Lanet olsun 5800 !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdi_s

erdi_s

Üye
Bu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı ya :ehe Biraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani. :box
sen de haklısın kardeşim ama telefonun kendine has bi güzelliği yok mu ;) kendine has bi tarzı ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce 5800 nokia harikiri olarak çıktı

-ORKA-

-ORKA-

Üye
3310 kullanın ozaman

ultrayer6

ultrayer6

Üye
3310 kullanın ozaman

Abartma.
telefondan Asphalt 6 HD açmasını beklemiyorum. sadece tamamen yazıdan oluşan bir web sayfasını açmasını bekliyorum bunda da böyle yapıyorsa ve siz savunuyorsanız pes.

PureFood

PureFood

Üye
Abartma.
telefondan Asphalt 6 HD açmasını beklemiyorum. sadece tamamen yazıdan oluşan bir web sayfasını açmasını bekliyorum bunda da böyle yapıyorsa ve siz savunuyorsanız pes.

Ne yazısı ya 5 MB lık resim dolu siteleri açıyorum sorunsuz. 7 MB bi siteye girdim hafıza dolu uyarısı aldım. Site sorunluysa telefon napsın arkadaş.

ultrayer6

ultrayer6

Üye

Ne yazısı ya 5 MB lık resim dolu siteleri açıyorum sorunsuz. 7 MB bi siteye girdim hafıza dolu uyarısı aldım. Site sorunluysa telefon napsın arkadaş.

ilk mesajı okumadın galiba.

Üstelik site ne kadar sorunlu olursa olsun bir telefona wlan şifresini unutturmaz, reset attırmaz.

Demek ki telefon sorunlu.

PureFood

PureFood

Üye
İnci sözlük te takılsam telefondan tüm tarayıcılarımı deniycem ama üyeliğim yok.

erdi_s

erdi_s

Üye
çözüm basit kullanma o zaman :off:

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
şu an 5800 kullanıyorum ama nokia 9500 gibi internet rahatlığı wifi rahatlığı olan başka bi telefon kullanmadım şu an bulsam yine alıcam

erdi_s

erdi_s

Üye
forever 5800

araf_1990

Üye
kardeş 5 defa garantiye gitti geldi tüketici hakklarına verdim adamlar aklandı telefon bana kaldı iyi mi

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı ya :ehe Biraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani. :box

Nokia mı dedi alın size iPhone Killer 5800 diye? Fan siteleri iPhone Killer lafını uydurdu. Ayrıca, iPhone ile 5800 (2009 yılında) arasında fark yoktu, hatta 5800 daha iyiydi. Şimdi de N9 iPhone'dan daha iyi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Nokia mı dedi alın size iPhone Killer 5800 diye? Fan siteleri iPhone Killer lafını uydurdu. Ayrıca, iPhone ile 5800 (2009 yılında) arasında fark yoktu, hatta 5800 daha iyiydi. Şimdi de N9 iPhone'dan daha iyi

Doğru valla. Apple iphone 3G'yi çıkardı, Nokia'da ardıdan ilk dokunmatik ekranlı telefonlu 5800'ı. Herkes 5800'ın geçtiğini söylüyordu geçti iPhone'da hiç bir özellik görmüyorum bana kalırsa boş telefon. Ne müzik gönderiyon ne bluetooth var, 3G'nin kamerası iyi değil, tasarımı da o kadar güzel değil yani 5800 en azından daha iyidir.
Ama şimdide İ 4 ile N9 kıyaslama yapıyorlar. Nokia yine eziyor :naughty: Daha 5 MP kamera kullanıyor Apple Nokia 12leri kullanırken.

technoshark

technoshark

Üye
Aslına bakarsanuz çerezleri felan silin diyecem ama... fayda edermi bilemiyecem.. genel sorun olsa gerek sanırım !

Del Rey

Del Rey

Üye
Cookie'lerle alakası olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı Maxicep'te de sorun çıkarırdı. Sözlük scriptini çalıştıramıyordur.

khytr89

khytr89

Üye
iphone 4 ünle girseydin :ehe:ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben incisözlüğe girdim C5-03 ile kasmadan. Ekran görüntüleri:

128 MB RAM / 800 MHz İşlemci / En son sürüm Nokia Browser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt