-galaxy fit- yada -galaxy ace-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orius

Üye
    Konu Sahibi
-galaxy fit- yada -galaxy ace-
beyler yakın zamanda ace yada fit, ikisinden birini alıcam. internet ve film izlemek için. bilgisi olan varsa bi yardımcı olsanız. telefonların ikisi de çok cezbedici.. arada 100 lira oynuyo. vereceksem de parayı heba etmeyelim yani. bende corby wifi var, pişmanım aldığıma.. bu sefer olmam inşallah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside özellik bakımından aynı ben geçen gün galaxy fit sordum 500 lira dedi alacaksan fit al (h)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence ace al. Ekranı gorillaglass yanlış hatırlamıyorsam. Bir benim daha fazla hoşuma gidiyor.

orius

Üye
    Konu Sahibi
beyler fit daha spor duruyo, ace ise daha böyle babaların kullandığı bi telefon gibi duruyo, bunların dışında farkı var mı??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
beyler fit daha spor duruyo, ace ise daha böyle babaların kullandığı bi telefon gibi duruyo, bunların dışında farkı var mı??

bide hız farkı var ace 800 mhz fit 600 mhz bence alacaksan fit al 200 mhz hız fark var ama zararın olmaz

technoblue

technoblue

Üye
film izlemek için alacağım diyorsan fit'ten uzak dur ekran çözünürlüğü çok düşük. ace'in çözünürlüğü iyi ama onun da kamerası kötü. ikisi birleşse ancak kendini tamamlar yani öyle saçma bir smartphone yapmış samsung. harici olarak huawei x ve lg optimus one tavsiye ederim.

Narutodth

Narutodth

Üye
evet galaxy ace gorilla glasstı sanırım. bide 800 mhz kaçırma bence.. (gorillaglass ı internetten arattır izle zaten elin aceye gidecek telefona çakıyla girişiyolar birşey olmuyor :D )

Sarangni

Sarangni

Üye
Ace alacaksanız bir şey demem.

Fit alacaksanız Fit'in fiyatı 500 TL onu yerine Galaxy Gio alın derim 499 TL alırsınız. Gio ekran çözünürlüğü ve işlemci hızı açısından fitten daha iyi. 16 MB ekran ve 800 MHZ işlemciye sahip. Ben aldım gayet memnunum.

Narutodth

Narutodth

Üye
yanlısın var arkadasım fit 599 lira timde ve teknosada gio da 550 lira.

technoshark

technoshark

Üye
İlk aldığında pişman olmassın belki ama sonradan corby gibi pişman olmandan korkuyorum... çöpe atma paranı biraz daha ilave yaparak daha sağlam ürünler al bence :oke:

Sarangni

Sarangni

Üye
yanlısın var arkadasım fit 599 lira timde ve teknosada gio da 550 lira.

Düzeltme için teşekkürler. Gio Teknosas 549 ama Turkcellilere 50 TL indirim var. Piyasa 499 hatta 480 kadar var. Başarı Garantilsini 499 TL aldım.

Narutodth

Narutodth

Üye
ben indirimsiz halini söyledim ama senin dediğinde doğru.

enenengin

Üye
Inceleyerek ve isteye isteye aldım. Kibar zengin duruyor büyük kaba değil.zarif.

2 gün gidiyor şarjı.
Gps i ayağa kaldırsam daha ne olsun

enenengin

Üye
galaxy fit kullanıyorum.
kibar ve görüntüsü çok şık. Ergonomik.
Gio ya göre daha toplu kaliteli duruyor.

Tamam fitte 5mp gio da 3 mp kamera olmasa da bu benim için mühim değil.
kullanılabilirliği önemli.

Nokia dan vazgeçmez biri olarak 6230 ve C 6 yi kesinlikle kullanmadim.

kullanan birilerine sor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt