Lanet olsun 5800 !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
Lanet olsun 5800 !
cepten internette geziyorum bir baktım inci sözlük üyeliği açılmış.

Hemen kullanıcı adı yazdım hiç olmamış şekilde opera miniden attı. Tekrar girdim yine attı. Opera mobile ile girdim dondu. Kendi tarayıcısı ile girdim bu kez de reset attı. Açıldıktan sonra girmek istedim geçersiz sunucu hatası verdi. Opera mini ile tekrar denedim her zaman kullandığım kablosuz internetin şifresini sordu bu kez. girdim bağlandım ve üye alımı kapanmış.

Hiçbir şekilde tartışma amacı ile açmadım. Yazdıklarım %100 doğru.

Lanet olsun 5800 !

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

goktas19

goktas19

Üye
ee ne bekliyorsun kardeşim 5800 dan

technicker

technicker

Üye
Bende 3 adet hesap var İnci Sözlükten . Zamanında lazım olur diyerek almıştım.

'Patron

'Patron

Üye
Artık inci pek sarmıyor ya..2-3 haftadır girmiyorum.

nalcam22

nalcam22

Üye
hani ttnetle herşey mümkün varya sıkı durun

5800 da herşey mümkün:d:

fireman87

fireman87

Üye
5800'lar çok sorunlu çıktı.. Halbuki ilk aldığım zaman çok umutluydum :bigstar:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
İçim ferahladı...

bthn_997

bthn_997

Üye
Valla benim de inci hesabım vardı bi tane de yedek aldım harddisk yanması filan için :D

technoblue

technoblue

Üye
5800 bir seneyi doldurmadan kullanıcıyı deli etmeyi başarıyor. nokia bu kadar sorunlu bir cihazı nasıl piyasaya sürdü merak ediyorum.

erdi_s

erdi_s

Üye
arkadaşlar sizi bir türlü anlayamıyorum ben. 5800 nokianın çıkardığı ilk dokunmatik telefon ve bunu siz de biliyorsunuz. ya bu telefondan iphone performansı bekliyorsunuz. ben 9 aydır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. internette giremediğim hiç bir site yok (bilgisayarımda girdiğim sitelerin hepsne girebiliyorum)
o kadar para veriyorsunuz bi de isyan ediyorsunuz. Artık 5800'ı yerden yere vurmaktan vazgeçin. Madem bu kadar ağlayacaktınız almasaydınız. Iphone alın hiç sorun yaşamayın o halde. Kaldı ki ben Iphone için harcanan parayı çöpe atılmış olarak nitelendiriyorum. Kusura bakmayın lütfen. Dayanamıyorum 5800'a bu lafların edilmesine. Sonuçta elektronik bi alet. Bütün elektronik aletlerde bozuk, hatalı vs. olabiliyor. Sonuçta insan yapımı bir şey. Olur böyle şeyler. Burda yerden yere vurmnın anlamı yok!!!

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ultrayer6

ultrayer6

Üye
arkadaşlar sizi bir türlü anlayamıyorum ben. 5800 nokianın çıkardığı ilk dokunmatik telefon ve bunu siz de biliyorsunuz. ya bu telefondan iphone performansı bekliyorsunuz. ben 9 aydır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. internette giremediğim hiç bir site yok (bilgisayarımda girdiğim sitelerin hepsne girebiliyorum)
o kadar para veriyorsunuz bi de isyan ediyorsunuz. Artık 5800'ı yerden yere vurmaktan vazgeçin. Madem bu kadar ağlayacaktınız almasaydınız. Iphone alın hiç sorun yaşamayın o halde. Kaldı ki ben Iphone için harcanan parayı çöpe atılmış olarak nitelendiriyorum. Kusura bakmayın lütfen. Dayanamıyorum 5800'a bu lafların edilmesine. Sonuçta elektronik bi alet. Bütün elektronik aletlerde bozuk, hatalı vs. olabiliyor. Sonuçta insan yapımı bir şey. Olur böyle şeyler. Burda yerden yere vurmnın anlamı yok!!!

telefondan iphone performansı beklemek???
sadece yazılardan oluşan bir sözlük sayfasını açmak iphone performansı mı sence?

Kǔr Şâd

Üye
5800 gibi bir telefona yapılan bu suçlamayı kesinlikle kabullenmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
PureFood

PureFood

Üye

Dostum burda yazılanların hepsi boş. Biz ne kadar dil döksekte anlamaz millet düz mantık gidiyor.
Bende hiç internetimde sorun çıkmıyor, resetlenme hiç yok, takılma zaten yok, takır takır maşallah çalışıyor. Memnunum da. Daha neyi beğenmiyon git o zaman Nokia alma. Unutmayın Nokianın satış rekorları kıran telefonu bu.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Ya bu inci sözlük ne işe yarıyor biri açıklarmı acaba ?

erdi_s

erdi_s

Üye
telefondan iphone performansı beklemek???
sadece yazılardan oluşan bir sözlük sayfasını açmak iphone performansı mı sence?
hayır tabi ki ama dayanamıyorum biraz abartmış olabilirim ama. Sen Iphone kullanıyosun mesela arasındaki farkı çok iyi bilirsin. Bu konuda söylenmedi belki ama başka açılan konularda çok Iphone karşılaştırması yapılıyo. O da geldi aklıma çok kızdım. Ben 5800'ı Nokia'nın bu zamana kadar çıkardığı en iyi telefonlardan biri olarak görüyorum. Benim kişisel eleştirim ve görüşüm bu.

----------Eklendi @ 23:11:47 ---------- Yazıldı @ 23:10:40 ----------

Dostum burda yazılanların hepsi boş. Biz ne kadar dil döksekte anlamaz millet düz mantık gidiyor.
Bende hiç internetimde sorun çıkmıyor, resetlenme hiç yok, takılma zaten yok, takır takır maşallah çalışıyor. Memnunum da. Daha neyi beğenmiyon git o zaman Nokia alma. Unutmayın Nokianın satış rekorları kıran telefonu bu.
teşekkür ederim kardeşim beni desteklediğin için. Telefon rekor üstüne rekor kırdı üstüne üstlük hala deli gibi satıyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood

nonamex

Üye
Bu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı ya :ehe Biraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani. :box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt