Huawei İDEOS X5 inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
[video=youtube;RxV2cPWDyoY]http://www.youtube.com/watch?v=RxV2cPWDyoY&feature=related[/video]

bu sorun hiç iyi bir sorun degil...

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
av.AK

av.AK

Üye
arka planda yıgınlarca uygulama açıkken kasması gayet normal !!!

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arka planda yıgınlarca uygulama açıkken kasması gayet normal !!!
Önce telefonu incele sonra yorum yap! :yuru o özelliklerde bi telefonun boyle bir arıza vermesi onun açıkları oldugunu gösterir ayrıca kasmıyor kassa her defasında yapar ama bu bir yapıyor bir yapmıyor |-)

av.AK

av.AK

Üye
ideosu 1 haftadır kullanıyorum zaten!!

Ocean258

Ocean258

Üye
tesekkurler paylasımlar ıcın gercekten.. baya dandık telefonmus ya... kımseye onermemek lazım :oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
tesekkurler paylasımlar ıcın gercekten.. baya dandık telefonmus ya... kımseye onermemek lazım :oke:
Videyodaki arkadaş elektronik şanssızıda olabilir! Eğer gerçekten bütün cihazlarda böyle bir problem olsaydı kokusu çıkardı ortaya :hmmm

av.AK

av.AK

Üye
videyu tekrar izledikten sonra aynısını denedim. oyle bir sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
kamera ile alaka kamera açıkken tuşu kilitlemeyin... + kim kamera açıkken tuşu kitlerki...800Mhz lik bir güç böyle yapmamalı demek istiyor videoda... ben tam bu telefonu alıyordum almadım. bu gün gittim Gio aldım güzel ya idare ediyoruzz :evet::ehe

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
kamera ile alaka kamera açıkken tuşu kilitlemeyin... + kim kamera açıkken tuşu kitlerki...800Mhz lik bir güç böyle yapmamalı demek istiyor videoda... ben tam bu telefonu alıyordum almadım. bu gün gittim Gio aldım güzel ya idare ediyoruzz :evet::ehe
valla kardeş hayırlı olsun bunun özellikleri gio'dan daha iyi ama gio da hafife alınacak bir cihaz değil ayrıca bu pek meşhur değil gio malum gionun bana kalırsa tek kötü tarafı video kaydı çok kötü ama yine de hayırlı olsun :op:

ozifb

Üye
en iyisi samsung ace

hoss

hoss

Üye
Huawei 1988 yılında kurulmuş Çin in en büyük network ve telekomünikasyon leri üreticisidir ayrıca dünyanın 2. en büyük network ve telekomünikasyon ürünleri şirketidir ericssondan sonra.Markanın büyüklüğünü anlamışsınızdır umarım

Ocean258

Ocean258

Üye
marka buyuk dogrudur ama bu telefonun hatası cok.. appleda buyuk marka gorduk ıphone 4 u :)) yada nokia kucuk markamı sence? ama telefonları surunuyor suan satıslarda.. bencede huawei saglam guclu bı marka ama bu telefon degıl.. :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
marka buyuk dogrudur ama bu telefonun hatası cok.. appleda buyuk marka gorduk ıphone 4 u :)) yada nokia kucuk markamı sence? ama telefonları surunuyor suan satıslarda.. bencede huawei saglam guclu bı marka ama bu telefon degıl.. :)
Kullanmadan konuşmamak lazım bi kişinin canı yanıyo milletin diline düşüyo :oke:

• Beğen
Tepkiler: av.AK

mobilci07

Üye
beyler alınır bu telefon acaba kullanan varsa bi pm eğer insafı varsa yardım eder :vur

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
2 Konudan Biri bu telefonu soruyor..! Up'lamakta fayda var..

Mr.Nobody

Mr.Nobody

Üye
ya bu telefonu çok îstiyordum ama hevesimi kırdınız . Bem bu telefonu mu alayım yoksa gio mu alayım. Birde huawei x5 i kullanan arkadaşlar duzgünce telin artılarını ve eksilerini yazabilir mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt