Esendağlı
Üye
Çok güzel bir tesbit yapmışsıno fiyata androidli cihaz almaya kalksa n900 de yapabileceğinin 5 te birini yapar![]()
Çok güzel bir tesbit yapmışsıno fiyata androidli cihaz almaya kalksa n900 de yapabileceğinin 5 te birini yapar![]()
O işlemci asphalta yetmez emin olN900 de sadece yazilim destegi olsaydi, ornegin asphalt 6 ve digerleri maemo icin yazilmis olsaydi o zaman gorurduk o androidleri ama maalesef yazilim yok ve onun yerine webos tan android ten bozmalarla oynuyoruz ve ona ragmen bile bazilarindan daha iyi sonuc aliyoruz... Bu arada n900 ram 256 degil 1gb ve virtual olmasinin hicbir zarari yok cunku o virtual denen ve yavas oldugu soylenen hafizalar cepler icin degil PC ler icin gecerli cunku onlarda ram dan haric olan kisim virtual adini alir ve o virtual kisim hard disk tir ve o da dogal olarak yavastir ama cep telefonlarinda durum farklidir cunku onlarda virtual denen kisim da ram dir cunku ceplerde hard disk yoktur yani virtual veya degil birsey farketmez ha 256 + 768 ha 1000 MB cep icin aynidir.

O işlemci asphalta yetmez emin ol![]()

O işlemci asphalta yetmez emin ol![]()
yaw bir Allah'ın kulu yok mu bu cihazda usb on the go nun olup olmadığını söylecek??
o donanımsal olması lazım hocam aksi takdide bu zamana kadar çoktan çıkmıştıN900 e adam multitouch bile yapmis yazilan programlar destekli yazilsa o bile olacak... Yok yok n900 de

o donanımsal olması lazım hocam aksi takdide bu zamana kadar çoktan çıkmıştı![]()
oda olabilir doğrusu bu sölediğinde mantıklıki n900 ekanında bence bi sorun ve poglem yok desteklememeside olanaksız eğer destekliyo ve yazılımı geekiyosa neden çıkarmıyolar buda tuhaf olan bi durum..Ben donanımsal olduğunu değil de işletim sisteminin desteklemediğini düşünüyorum, çünkü prensipte bir veya iki parmağın dokunuşunu algılamak ekran için bir özellik olamaz çünkü o sonuçta pixel taramalı mekanik olarak çalışıyor ama eğer sistem yazılımı iki parmağın dokunmasını destekler bir tarama programına sahip değilse ekranın yapabileceği bir şey olmadığını düşünüyorum. O zaman haricen yazılan yazılan programlar da bir işe yaramayacaktır derim