10Tons Sonbahar icin yeni oyunlari symbian a hazirlama karari

Sponsorlu Bağlantılar

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
10Tons Sonbahar icin yeni oyunlari symbian a hazirlama karari
10tons sonbaharda android gibi canli platformlar icin yepyeni oyunlarini sonbaharda cikaracak.
Suan gelistirme asamasinda olan oyunlari ise symbian a cikarmak konusunda kararsiz. Eger facebook adresine yeteri kadar symbian ile ilgili gonderi gonderip oyunlarindan birini satin alirsak yeni oyunlarini buyuk ihtimal gorecegiz. Bildiginiz gibi oyunlari saglam,zevkli ve guzel.

eger ingilizce biliyorsaniz guzel bir yazi yazin yoksa en azindan

please make more games for symbian platform we (symbian community) will be pleased to see your new games.and hopefully i will buy it just like old games. We want you to be 'the last company' which supports symbian in 2013.

Yazip sayfaya gonderin biz de begenelim.

Ve burada gonderiyi paylasanin ve 10tons yorumunu begenin dikkat cekelim.

---

Gelen Cevaplar:
*Yeni oyunları sonbaharda çıkarıyoruz, fakat daha symbian hakkında devam edeceğimiz veya etmeyeceğimiz kararını vermedik. 2014 den sonra da büyük ihtimalle Symbian i desteklemeyeceğiz. Dolayısıyla eğer sonbahardaki yeni oyunlar çıkarsa bu seri son olacaktır.
Üzünç verici fakat numaralar açık...

*Symbian hakkındaki destek için daha kararımızı vermedik.Sparkle 2 nin satış rakamları beklediğimizden bile daha düşük. Bu yüzden karar iyi görünmüyor. Fakat *belki* yeni oyunları(oyunu - burada tek bir oyun demiş) Symbian için çıkartabiliriz. Ayrıca 2014 ve devamında symbian için bizi yeni oyunları çıkartırken görmeniz çok zor.

caglar b

caglar b

Üye
yapacakları varsa yaparlar

MaxipmaN

Üye
aynen kafalarına ne eserse

- - - Eklendi - - -

symbian^3 for new game please:) yazdım ben

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
evet bir şeyler yazında görsünler. Küçük çaplı bir firma oldugundan 100 yorumu bile dikkate alma olasılığı yüksek.

SheFy

SheFy

Üye
aynen kafalarına ne eserse

- - - Eklendi - - -

symbian^3 for new game please:) yazdım ben

Please, make new games for Symbian^3 . Böyle yazsan daha iyi :D senin ki. yeni oyunlar için symbian^3 oluyo :D

dmatias

Üye
yalvaracaz mı la bide

magnumxx

Üye
yalvarmakla ne alakası var?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ne hallere dustuk ya :)

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Yeni cevap geldi:
*Satın alma sayısını karar verene kadar takip edeceğiz.
Demek ki daha çok kişi satın alırsa yeni oyun çıkabilir.