz. Android) çıkarıyorlar.

2. Symbian sistem olarak pek tutulmuyor. O nedenle uygulamaları satın alacak kişiler de daha az oluyor. Bu durumda yapımcılar para kazanamıyor. O yüzden de çıkarmıyorlar.

3. Nokia bütün Symbian geliştiricilerini yavaş yavaş WP7'ye yönlendiriyor. Bir kısmını da Samsung, Bada OS için alıyor.

4. Nokia durmadan Symbian geliştiricilerini işten çıkarıyor. Daha geçenlerde 4000 kişiyi daha işten çıkardı.

5. Symbian, zaten sistem olarak çok yavaş, bunu hepimiz biliyoruz inkar etmeyelim şimdi. Bu durumdan ötürü de kullanıcılar pek tercih etmiyor. Yazılımcılar da bu sisteme program yazmıyor.

----------Eklendi @ 11:31:51 ---------- Yazıldı @ 11:26:37 ----------

nokia android çıkarmayacak çıkartırsa asıl büyük kayıp o zaman olur.

arkadaş haklı. Her şirket belirli miktarda Androidden payını aldı. (Samsung, Htc, Lg vs.)

Nokia Android çıkarırsa sistemin kâr payından fazla faydalanamaz. Üstelik Symbian sistemi karşılığında Symbian vakfına telefon başına 5 dolar öderken, Android sistemi karşılığında Google'a telefon başına 49 dolar ödemek biraz ağır gelir Nokia'ya.

Üstelik herkes Androidi seçerse cihazlar pek gelişemez. MeeGo ile devam etmeli süper bir sistem o. Peki neden herkes Androidi seçerse gelişemez? Çünkü rekabet olmaz.

Ne alakası var demeyin, misal 5 sene öncesine kadar akıllı telefon pazarında Nokia vardı. Hız nedir? Bilmezdik. Taa ki iOS ve Android çıkana kadar. Bu duruma sinirlenen Nokia da sistemlerini geliştirdi. Yani rekabet oldu ve sistem hızlı bir şekilde gelişti. Eğer rekabet olmasaydı şu anki teknolojiye Nokia en az 10 yılda ulaşırdı..

ozggurr

ozggurr

Üye
oyun konsolu alsan daha ucuza gelir.. Oyun sikintisi da hic yasamassin...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
fazla uygulama çıksın isteyenleri anlarım bende fazla uygulamadan yanayım ama bu oyun merakı ne yaa tamam güzel hoşta küçük oyunlar sonuçta gt pc de oyna ps3 te oyna oyunun babası orda

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve pRime.

cod123

Üye
    Konu Sahibi
elbetteki pc oyunlari gibi olmaz ama insanin tuafina giden yillarin nokia si ve okadar para verilen bi sisteme insanlar yeni seyler bekliyor otamatik olarak diger sistemlere yeni oyunlar yada app cikarken neden bizimkine cikmiyor diye kiziyor insan

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende üzülüyorum çıksın istiyorum uygulama oyun ki bence qt nin resmen anna da gelmesiyle uygulama ve oyun sayısı çoğalcak diye düşünüyorum :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
elbetteki pc oyunlari gibi olmaz ama insanin tuafina giden yillarin nokia si ve okadar para verilen bi sisteme insanlar yeni seyler bekliyor otamatik olarak diger sistemlere yeni oyunlar yada app cikarken neden bizimkine cikmiyor diye kiziyor insan

Cikmiyor diyorsun da cikiyor be abicim, zaten symbian^3 cikali daha 9-10 ay oldu, bir oyun dedigin her ay cikan birsey degil zaten... PES2011 bile var daha ne olsun...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Cikmiyor diyorsun da cikiyor be abicim, zaten symbian^3 cikali daha 9-10 ay oldu, bir oyun dedigin her ay cikan birsey degil zaten... PES2011 bile var daha ne olsun...

insanlar ios ta android te gördükçe istiyolar işte :hmmm

serdar84

serdar84

Üye
la adam a demis hemen android demissinniz kim demis android icin oyun var diye ios ne la iphone da kac oyun var onlarin hepsi 1995 de nokiada da vardi kardesim sen oyunmu istedin al sana site ister oyun indir ister uygulama indir kafana göre takil iste hemde beles öyle demo felanda degil ios android teki gibi :evet:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dostum uzağa gitmeye gerek yok sitede oyun var zaten ama adam yetersiz bulmuş android ve ios ta oyun yok diyen tek kişisin dünyada kör olma bence :evet:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ios un çıkış tarihine bak s^3 ün çıkış tarihine bak...:islik

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
arkadaş bunada karşı çıkar gerçi biz 5800 uygulamalarıda kullanabiliorz

serdar84

serdar84

Üye
bu android size parami veriyo ne yorum yaparlarsa android deyin diye symbianda oyun yok androidte var symbianda o yok androidte var symbian tost yapamiyor android yapiyooooo bulasik yikamiyo android yikiyo yani kac para veriyorlarsa ona göre degiriniz kadar yorum yapacagim bundan sonra hepimiz ayni androidten konusuyoruz dimi sakin sizin kullandiniz android symbian olmasin :d: yoksa siz hala babannenizin androidini kullaniyorsunuz.....

cod123

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle serdar bey konusma uslubunuzu duzeltirseniz memnun olurum arkadaslar sorun android yada iosun iyi olmasi degil biz symbian 3 alirken dunya para verdik nokianin ceo su yazilim sirketlerini wp7 ye yonlendirmekle bize kalleslik ve ihanet etmedimi ben diger arkadaslar acikca ortada kaldik benim kizdigim nokta bu ve kabullenmekte istemiyorum acikcasi ama eldende birsey gelmiyor malesef

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar neden tarışıyorsunuz alamıyorum nokia symbiandan vazgeçip wp7 ye geçecek diyorsunuz o zaman neden symbian^3 çıkarttı ve neden megoo işletim sistemini biliyorsunuzki bu eski bir işletim sisteminin gelişmişi tekrardan kullanmaya başladı bu sorularıma cevap verin o zaman androidi met eden arkadaşlar anroid kaç ghz hızında bir işlemci kullanıyor ve bunun kaç ghz ını telefon kullanıyor ben şu anakadar telefonumdan memnunum (n8) x6 dan çok çok iyi bu siteyede telefondan giriyorum istediğim uygulamayı proğramı indirip kuruyorum zipli veya rarlı fark etmiyor telefonum gayet iyi bence beklentilerime hemen hemen cevap alabiliyorum birde şu anna çıkarsa telefon bence daha iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt