N900 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
N900 Hakkında
Selamun Aleyküm,

İkinci el temiz bir N900 buldum inceledim herşeyi çalışıyor tüm özellikleriyle telefoncu karşılığında 3 adet telefon verdiğini söylüyor son fiyat olarak 500 Tl istiyor sizce bu paraya edermi almalımıyım sizce yoksa bu para etmezmi?Şuan elimde N5800 var gayet memnunum ama N900`ün internet performansını sevdiğim için bunu almak istiyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız önemlidir yorum yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kolay gelsin.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Selamun Aleyküm,

İkinci el temiz bir N900 buldum inceledim herşeyi çalışıyor tüm özellikleriyle telefoncu karşılığında 3 adet telefon verdiğini söylüyor son fiyat olarak 500 Tl istiyor sizce bu paraya edermi almalımıyım sizce yoksa bu para etmezmi?Şuan elimde N5800 var gayet memnunum ama N900`ün internet performansını sevdiğim için bunu almak istiyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız önemlidir yorum yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kolay gelsin.
Bir zamanların en iyilerindendir N900 fakat o fiyatı etmez artık.Çok kaba kalın bir telefon ve modası çokdan geçti.500 Tl ye ikinci el harika telefonlar alınır parana yazık etme.

Dereck

Dereck

Üye
En çok istediğim telefonlardan biriydi şu an sıfırı 700-800 TL ye kadar düştü bir çok kişi bu modeli beğenmedi sebebi ise kullanım zorluğu ve kabalığıydı ama tam aksine benimde en sevdiğim yani buydu kaç tane telefonda Linux işletim sistemi varki ? Arkadaşım sayesinde bu telefonu tanımıştım ve bilgisayarda yapıpta bunda yapamadığım hiçbirşey yoktu tam anlamıyla mükemmel bir telefon. Gel gelelim bana N8 hediye geldi ve almaktan şimdilik vazgeçtim. Bildiğim kadarıyla N900 un üretimide durmuş. 500 TL biraz fazla ama uygun fiyat bulursan al derim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
500 TL fazla kardeşim 400 den yukarı çıkma.

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Biraz araştırma yapmıştım internet sitelerinde 450-300TL gibi rakamlarla güzel cihazlar satılıyor ama burada hazır gidip hemen alabileceğim bir yerde fiyatı banada cok geldi ama siz kullananlara sormak istedim fiyat aralığını Kayseride neredeyse bütün telefoncuları araştırdım sordum kimisi bu telefonu bilmiyor kimisi bulmamız imkansız diyor en sonunda bir yerde buldum orasıda 600 tlden son fiyat olarak 500 tlye indi.

Nokia N900

Nokia N900

Üye
Bu zamana kadar sayısını unuttugum bircok telefon kullandım, 1 seneyı aşkın bu telefonda bende, ben bu canavarı kullanmadan önce diyebılırım kı ben hiç birsey yaşamamışım eskılerıyle :) onun için verdıgım savaş taktıre şayandır. yakın zamanda denıze düştü Allahtan koruması vardı ve sadece ön kasayı (dokunmatık ve ekran) bir yerden bularak hayata döndürdüm,parcalar gelene kadar hergün bunu Selülozik Tinerle temizledım diyebilirim, Hatırlıyorum da... ona kavuşmadan 1 gün öncekı gecede sabaha kadar uyuyamamıştım beni bu kadar uykusuz bırakıp sonrasında kahrımı çekip ve daha sonra kendıne Aşık edıp nereye kaçabılcegını zannedıyordu? :) şimdi mutluyuz herşey yolunda ve bırbırımızı keşfetmeye devam edıyoruz. evet modası gecebılır hergün bırcok özellıkte bircok telefon fiyasaya cıkabılır. İnsan ilk Aşkını unutur mu?

osmanayman

osmanayman

Üye
500 maksimum fiyat olur canavara ama her kuruşuna değer... Android, MeeGo, Ubuntu ve son olarak Jolla -da yüklenebilecek sanırım-... Bunu kaç telefonda yapabilirsin... 600mhz işlemci ve 256+750swap ram zamanımız için yeterli gelmeyebilir ama pek sorun yaratmıyor... S3 çok hoşuma gitse de N900 efsanemdir...:oke:

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum şuanda N9 almayı planlıyorum kararlıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt