Huawei ideos x5 mi?Galaxy gio mu?

Sponsorlu Bağlantılar

elmas14

elmas14

Üye
Radyo İstiyorsan Birçok program mevcut İnternet üzerinden dinleyebilirsin ;)

elmas14

elmas14

Üye
:oke:

Android radyo için birden fazla program ve uygulama sunuyor zaten merak etmeyin :evet:

Bence arkadaşın derdi Fm radyo falan değil telefonu araştırdı, kötüleyecek pek bir yanı olmadığı için Radyoyu öne sürdü.
Radyo Dinleyecek adam zaten telefonun Fm radyosundan tam olarak tatmin olmaz çekeceği kanal sayısı belli, taş çatlasa 20 tane......

Heleki birde android telefon imkanın varsa internet üzerinden 50 küsür radyoyu dinleyebilir :) .​

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Bence arkadaşın derdi Fm radyo falan değil telefonu araştırdı, kötüleyecek pek bir yanı olmadığı için Radyoyu öne sürdü.
Radyo Dinleyecek adam zaten telefonun Fm radyosundan tam olarak tatmin olmaz çekeceği kanal sayısı belli, taş çatlasa 20 tane......

Heleki birde android telefon imkanın varsa internet üzerinden 50 küsür radyoyu dinleyebilir :) .​

2 tefon arasında kalmışım.huawei yi kötülemek için bahane buluyorsun diyorsun.Bu bana ne kazandırır?Prim mi alacam?Böyle bir düzmantık olmaz.Sadece birçok telefon markasında radyo standart olarak varken huawei neden radyo sunmuyor diyorum.Ayrıca ben şu anki telefonumdam bile dinlenebilecek tüm radyoları dinliyorum.İşletim sistemiyle radyo performansının arasındaki bağı çözemedim.Yazılımla değil donanımla ilgili birşeydir.Telefonun alıcısı güçlüyse ve yakınlarda radio istasyonu varsa telefon çeker bu kadar basit.Fikir edinmeye çalışıyorum sadece..

Ocean258

Ocean258

Üye
Huawei de ıyı telefon bakma kardes.. turkıyede fazla duyulmamıs sadece arastır bıraz google'da anlarsın zaten.. bence deneyebılrsın ozellıklerıde daha fazla

elmas14

elmas14

Üye
2 tefon arasında kalmışım.huawei yi kötülemek için bahane buluyorsun diyorsun.Bu bana ne kazandırır?Prim mi alacam?Böyle bir düzmantık olmaz.Sadece birçok telefon markasında radyo standart olarak varken huawei neden radyo sunmuyor diyorum.

Galiba istemeden de olsa kalbini kırdım. Biraz kaba bir dil ile söyledim sanırım. :hmmm

Kırdıysam Özür Dilerim :bigstar:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi

Galiba istemeden de olsa kalbini kırdım. Biraz kaba bir dil ile söyledim sanırım. :hmmm

Kırdıysam Özür Dilerim :bigstar:

Sorun değil, olur böyle şeyler.. İdeos x5 temmuzun 15'ine kadar piyasaya dağılırsa alabilirim aksi taktirde gio alacam.Media marktan almak zorundayım maalesef hediye çekim var orda.

elmas14

elmas14

Üye
Sana Hangisi hayırlı gelecekse onu alırın inş :)

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
ideos x5

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
bu konu geçen senenin olsaydı sana 5800 önerirdim lakin yıl 2011..:oke:zira bence samsun al bana göre Huawei alırsan ve sorun yaşarsan teknik servis bulmakta zorlanırsın (çünkü yeni bir marka olduğu için) ve haftalarca telefonsuz kalırsın...telefon araba gibidir araba alırken nasıl yedek parçalarını bulma konusunu baz alıyorsak telefon içinde teknik servis önemlidir bizi aşan durum olabilir... :oke::oke:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bu konu geçen senenin olsaydı sana 5800 önerirdim lakin yıl 2011..:oke:zira bence samsun al bana göre Huawei alırsan ve sorun yaşarsan teknik servis bulmakta zorlanırsın (çünkü yeni bir marka olduğu için) ve haftalarca telefonsuz kalırsın...telefon araba gibidir araba alırken nasıl yedek parçalarını bulma konusunu baz alıyorsak telefon içinde teknik servis önemlidir bizi aşan durum olabilir... :oke::oke:
KVK + 2 yıl garantili.. 2 yıla kadar bu marka Türkiye'ye yerleşir diye düşünüyorum.. o zaman yedek parçalar havada uçar..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Arkadaşlar şöyle birşey de var siz telefonu aldığınız da KVK'nın garantisi altında oluyor.Destek Sağlansın ya da Sağlanmasın telefon 20 gün süre zarfında kullanıcıya tekrar iade edilmez ise yeni bir cihaz verilmesi zorunlu tutuluyor.
Arızalı çıkarsa geri veriyor beğenmezsen değil ayrıca o işler o kadar basit değil 4 aydır uğraşıyor 3-5 içinde faturam ge3lince genpaya dava açacağım

elmas14

elmas14

Üye
Arızalı çıkarsa geri veriyor beğenmezsen değil ayrıca o işler o kadar basit değil 4 aydır uğraşıyor 3-5 içinde faturam ge3lince genpaya dava açacağım

Tabiki herhangi bir arıza durumunda 20 gün aşımına uğrarsa yenisi veriliyor.

Yoksa sen sırf canın sıkıldığın için mi telefonunu garantiye yolluyorsun ??

----------Eklendi @ 22:14:07 ---------- Yazıldı @ 22:07:16 ----------

Arkadaşım tabiki bu işler o kadar basit değil.Böyle olaylar her markada olur , fakat kullanıcılar işte bu çok az zahmetli yolu geçip sorunu kökten çözmek yerine telefonu atıyor gitsin.

Telefon da herhangi bir sorun çıktığında , Garantiye verirsinki o sorun çözülsün.Garanti bu amaç için var. 20 iş günü içinde giderilemeyen sorunlar için tüketicinin resmi olarak yeni bir cihaz talep etme hakkı mevcuttur.

Ayrıca telefonu tabiki arıza ile karşılaşıldığın da garantiye yollarsın, yoksa sen beğenmediğin için mi yolluyorsun ??
bu biraz saçma bir yanıt olmuş gibime geldi :hmmm

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

Arkadaşım tabiki bu işler o kadar basit değil.Böyle olaylar her markada olur , fakat kullanıcılar işte bu çok az zahmetli yolu geçip sorunu kökten çözmek yerine telefonu atıyor gitsin.

Telefon da herhangi bir sorun çıktığında , Garantiye verirsinki o sorun çözülsün.Garanti bu amaç için var. 20 iş günü içinde giderilemeyen sorunlar için tüketicinin resmi olarak yeni bir cihaz talep etme hakkı mevcuttur.

Ayrıca telefonu tabiki arıza ile karşılaşıldığın da garantiye yollarsın, yoksa sen beğenmediğin için mi yolluyorsun ??
20 gün değil garanti belgesini oku! 30 iş günü pazarları da sayarsan 34 gün müddetleri var ve ben bu süreyi doldurduklarını asla görmedim! 2. 5800 aldım 2. gün şarj çabuk bitmeye başladı yolladım 17- 18gün sonra geldi sözde teknik parça değiştirilmiş aynı sorun..! 2. ye gönderdim 19-20 gün sonra geldi benm içindeki 2 günlük batarya gitmiş eski kullanılmış batarya koymuşlar telefonu aldım fatura bekliyorum 4-5 gün sonra gelince ilk iş tüketici haklarına gideceğim :ehe eğer olmazsa ki %60 olmaz gibime geliyor :off: 3. ye gönderdikten sonra ürün bedelini geri isteme hakkı doğuyor... :naughty:

----------Eklendi @ 22:49:47 ---------- Yazıldı @ 22:49:24 ----------

20 gün değil garanti belgesini oku! 30 iş günü pazarları da sayarsan 34 gün müddetleri var ve ben bu süreyi doldurduklarını asla görmedim! 2. 5800 aldım 2. gün şarj çabuk bitmeye başladı yolladım 17- 18gün sonra geldi sözde teknik parça değiştirilmiş aynı sorun..! 2. ye gönderdim 19-20 gün sonra geldi benm içindeki 2 günlük batarya gitmiş eski kullanılmış batarya koymuşlar telefonu aldım fatura bekliyorum 4-5 gün sonra gelince ilk iş tüketici haklarına gideceğim :ehe eğer olmazsa ki %60 olmaz gibime geliyor :off: 3. ye gönderdikten sonra ürün bedelini geri isteme hakkı doğuyor... :naughty:

----------Eklendi @ 22:50:30 ---------- Yazıldı @ 22:49:47 ----------

elmas14

elmas14

Üye
Son çıkarılan düzenlemelere göre teknik onarım süresi 30 iş gününden 20 iş gününe düşürülmüştür.

Ayrıca senin takip etttiğin yol da hiç fena değil gibi geldi :D

5800 gibi bir telefonu ister istemez geri vermek zorunda kalan birçok arkadaşım oldu . Bunların yanında seninde aralarında olduğun , internet üzerinden gördüğüm pişman kullancılardan bazıları da mevcut.

spawn92

Üye
huawei ideos x5 galaxy gio'yu döver

Elektr0

Elektr0

Üye
Yaaa zamanında LG için de böle diyorlardı benim LG yi adanadaki KVK ya gönderdim fotmat attılar yeni batarya taktılar 1 hafta içinde tel geldi... Huawei benim modem markası + turkcell in ve vodafone'in telefonlarını da üreten bir marka...bu markayı kullananlar var yani bu markayı bilmeselerde kullanıyorlar...Ben kamera fotograf çekimini bir görebilme şansım olsa KP320 kamerası gibi bir netlik verebiliyor mu bir bilsem...ona göre alırdık... sonuçtu F/P kralı

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Yaaa zamanında LG için de böle diyorlardı benim LG yi adanadaki KVK ya gönderdim fotmat attılar yeni batarya taktılar 1 hafta içinde tel geldi... Huawei benim modem markası + turkcell in ve vodafone'in telefonlarını da üreten bir marka...bu markayı kullananlar var yani bu markayı bilmeselerde kullanıyorlar...Ben kamera fotograf çekimini bir görebilme şansım olsa KP320 kamerası gibi bir netlik verebiliyor mu bir bilsem...ona göre alırdık... sonuçtu F/P kralı

Benim modemde huawei..7/24 açık.. Batman'da olduğum için de bol bol net kesiliyor.. e haliyle sinirlenince vuruyorum modeme.. ama hâla taş gibi maşallah :oke:

Elektr0

Elektr0

Üye
Benim modemde huawei..7/24 açık.. Batman'da olduğum için de bol bol net kesiliyor.. e haliyle sinirlenince vuruyorum modeme.. ama hâla taş gibi maşallah :oke:

Ben elimi kaldırmadım hiç :ehe ama iyi WireLess hiç kesilmedi şuana kadar... Telefondada aynı kaliteyi bekliyorum...

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ben elimi kaldırmadım hiç :ehe ama iyi WireLess hiç kesilmedi şuana kadar... Telefondada aynı kaliteyi bekliyorum...

Benimde kesilmedi.. 3 ev aradan çekiyor :) gerçekten sağlam yapıyorlar.. onaca işkeceme rağmen hâla süper.. umarım telefonda öyledir..

Üst Alt