Şokk!!!Nokia N97 Mini Yeni v.30 Güncelleştirmesi Hazır ve İndirilebilir!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shinnizle

shinnizle

Üye
    Konu Sahibi
Şokk!!!Nokia N97 Mini Yeni v.30 Güncelleştirmesi Hazır ve İndirilebilir!!!!!!
Arkadaşlar şu anda nokia n97 mini için v.30 firmware update i yaptım.ilk izlenimleri size yakında aktarıcam... Göze ilk çarpan yenilikler , gözle görülür bir hızlanma ve yeni browser ;) Güncelleştirmeyi yapan arkadaşlar farkettikleri başka yenilikleri lütfen paylaşsın...

marverde

Üye
ee hala facebook tan video izlenemiyor.

shinnizle

shinnizle

Üye
    Konu Sahibi
evet maalesef facebook videoları hala izlenmiyor...ama genel anlamda yeni browser gayet kullanışlı.bu arada arama ekranının arayüzü değişmiş...hs widget lar arasına "internet araması" isminde bir widget eklenmiş ama henüz deneme şansım olmadı.email yazılımı da güncellenmiş.daha şık bir arayüze ve daha güçlü bir yazılıma sahip...müzik dinlerken bazen muzik oynatıcı kendi kendine kapanabiliyor...telefonun açılırken geçen süre kısalmış.web browser üzerinden youtube videolarını izlerken çok daha verimli sonuç aldım...

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun 5800 a gelmesse sizin fwnizi portlarız xD

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
mini ye var n97ye yok :)

shinnizle

shinnizle

Üye
    Konu Sahibi
n97 ye gelmeyeceği konusunda zaten nokia gerekli açıklamayı yapmıştı.5800 da 1 haftaya kadar çıkar.benim arkadaşın 5800 xm ine n97 mini fw ini portladık zaten dün :D

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
n97ye neden gelmeyecek ?

ModderFurkan

Üye
n97'e gelmezse n97m'den çeviririz kafanızı yormayın :ehe

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
:) eyv

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Hayırlı olsun :)

ModderFurkan

Üye
n97 mini v30 5800 portunu hazırlıyorum :naughty: biraz önce core dosyasını hazırladım.Evet yanlış duymadınız Türk Core osyası hazır.Rofs2 yarına kadar biter. :ehe sağlıcakla kalın

shinnizle

shinnizle

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın ne yaptığı belli olmadığı için n97 konusuna da eminim mantıklı bir açıklamalarının olduğunu sanmıyorum.nokia dan bahsediyoruz :D

sakarya:zekit

Üye
arkadalar yazılımı yüklemeye çalışıyorum fakat --Cep telefonu servis sağlayıcısı, operatörü veya taşıyıcınızın en son Nokia cihazı yazılımını onaylamamış olabileceğini lütfen unutmayın.
Ancak, yeni yazılım daha sonra sunulabilir, bu nedenle yakın zamanda tekrar kontrol edin. yeni yazılım kullanılabilir olduğunda bildirim almak istiyorsanız, kaydolmak için tıklayın.
Daha fazla bilgi için burayı tıklatın.-- yazıyor.
ben yeni yazılımı nasıl yükleyebilireim. şu anki yazılımım 12.0.110
telefonu ilk aldığımda güncelleyip hacklemiştin.

erdi_s

erdi_s

Üye
hacklediysen orjinale dönmen lazim dostum yoksa olmaz

Üye
orjinale nasıl dönecez peki sonuçta telefonun product kodunu değiştirmedim

Üye
arkadaşlar yabancı sitelerden araştırırken bulduğum nokia software updater programıyla güncellemeyi başarılı bir şekilde yaptım, indirdiğim programıda burada paylaşıyorum.

İNDİRME LİNKİ:

demekki hackleme ile alakası yokmuş, bileyen arkadaşlar lütfen boş boş sallamasın.

futbol123

futbol123

Üye
n97 32gb tada gelse çok mutlu olacaz bıktık v22 versiyonundan

madboy2478

Üye
ben link göremiyorum indirme linki nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt