Sağol kardeşim gerçekten büyük bir problem[video=youtube;RxV2cPWDyoY]http://www.youtube.com/watch?v=RxV2cPWDyoY&feature=related[/video]
bu sorun hiç iyi bir sorun degil...

Önce telefonu incele sonra yorum yap!arka planda yıgınlarca uygulama açıkken kasması gayet normal !!!
o özelliklerde bi telefonun boyle bir arıza vermesi onun açıkları oldugunu gösterir ayrıca kasmıyor kassa her defasında yapar ama bu bir yapıyor bir yapmıyor 
Olabilir videoyu iyi izlemelisin o zamanideosu 1 haftadır kullanıyorum zaten!!

Videyodaki arkadaş elektronik şanssızıda olabilir! Eğer gerçekten bütün cihazlarda böyle bir problem olsaydı kokusu çıkardı ortayatesekkurler paylasımlar ıcın gercekten.. baya dandık telefonmus ya... kımseye onermemek lazım![]()

valla kardeş hayırlı olsun bunun özellikleri gio'dan daha iyi ama gio da hafife alınacak bir cihaz değil ayrıca bu pek meşhur değil gio malum gionun bana kalırsa tek kötü tarafı video kaydı çok kötü ama yine de hayırlı olsunkamera ile alaka kamera açıkken tuşu kilitlemeyin... + kim kamera açıkken tuşu kitlerki...800Mhz lik bir güç böyle yapmamalı demek istiyor videoda... ben tam bu telefonu alıyordum almadım. bu gün gittim Gio aldım güzel ya idare ediyoruzz![]()

Fiyat olarakta bir o kadar iyien iyisi samsung ace

Kullanmadan konuşmamak lazım bi kişinin canı yanıyo milletin diline düşüyomarka buyuk dogrudur ama bu telefonun hatası cok.. appleda buyuk marka gorduk ıphone 4 u) yada nokia kucuk markamı sence? ama telefonları surunuyor suan satıslarda.. bencede huawei saglam guclu bı marka ama bu telefon degıl..
![]()

aynen öle ,alıp kullanıpta memnun olan bir sürü insan var , bu şikayetleri genellememek lazımKullanmadan konuşmamak lazım bi kişinin canı yanıyo milletin diline düşüyo![]()