Yeni Telefon Alacağım Ama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
evet evet o.. Şimdiden hayırlı olsun :)

----------Eklendi @ 15:16:40 ---------- Yazıldı @ 15:15:11 ----------

üstelik Hepsiburada'da satılan ilk 5 arasında..!

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler (:

Ocean258

Ocean258

Üye
valla kardesım hangı marka oldugunu bılmem ama symbian lı telefon alma kesınlıkle androidli bi cihaz olsun alacagın cihaz..

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
benim alacağım cihaz androidlimi baksana bi pek anlamıyorumda kardeş ideos x5

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
ben kendimmi güncellicem şimdi onu yoksa otomatik güncelliyormu ?

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
???? otomatik olarak güncelliyor mu ????

fenomenozgur

Üye
galaxy gio var sıfırdan farksız 375 tl

technoblue

technoblue

Üye
otomatik olarak güncellenmez. sen kendin güncelleyeceksin. güncelleme geldiği zaman hatırlatma yapabilir belki. bu arada güzel smartphone. almayı düşünüyorsan hayırlı olsun şimdiden sen kararlısın sanırım kafanı da karıştırmak istemem ama ben de bir tavsiye de bulunmak isterim. lg optimus me var bide aşağı yukarı aynı özelliklere sahip o da android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. fiyatı daha uygun 400 tl civarında felan sanırım. ama karar senin tabi ki. ben sadece fiyatı daha uygun diye söyleyeyim dedim.

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
tmm oylamaya sunalim ben fazla anlamadığım için (:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Galaxy Gio Ya Bak Derim O Da İyi Telefon :oke:

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
karşılarştırdım galaxy biraz daha üstün gibi durdu ama bakalım fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

----------Eklendi @ 14:15:16 ---------- Yazıldı @ 14:13:26 ----------

yalnız aoylama deistirilmistir galaxy gio mu ? ideos x5 mi ?

----------Eklendi @ 14:28:56 ---------- Yazıldı @ 14:15:16 ----------

arkaaşlar bi araştırma yaptım gio ile ideos x5 hemen hemen aynıymış fakat ideos x5 oyun alanında biraz daha iyiymiş fakat flashda biraz zorlanıyormuş... görüşleriniz ?

Masha

Masha

Üye
Bende yeni telefon almayı düşünüyorum arkadaşlar burada bana Lg optimus black p970 i tavsiye etti Android 2.2 Froyo kalitesi tasarımı parlaklığı iyi smartphone oldğundan bahsettiler bu hafta alıcam inşallah taxımde saturne bakmaya gıttım çok iyi birde Nova display özelliği varmış bana tavsiye edileni bende edeyim bare fiyat konusunda 999 du en son şimdi ne kadar bilemiyorum ama gayet güzel hız bakımında da hızlıydı bi göz at istersen.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black'e bakalırsın fiyat,hız tasarım ve nova display ozelliği ile biraz daha ıyı dıger telefonlardan, ondada android 2.2 froyo var. 2.3e guncelleyebileceğin. benım tavsıyemde bu :)

TheHardKeylog

Üye
    Konu Sahibi
kardes ilk mesajımı okumadıız heralde bütcem maximum 600 TL sen bana 1.000 TL lik telefon öneriyorsun yapmayalım lütfen (:

----------Eklendi @ 16:16:16 ---------- Yazıldı @ 15:42:20 ----------

ideos x5 de karar verdim arkadaşlar teşekürler son kararım budur ideos x5 alacağım fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekürler...

----------Eklendi @ 16:18:56 ---------- Yazıldı @ 16:16:16 ----------

bu arada arkadaşlar ben bu telefona oyun tema vs. vs. nereden bulucam ? güncellemeler programlar vs. vs.

teknisyenarif

Üye
merhaba arkadaslar buyuk bır heves ile ideos x5 ime kavuştum ama çok büyük bir proplemi var telefonun wifi kopma ve bağlanamama proplemi var ben de aldıktan sonra proplemi görünce biraz nette arastırma yaptım bu telefonlarda bu proplem bayagı baş ağrısymış ne yapmam gerek bilgisi olan bu proplemin çözümünü bilen varsa paylaşırmı yoksa telefon katili olacagım:kotu:

fireman87

fireman87

Üye
kardes ilk mesajımı okumadıız heralde bütcem maximum 600 TL sen bana 1.000 TL lik telefon öneriyorsun yapmayalım lütfen (:

----------Eklendi @ 16:16:16 ---------- Yazıldı @ 15:42:20 ----------

ideos x5 de karar verdim arkadaşlar teşekürler son kararım budur ideos x5 alacağım fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekürler...

----------Eklendi @ 16:18:56 ---------- Yazıldı @ 16:16:16 ----------

bu arada arkadaşlar ben bu telefona oyun tema vs. vs. nereden bulucam ? güncellemeler programlar vs. vs.

Android 2.2 froyo işletim sistemi var, google android marketten istediğin kadar oyun ve uygulama indirebilicesin.

Ocean258

Ocean258

Üye
aynen android 2.2 froyo lu bı telefon alacaksın google marketten ındırebılırsın ıstedıgın uygulamayı yada oyunları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt