windows 7 ultimate etkinleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate etkinleştirme
windows 7 ultimate nasıl orjinal yapılır. yardım edermisiniz??

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
windows 7 ultimate nasıl orjinal yapılır. yardım edermisiniz??

Öncelikle forumda böyle konular yasaktır. Orijinal bir Windows 7 Ultimate yapamazsınız ki yapsanız bile Microsoft, İşletim Sisteminizi direk kapatır. Çünkü güvenlik düzeyi yüksek bir İşletim Sistemidir ve kara listeye tereddütsüz alınırsınız. Yasal olmayan İşletim Sistemini kullanmak ayrıca bir suçtur.

Orijinal bir İşletim Sistemi dışında ki İşletim Sistemlerini, Orijinal yapamazsınız.

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
bu yüzden mi google da aradığımızda karşımıza bir sürü orjinal yapma programı cıkıyor karsımıza:d ne diyon sen usta ya :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
bu yüzden mi google da aradığımızda karşımıza bir sürü orjinal yapma programı cıkıyor karsımıza:d ne diyon sen usta ya :D

İnternetteki programlar ile Windows ( Genuine ) orijinal yapılsaydı, herkes buna yeltenir ve o zaman Microsoft iflas ederdi. Onun için düşünmeden yorumlar yapıyorsunuz. Ayrıca usta olduğum doğru ki, doğru bilgiler yazıyorum. Yoksa boş konuşanı "Allah" sevmez.

Eğer şansınızı denemek istiyorsanız, özgürsünüz. Sizi tutan yok burada :)

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
bende xxxxx var onunla yaptım ve 8 aydır kullanıyorum suan hiçbir şekilde bir sorun cıkmadı :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
bende windows7loader var onunla yaptım ve 8 aydır kullanıyorum suan hiçbir şekilde bir sorun cıkmadı :)

Karşıdan güncellemeleri de hergün, rahat bir şekilde yapıyor musunuz? Eğer bu şekilde sorun çıkmamış ise o zaman iyi günlerde kullanın. :)

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
bende windows7loader var onunla yaptım ve 8 aydır kullanıyorum suan hiçbir şekilde bir sorun cıkmadı :)

hangi antivirüs programını kullanıyosn?

----------Eklendi @ 17:35:40 ---------- Yazıldı @ 17:32:06 ----------

İnternetteki programlar ile Windows ( Genuine ) orijinal yapılsaydı, herkes buna yeltenir ve o zaman Microsoft iflas ederdi. Onun için düşünmeden yorumlar yapıyorsunuz. Ayrıca usta olduğum doğru ki, doğru bilgiler yazıyorum. Yoksa boş konuşanı "Allah" sevmez.

öyle veya böyle windows um suan orjinal. güncellemelerde 1 dosya var onu güncellemedikçe problem olmuyor. ayrıca sanane ki bana yol gösteriyorsun. bizi tutanda yok özgürlüğümüzü kısıtlayanda:) biz olmasak bu site olmazdı kardeşş:yuru yöneticide değilsin fazla kafa yordurtma:vur

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İnternette ararsan yada bazı sitelere girersen bulabilirsin. Her türlü güncellemeyi de rahatlıkla yapabilir microsoftun orjinallik doğrulamasından da rahatlıkla geçebilirsin. Bunun yanında virüslerle truva atları keylogger ile dolu sözde aktivastonlar da karşına çıkabilir. Bundan 5-10 sene evvel win 98 win xp vin 2000 gibi sistemler için uğraşırdım ben. Şimdi yükseltme bilmem ne derdim yok bilgisayarla ne geliyorsa onla devam ediyorum.

----------Eklendi @ 17:44:29 ---------- Yazıldı @ 17:39:43 ----------

Boş konuşuyorsun 16 senedir bilgisayar ve internetle haşır neşir biriyim. Değil win 7 Win 8 in deme sürümünün orjinal yapayımher türlü güncelleme ve doğrulamadan da sana gecirteyim.. Boş konuşmayalım birader, bildiğin kadar konuş... Ama arkadaşlar siz lisanslı yazılım kullanın.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
İnternette ararsan yada bazı sitelere girersen bulabilirsin. Her türlü güncellemeyi de rahatlıkla yapabilir microsoftun orjinallik doğrulamasından da rahatlıkla geçebilirsin. Bunun yanında virüslerle truva atları keylogger ile dolu sözde aktivastonlar da karşına çıkabilir. Bundan 5-10 sene evvel win 98 win xp vin 2000 gibi sistemler için uğraşırdım ben. Şimdi yükseltme bilmem ne derdim yok bilgisayarla ne geliyorsa onla devam ediyorum.

Boş konuşuyorsun 16 senedir bilgisayar ve internetle haşır neşir biriyim. Değil win 7 Win 8 in deme sürümünün orjinal yapayımher türlü güncelleme ve doğrulamadan da sana gecirteyim.. Boş konuşmayalım birader, bildiğin kadar konuş... Ama arkadaşlar siz lisanslı yazılım kullanın.

Ben de 12 senedir bilgisayar ile uğraşıyorum ve teknoloji ile yakından ilgiliyimdir. Özellikle Windows programlama dilleri ve kütüphanelerinde yaşanan her türlü olay ile bilgim vardır. :) Benim anlatmak istediğim sahte Windows yazılımını orijinal yapsanız bile çoğu zaman problemler yaşanabilir. Yoksa bende gerekli yöntemler ile kara listeye alınmam merak etmeyin. En iyi şekilde güncelleme yaparak sorunsuz bir şekilde İşletim Sistemini kullanırım. Fakat lisanslı İşletim Sistemi kullanmak, sahte İşletim Sistemi kullanmaktan daha iyidir. Bir diyorsunuz orijinal yapayım, diğer yandan lisanslı yazılım kullanın. Gerçekten çok iyi bilgi birikimi... :)

"Windowsu orijinal yapayım, türlü güncelleme ve doğrulamadan sana geçirteyim." Çok saçma bir cümle olmuş ve bunu 10 yaşındaki kardeşim bile kendi bilgisayarında yapıyor. Ben bildiğim konu üzerinde rahatlıkla konuşurum ve hiçbir zamanda boş konuşmam! Onun için daha fazla uzatmadan bunu böyle bilin :)

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
Ben de 12 senedir bilgisayar ile uğraşıyorum ve teknoloji ile yakından ilgiliyimdir. Özellikle Windows programlama dilleri ve kütüphanelerinde yaşanan her türlü olay ile bilgim vardır. :) Benim anlatmak istediğim sahte Windows yazılımını orijinal yapsanız bile çoğu zaman problemler yaşanabilir. Yoksa bende gerekli yöntemler ile kara listeye alınmam merak etmeyin. En iyi şekilde güncelleme yaparak sorunsuz bir şekilde İşletim Sistemini kullanırım. Fakat lisanslı İşletim Sistemi kullanmak, sahte İşletim Sistemi kullanmaktan daha iyidir. Bir diyorsunuz orijinal yapayım, diğer yandan lisanslı yazılım kullanın. Gerçekten çok iyi bilgi birikimi... :)

"Windowsu orijinal yapayım, türlü güncelleme ve doğrulamadan sana geçirteyim." Çok saçma bir cümle olmuş ve bunu 10 yaşındaki kardeşim bile kendi bilgisayarında yapıyor. Ben bildiğim konu üzerinde rahatlıkla konuşurum ve hiçbir zamanda boş konuşmam! Onun için daha fazla uzatmadan bunu böyle bilin :)

windows 7 loader programın isminide vereyim dene gör kardeşş:nono:

----------Eklendi @ 23:22:56 ---------- Yazıldı @ 23:19:03 ----------

orjinal i 400 tl olunca öğrenci adamda lisanssıza yönelir be hocam :ehe

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
windows 7 loader programın isminide vereyim dene gör kardeşş:nono:

----------Eklendi @ 23:22:56 ---------- Yazıldı @ 23:19:03 ----------

orjinal i 400 tl olunca öğrenci adamda lisanssıza yönelir be hocam :ehe

Anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa anlama güçlüğü mü çekiyorsunuz? Ben istediğim her türlü program ile Windows'u yasal bir şekilde güncelleyerek de elimi, kolumu sallayarak kullanabilirim. Onun için denememe zaten gerek yoktur ve sahte yazılım da tavsiye etmem. Eğer okuduğunuzu anlıyorsanız ne ala :) Eğer bir İşletim Sistemine bu kadar parayı veremem diyorsanız, o zaman Windows Loader ile gerekli İşlemleri yapın ve Windows İşletim Sisteminizi yasal duruma getirin ve sorunsuz bir şekilde, daha fazla polemik yaratmadan kullanın. Konuyu da daha fazla uzatmayın!

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hem yukardaki mesajlarında olmaz diyorsun hem de sonra gelmiş 10 yaşındaki kardeşim yapıyor diyorsun. Bu ne tezattır böyle!.. Daha ağzından çıkanı kulağın duymuyor birader. :)

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Ben olmaz mı diyorum? Önce gördüklerinizi bir kavrayarak beyninize sinyal gönderin. :) Ben olmaz diye birşey demedim bu bir. Sahte bir İşletim Sistemi kullanmayın diye belirttim ve güncellemede bazı hatalar yaşıyabilirsiniz veya yaşamazsınız diye söyledim. Güncellemede hata yaşasanız bile Microsoft tarafından bazı problemler çıkabilir diye belirttim. Bunu 10 yaşındaki kardeşim bile yapar diye belirttim. Bende en iyi şekilde sorunsuz olarak güncelleyerek kullanırım diye açık bir şekilde belirttim. Güncelleme olayını da 1 yıldır düzenli bir bilgiye sahip bir kişi bile, bunu yapacak kabiliyete sahiptir. Ayrıca 16 yıldır internetle uğraşıyorsunuz ve en iyi şekilde güncelleme yaparım diyorsunuz. 16 yılın güncelleme ile ne alakası var diye sormayacağım. Çünkü ne olacağını tahmin ediyorsunuzdur sayın birader :) Ağzımdan çıkanı kulağımdan ziyade gözlerim de duyar. Çünkü yazdıklarım da ortadadır :D

----------Eklendi @ 21:01:15 ---------- Yazıldı @ 20:16:47 ----------

Yaşınıza duyduğum saygıdan dolayı da birşey diyemiyorum. Onun için sizde küçüklerinize sevgili olmayı öğrenin :)

MERDAN64

Üye
SLM KARDEŞ WİNDOWS 7 ULTİMATE EKRAN KARTINA ZARAR VERİR YERİNDE OLSAM WİNDOWS 7 PROFESSİONAL YÜKLERİM AYNI ÖZELLİK EĞER ULTİMATE ORJİNAL YAPMAK İSTİYORSAN BU ADRESTEN İNDİRE BİLİRSİN AYRICA BENİM PSP EKRANI KIRILDI ARKADAŞLARIN YADA BAŞKA KİŞİLERDEN BANA İKİNCİEL SIFIR FARK ETMEZ YETERKİ ÇALIŞSIN PSP MODEL 1004 FAT BULURSAN FİYATIDA YAZARSAN YANLIZ ACİL LAZIM TEŞEKÜREDERİM :evet:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
hangi antivirüs programını kullanıyosn?

----------Eklendi @ 17:35:40 ---------- Yazıldı @ 17:32:06 ----------

Karşıdan güncellemeleri de hergün, rahat bir şekilde yapıyor musunuz? Eğer bu şekilde sorun çıkmamış ise o zaman iyi günlerde kullanın. :)

Evet güncellemeleri yapıyorum güvenlik falan herşey ama service pack güncellemesini yapmıyorum sorun vereceğini biliyorum.

Mcafee Anti-virüs

^^Positive^^

Üye
Bullduğun programların %95 i virusludur:) boş ver orjinal olmasın senin kide:D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu tür konular hakkında bilgi paylaşımında bulunmak forum kuralları gereği yasak.

Konu hakkında arkadaşlar tartışmış, ben de birkaç bilgi vereyim.

Net ortamına düşen hiçbir yazılım korsandan kaçamaz.Dolayısıyla Microsoft'ta bundan nasibini almak zorunda.Alperen'in dediği gibi; daha M1 sürümünde Win8 bile kırıldı.Windows 7 ise basit c*rackleri KB971033 yaması ile alt edebiliyor.Zaten kullanıcıların çoğu sertifikayı BIOS'a gömdüğü için, Windows 7 bunu önleyemiyor.

Bunun dışında gerekli cevaplar konuda verilmiş olup, tartışma büyümeden konunun kapanması uygun görülmüştür.Anlayışınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kalkan3434 ve -Psygnosis-
Takipçi Satın Al

Üst Alt