dukkan duvari ustundeyim maxicep.com takiliyorun :D
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: ohhh bızde gelelımmı acıktım ya bende yemekmı yesem dıye dusunuyodum Genişletmek için tıkla ... Kavurma bir saate hazır, kop gel yani. Balkona da kurdum sofrayı. Bir de küçük rakı alasım var.
pelın_' Alıntı: ohhh bızde gelelımmı acıktım ya bende yemekmı yesem dıye dusunuyodum Genişletmek için tıkla ... Kavurma bir saate hazır, kop gel yani. Balkona da kurdum sofrayı. Bir de küçük rakı alasım var.
pelın_ ChavRash' Alıntı: Kavurma bir saate hazır, kop gel yani. Balkona da kurdum sofrayı. Bir de küçük rakı alasım var. Genişletmek için tıkla ... şimdı bugun kandıl ama kavurmaya hayır demem adanadamısın bıkac mısafır getırıyım glırken
ChavRash' Alıntı: Kavurma bir saate hazır, kop gel yani. Balkona da kurdum sofrayı. Bir de küçük rakı alasım var. Genişletmek için tıkla ... şimdı bugun kandıl ama kavurmaya hayır demem adanadamısın bıkac mısafır getırıyım glırken
Kingmortall Üye cehili' Alıntı: Gökhan'a 100 lira verip 200 lira alırım teklifini iletsem mi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ayıpsın hacı ben malatyaya gideyim 200 veririm zaten sonra işe girecem
cehili' Alıntı: Gökhan'a 100 lira verip 200 lira alırım teklifini iletsem mi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ayıpsın hacı ben malatyaya gideyim 200 veririm zaten sonra işe girecem
cehili Üye kingmor' Alıntı: ayıpsın hacı ben malatyaya gideyim 200 veririm zaten sonra işe girecem Genişletmek için tıkla ... Facebook okeye 2.3.4. arıyorum.
kingmor' Alıntı: ayıpsın hacı ben malatyaya gideyim 200 veririm zaten sonra işe girecem Genişletmek için tıkla ... Facebook okeye 2.3.4. arıyorum.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap at at bişey elmaz pc başında sallanıyorum pelın_' Alıntı: tlf duvara atasım var atsammı cok ses cıkarmı dıye dusunuyorum Genişletmek için tıkla ...
at at bişey elmaz pc başında sallanıyorum pelın_' Alıntı: tlf duvara atasım var atsammı cok ses cıkarmı dıye dusunuyorum Genişletmek için tıkla ...