Yeni Telefon Alacağım Ama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacağım Ama ?
Arkadaşlar nokia c6 alicam fakat telefon özelliklerinden fazla anlamadığım için burayada konu açayım dedim ben böyle biraz gösterişli c6 gibi klavyeli dokunmatik güzel özellikleri olan bir telefon arıyorum.+Nokia c6 hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum...

Bütçem ; 0-600 maxisum "630" :oke:

Saygılarımla...

'Patron

'Patron

Üye
c6 guzel ama multitouch yoktu sanırım. ayrıca s60v5 kullanıyor. c6-01 alırsan o s^3 kulanyor ve kapasitif ekran. ama qwerty klavyelı ıstıryosan fazla seçeneğin yok. c6-00. n97 var biraz tuzludur o n97 miniye bakabılırsın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Eski bir telefon bence alma.Gösterisli olasi için klavyeye ihtiyaci yok hiçbir c6 kendi kullandıgım c7 ve x6 kadar havali gözükemez.d ıhı ıhı neyse sana galaxy gio nokia e72 nokia x6 8 gb ve x10 mini (klavyeli oldugu için yoksa çok iyi bir model degil) öneriyorm belki galaxy pro ya da bakmak istersin...

fireman87

fireman87

Üye
Bu devirden sonra symbian alınmaz bence.. İdeos x5 düşünebilirsin :oke:

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz detaylı açıklama olmus sizin yorumlarınız (: "telefon özelliklerinden fazla anlamamam" link verirseniz ordan telefonlara bakarsam daha anlamlı olur diye düşünüyorum (:

fireman87

fireman87

Üye
X5'in özelliklerine bakabilirsiniz.

OğuzcanAbi

Üye
samsung galaxy ace ?
android hemde :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Verilen modelleri google da arattir resimlerni gör ve modelin sonuna ceptown yada mobiletisim yaz özelliklerini ögren çıkan ilk sayfalardan sana yardimci olmak istiyorm ama telefondan yaziyorm ve link atacak vaktim yok verdigim modelleri degerlendir kardesim

Masha

Masha

Üye
İnternetten araştırdımda Nokia N97 senin istediğin gibi klavyeli hemde dokunmatik. hoşuna gider mi bilmem.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Arkadaşm Ben daha 3 Gün Önce Aldm C6-00 Çok Memnunum Diğer Yorumlara baqma Sana İçten Tavsiye Ederim... Teknosada C6-00 605TL ..TURKCELL Hattın olursa 550 tl

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
masha n97 güzel telefonda benim çapım yetmez ona (: dier arkadaşların önerilerini inceliyorum şuan...

----------Eklendi @ 14:16:55 ---------- Yazıldı @ 14:11:48 ----------

sqreen kardeş bende antalyada oturuyorum özdilekteki teknosadanmı aldın ?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bence bi telefonu alırken capetown, letsgomobile gibi sitelereden özelliklerine bakma.. çoğu yanıltıcı ve bazen yetersiz bilgii..
mesela bütün sitelerde huawei İdos x5 16m renk ama geldiğinde üstünde 262K renk olduğu yazılıyor..

istediğin telefonun incelemsine bak..

c6 incelemesi (tavsiye etmem) : http://www.maxicep.com/uye-incelemeleri/nokia-c6-inceleme-389662.html

Huawei İd. X5 (tavsiye ederim) : http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/huawei-ideos-x5-inceleme-513110.html

mobilegeek

mobilegeek

Üye
''Gsmarena''dan özelliklere bakabilirsiniz; güvenilir bir site.:oke:

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
talip kardeş fikirlerimi 180 derece deiştirdin telefon kanıma ısındı bakıyorum (:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bence bi telefonu alırken capetown, letsgomobile gibi sitelereden özelliklerine bakma.. çoğu yanıltıcı ve bazen yetersiz bilgii..
mesela bütün sitelerde huawei İdos x5 16m renk ama geldiğinde üstünde 262K renk olduğu yazılıyor..

istediğin telefonun incelemsine bak..

c6 incelemesi (tavsiye etmem) : http://www.maxicep.com/uye-incelemeleri/nokia-c6-inceleme-389662.html

Huawei İd. X5 (tavsiye ederim) : http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/huawei-ideos-x5-inceleme-513110.html

Ceptown bu konuda en iyi bence çünkü en yeni modeller bile minimum hata ile sunuluyor,evet daha iyi yerler görmüs olabilirsiniz ama onlar özel inceleme yani ilgi gören merak edilen bir telefonun incelenmesi her modelde bu kadar ayrıntı vermezler kisacasi..

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
telefon bumudur arkadaşlar ;

----------Eklendi @ 14:33:37 ---------- Yazıldı @ 14:27:18 ----------

evet arkadaşlar ideos x5 hakkında yorumlarınız alayım yalnız bi sorum olacak telefon çin malı imiş benim kaygım var 4 ay sonra telefon pert olmasın ?

(" telefonu adam gibi kullanıcam ona göre değerlendirelim (: sadece fazla oyun oynarım okadar (: ")

elmas14

elmas14

Üye
Huawei İdeos X5'i önerebilirim. 205 Andreo GPU(Oyunlar için ideal) 800 Mhz hıza sahip işlemci, 512 MB ram ,Ekranı için ise kapasitif bir ekrana sahip ayrıca bu telefon için birçok 3d ,Hd oyun mevcut ...

Ayrıca telefon Çin Üretimlidir,Fakat huawei firması dünya'da ilk 5'te yer alıyor.Bu firma zaten türkiye'de mevcuttu.Ürünleri vardı.Siz farkında olmadan birçok kez bunu kullanıdınz.Fakatt ilk defa kendi firma adı ile bir telefon üretti.Fiyatına gelince türkiye pazarın da önemli bir yere sahip olabilmek için kar payını şimdilik düşük tutuyor.​

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
yani ? :D sorumuda göz ardı etmessen (:

----------Eklendi @ 14:40:34 ---------- Yazıldı @ 14:36:52 ----------

anladım bu telefonu alıyorum fikri olan yok ise konu kapatılabilir arkadaşlar (: fiyatıda özellikleride c6 dan güzel ve iyi hatta süper iyikide konu açmışım teşekürler maxicep ailesi (:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Telefon Çin malı ama Çin'in en güvenilir, türkiyenin ilk 5teki markası..! Üstelik KVK garantisiyle geliyor..
Oyun Desen Playstation misali..! Klavyeyi sorun etme.. multitouch ekran.. youtube'da videoları var çok rahat yazılıyor..
Benim ilk alacağım telefon bu ama LYSye hazırlanıyorum, bu yüzden müstakil bi samsung corby kullanmaya çalışıyorum.. LYS biter bitmez bunu alacm..

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
saolasın talip kardeş bu telefonu temuzun 7si gibi para elime geçer geçmez siparişi vericem bu arada verdiğim linkteki telefon demi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt