Lanet olsun 5800 !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
800 mhz değil 600 mhz bu bir.
ikincisi bizim web browser eski sürüm.

Del Rey

Del Rey

Üye
"Overclock" lafını bir yerden duydun mu? :naughty: Telefon normalde 600 MHz, ama 800 MHz'ye overclockladım. Forumda da paylaşıcam.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
o zaman overclocklu olduğunu da belirteceksin !

Del Rey

Del Rey

Üye
o zaman overclocklu olduğunu da belirteceksin !

Çok mu terslendin acaba? Böyle cevap yazınca birden.... Herneyse. Belirtmem, belirtirim. Seni bu ne ilgilendiriyor ki? Her lafa balıklama dalmasan belki böyle olmaz. Ayrıca; benim derdim, seni mi gerdi? (Cevabı "evet"e benziyor buradan bakılınca)

repix

Üye
5800 kullanan var,birde 5800 kullanan var.anlayan anladi bu paraya alinacak en iyi medya ve iletisim araci,hepsi bir yerde yani.okadar.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

cod123

Üye
kardes eger kendi tarayicisi sorun yaratiyorsa opera yi dene birde inci sozluk neden sorun cikardi anlamadim dum duz bi site

erdi_s

erdi_s

Üye
hep söylüyorum gene söylicem tutamıyorum ki kendimi.
memnun olmayanlar satsın arkadaşım. teli kötüleyip durmayın:off:

SilentOne

SilentOne

Üye
"Overclock" lafını bir yerden duydun mu? :naughty: Telefon normalde 600 MHz, ama 800 MHz'ye overclockladım. Forumda da paylaşıcam.

oha 800 mü symbianlarda nasıl hız aşımı oluyor bu bir
ikincisi c5-03 de bootloader var daha adam akllı cfw bile yükleyemeyonuz

Del Rey

Del Rey

Üye
Forumda paylaştım. Sistem Araçlarında. Overclock'un yapılmasını sağlayan bir conf dosyası bulunuyor C:/Private'de. Bilmem ne klasöründeki 20001079 dosyası. Onun içinde de ekran çözünürlüğü, clockspeed (işlemci) gibi ayarlar mevcut. Hatta ekran döndürme ayarları da buldum. 180 derece 270 derece falan var. Ama onları ayarlamaya korkuyorum ben :D

----------Eklendi @ 15:47:33 ---------- Yazıldı @ 15:47:13 ----------

Ayrıca kendi modlarımı da yaptım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt