windows 7 ultimate nasıl orjinal yapılır. yardım edermisiniz??
bu yüzden mi google da aradığımızda karşımıza bir sürü orjinal yapma programı cıkıyor karsımıza:d ne diyon sen usta ya![]()

bende windows7loader var onunla yaptım ve 8 aydır kullanıyorum suan hiçbir şekilde bir sorun cıkmadı![]()

bende windows7loader var onunla yaptım ve 8 aydır kullanıyorum suan hiçbir şekilde bir sorun cıkmadı![]()
İnternetteki programlar ile Windows ( Genuine ) orijinal yapılsaydı, herkes buna yeltenir ve o zaman Microsoft iflas ederdi. Onun için düşünmeden yorumlar yapıyorsunuz. Ayrıca usta olduğum doğru ki, doğru bilgiler yazıyorum. Yoksa boş konuşanı "Allah" sevmez.
Eğer şansınızı denemek istiyorsanız, özgürsünüz. Sizi tutan yok burada![]()
biz olmasak bu site olmazdı kardeşş
yöneticide değilsin fazla kafa yordurtma
Boş konuşuyorsun 16 senedir bilgisayar ve internetle haşır neşir biriyim. Değil win 7 Win 8 in deme sürümünün orjinal yapayımher türlü güncelleme ve doğrulamadan da sana gecirteyim.. Boş konuşmayalım birader, bildiğin kadar konuş... Ama arkadaşlar siz lisanslı yazılım kullanın.İnternetteki programlar ile Windows ( Genuine ) orijinal yapılsaydı, herkes buna yeltenir ve o zaman Microsoft iflas ederdi. Onun için düşünmeden yorumlar yapıyorsunuz. Ayrıca usta olduğum doğru ki, doğru bilgiler yazıyorum. Yoksa boş konuşanı "Allah" sevmez.
Eğer şansınızı denemek istiyorsanız, özgürsünüz. Sizi tutan yok burada![]()
İnternette ararsan yada bazı sitelere girersen bulabilirsin. Her türlü güncellemeyi de rahatlıkla yapabilir microsoftun orjinallik doğrulamasından da rahatlıkla geçebilirsin. Bunun yanında virüslerle truva atları keylogger ile dolu sözde aktivastonlar da karşına çıkabilir. Bundan 5-10 sene evvel win 98 win xp vin 2000 gibi sistemler için uğraşırdım ben. Şimdi yükseltme bilmem ne derdim yok bilgisayarla ne geliyorsa onla devam ediyorum.
----------Eklendi @ 17:44:29 ---------- Yazıldı @ 17:39:43 ----------
Boş konuşuyorsun 16 senedir bilgisayar ve internetle haşır neşir biriyim. Değil win 7 Win 8 in deme sürümünün orjinal yapayımher türlü güncelleme ve doğrulamadan da sana gecirteyim.. Boş konuşmayalım birader, bildiğin kadar konuş... Ama arkadaşlar siz lisanslı yazılım kullanın.
Benim anlatmak istediğim sahte Windows yazılımını orijinal yapsanız bile çoğu zaman problemler yaşanabilir. Yoksa bende gerekli yöntemler ile kara listeye alınmam merak etmeyin. En iyi şekilde güncelleme yaparak sorunsuz bir şekilde İşletim Sistemini kullanırım. Fakat lisanslı İşletim Sistemi kullanmak, sahte İşletim Sistemi kullanmaktan daha iyidir. Bir diyorsunuz orijinal yapayım, diğer yandan lisanslı yazılım kullanın. Gerçekten çok iyi bilgi birikimi... 

Ben de 12 senedir bilgisayar ile uğraşıyorum ve teknoloji ile yakından ilgiliyimdir. Özellikle Windows programlama dilleri ve kütüphanelerinde yaşanan her türlü olay ile bilgim vardır.Benim anlatmak istediğim sahte Windows yazılımını orijinal yapsanız bile çoğu zaman problemler yaşanabilir. Yoksa bende gerekli yöntemler ile kara listeye alınmam merak etmeyin. En iyi şekilde güncelleme yaparak sorunsuz bir şekilde İşletim Sistemini kullanırım. Fakat lisanslı İşletim Sistemi kullanmak, sahte İşletim Sistemi kullanmaktan daha iyidir. Bir diyorsunuz orijinal yapayım, diğer yandan lisanslı yazılım kullanın. Gerçekten çok iyi bilgi birikimi...
"Windowsu orijinal yapayım, türlü güncelleme ve doğrulamadan sana geçirteyim." Çok saçma bir cümle olmuş ve bunu 10 yaşındaki kardeşim bile kendi bilgisayarında yapıyor. Ben bildiğim konu üzerinde rahatlıkla konuşurum ve hiçbir zamanda boş konuşmam! Onun için daha fazla uzatmadan bunu böyle bilin![]()

İnternette ararsan yada bazı sitelere girersen bulabilirsin. Her türlü güncellemeyi de rahatlıkla yapabilir microsoftun orjinallik doğrulamasından da rahatlıkla geçebilirsin. Bunun yanında virüslerle truva atları keylogger ile dolu sözde aktivastonlar da karşına çıkabilir. Bundan 5-10 sene evvel win 98 win xp vin 2000 gibi sistemler için uğraşırdım ben. Şimdi yükseltme bilmem ne derdim yok bilgisayarla ne geliyorsa onla devam ediyorum.
----------Eklendi @ 17:44:29 ---------- Yazıldı @ 17:39:43 ----------
Boş konuşuyorsun 16 senedir bilgisayar ve internetle haşır neşir biriyim. Değil win 7 Win 8 in deme sürümünün orjinal yapayımher türlü güncelleme ve doğrulamadan da sana gecirteyim.. Boş konuşmayalım birader, bildiğin kadar konuş... Ama arkadaşlar siz lisanslı yazılım kullanın.

windows 7 loader programın isminide vereyim dene gör kardeşş
----------Eklendi @ 23:22:56 ---------- Yazıldı @ 23:19:03 ----------
orjinal i 400 tl olunca öğrenci adamda lisanssıza yönelir be hocam![]()
Eğer bir İşletim Sistemine bu kadar parayı veremem diyorsanız, o zaman Windows Loader ile gerekli İşlemleri yapın ve Windows İşletim Sisteminizi yasal duruma getirin ve sorunsuz bir şekilde, daha fazla polemik yaratmadan kullanın. Konuyu da daha fazla uzatmayın!
Ben olmaz diye birşey demedim bu bir. Sahte bir İşletim Sistemi kullanmayın diye belirttim ve güncellemede bazı hatalar yaşıyabilirsiniz veya yaşamazsınız diye söyledim. Güncellemede hata yaşasanız bile Microsoft tarafından bazı problemler çıkabilir diye belirttim. Bunu 10 yaşındaki kardeşim bile yapar diye belirttim. Bende en iyi şekilde sorunsuz olarak güncelleyerek kullanırım diye açık bir şekilde belirttim. Güncelleme olayını da 1 yıldır düzenli bir bilgiye sahip bir kişi bile, bunu yapacak kabiliyete sahiptir. Ayrıca 16 yıldır internetle uğraşıyorsunuz ve en iyi şekilde güncelleme yaparım diyorsunuz. 16 yılın güncelleme ile ne alakası var diye sormayacağım. Çünkü ne olacağını tahmin ediyorsunuzdur sayın birader
Ağzımdan çıkanı kulağımdan ziyade gözlerim de duyar. Çünkü yazdıklarım da ortadadır 

hangi antivirüs programını kullanıyosn?
----------Eklendi @ 17:35:40 ---------- Yazıldı @ 17:32:06 ----------
Karşıdan güncellemeleri de hergün, rahat bir şekilde yapıyor musunuz? Eğer bu şekilde sorun çıkmamış ise o zaman iyi günlerde kullanın.![]()
Evet güncellemeleri yapıyorum güvenlik falan herşey ama service pack güncellemesini yapmıyorum sorun vereceğini biliyorum.
Mcafee Anti-virüs