Huawei ideos x5 mi?Galaxy gio mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Huawei ideos x5 mi?Galaxy gio mu?
Arkadaşlar benim bir 550 lira sınırım vardı ve samsung galaxy gio'da karar kılmıştım.Media markta gelince alacaktım.Fakat şu Huawei'nin çıkardığı ideos x5 zımbırtısı kafamı karıştırdı bu neredeyse değerinin yarısı olan bu telefonun flash desteği bile var!Turkcelle ve vodefone'a da ürün yapmış!Fakat fiyatından ve markasından dolayı çok tedirginim..Size bu konu hakkında 3 soru soracam.
1-İdeos x5 mi Galaxy gio mu?
2-İdeos x5 piyasa ne zaman dağılıyor?Özellikkle media markta ne zaman gelir?
3-Bu fiyata önereceğiniz başka telefon var mı?

elmas14

elmas14

Üye
Aynı Sorunları Bende yaşıyorum :) . Fakat kararımı Gio'dan yana kullanacağım galiba .

Sana kendimce haklı sebebler sunmak istiyorum .

Huawei X5 Marka ve Model Türkiye için çok yeni bir model, içinde her ne kadar android 2.2 olsa da root etmek , yada ne biliyim o telefonu modem olarak kullanarak pcden internete girmek, bunları henüz yapabilecek durumda değiliz,çünkü telefon yeni bilgi & Tecrübe oldukça az. Benim tercih etmeme durumum bu idi.

Ancak telefon hiçte yabana atılır cinsten de değil hani :aha: Dokumatik ekranı olsun,rami olsun işlemcisi olsun bence gayet iyi. Belkide Ben yanılıyorumdur.İleride çok büyük bir kitleye sahip olur,I-Phone,HTC gibi ün yapar sağlamlığına sağlamlık katar.

Ama yinede karar senin :) .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio al. Samsung desteği var arkasında:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gio al için rahat olsun.

JeTTİX

Üye
galaxy gio veya fit alabilirsin daha önce huawei diye marka duymadım bence samsungu tercih et :)

elmas14

elmas14

Üye
Arkadaşlar şöyle birşey de var siz telefonu aldığınız da KVK'nın garantisi altında oluyor.Destek Sağlansın ya da Sağlanmasın telefon 20 gün süre zarfında kullanıcıya tekrar iade edilmez ise yeni bir cihaz verilmesi zorunlu tutuluyor.

OğuzcanAbi

Üye
samsung gio :oke:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca huawei'nin turkcell t10 ve turkcell vınn gibi ürünler yapması dikkatimi çekti.512 mb ram var telefonda.Gioda ise 278 mb ram var.Flash desteği de beni cezbeden özellikler arasında.Fiyatının nispeten daha ucuz olmasını Türkiye pazarına girme çabası diye yorumluyorum.Bu markayı ben de daha dün duydum ve kafam allak bullak oldu.Gio ile Fit arasındaki seçimim ise gionun işlemci hızının güçlülüğü ve ekran çözünürlüğünün üstünlüğü nedeniyle Gio oldu.Şu gio piyasaya dağılsa da alsamda bu sıkıntıdan kurtulsam.. Daha başka fikri olanlar??

krdohasan

krdohasan

Üye
Nokia 5130 XM al kardeş süper telefondur basmatik ekranı seni uçurur :oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
x5 favorimdir alacak olanlara çünkü bu cihazda adreno 205 gpu var diğer orta sınıf cihazlardan çok farklı fiyat açısından makul kvk garantisiyle satılıyor 800*480 çözünürlük ve adreno 205 olduğu için hd oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz marka takıntınız yoksa tavsiyemdir hepsiburada.com dan ve tim merkezlerinden istenebiliyor bildiğim kadarıyla

----------Eklendi @ 07:48:20 ---------- Yazıldı @ 07:40:53 ----------

galaxy gio al. Samsung desteği var arkasında:oke:
Samsung desteği var diyorsunuz ama biz samsung desteğinin en babasını gördük arkadaşım ben illede androidli cihaz alacağım dedi bizim burada gezindik galaxy ace bulduk 2.el ama resmen 0 alan kişi güzel kullanmış cihazı neyse ben 0 almayı planlıyorum dedi kalktı 0 aldı cihaz 2.2 ile geliyor güya 2.3.3 ve 2.3.4 güncellemesi çıktı ama kies e bağlıyorsun diyor güncelleme yok hadi gelin çıkın işin içinden orjinal 2.2 nin stockuda yok nette garantili olsun diye gitti teknosadan aldı boşa işte samsung desteği kalkıyor amerika ya avrupaya güncellemeleri en önde veriyor bizimkine gelince uğrarız bi ara yapıyor böyle hizmet anlayışımı olur cihazı ancak serviste güncelletebilirmişiz onda da paralımı olup olmadığına kimsenin kanaati yok odinle güncellersek şüpheliymiş kimi diyor garanti dışı kimi diyor rom yanmazsa cihaz sağlamsa bişey olmaz herşey karambolde öyle ortada kaldı arkadaşın cihazı fota update diye bişeyde yok nasıl firma anlamadım yani! işte samsung desteği işte o harika güncellemesi....

technoblue

technoblue

Üye
huawei tasarımı ve özellikleri bakımından oldukça iyi bir smartphone. fiyatı da özelliklerine göre oldukça uygun. sağlamlığı konusunda benim de endişelerim vardı en başlarda ama biraz araştırınca pek de boş bi firma olmadığı çıkıyor ortaya. birde burada kvk güvencesiyle satılıyormuş sanırım. yani teknik desteği garanti süresince sağlam. ama yine de ufak tefek endişelerim var. bir de ek olarak tavsiye edebileceğim lg optimus me var.

elmas14

elmas14

Üye
Huawei Kendi adına ilk defa bir telefon üretti. Daha öncelerine bakarsanız Akıllı telefon üreten en önemli 5 firmadan bir tanesi.

Sadece telefon çok yeni, ucuz satmasının tek nedeni de türkiye pazarına girmek istemesidir. bu telefon çok rahat 700-800 TL arası gideri var.Bu marka ilk başlarda zorlanacaktır fakat 2-3 sene sonrasını düşünemiyorum.

Birde bu telefonun bir üst modeli yani abisi var :)) X6 işte asıl bombayı o telefonda patlatıyor huawei markası. Merak eden arkadaşlar Huawei İdeos X6 diye aratsın bi araştırsın özellikleri :))

61semih

61semih

Üye
Huawei alacak arrkadaşklar bıraz durup dusunsun acele etmesın yakın zamanda buralarda arıza mesajlarını gorebılırız.bence gıo al Huawei nın yapıp gıo nun yapamıyacagı sey yoktur.alırsın ıcın rahat olur en azından çin malı bır urun almıyorsun

elmas14

elmas14

Üye
Ahh ahhh biz türk milleti ne kadar ön yargılıyız. Huawei Firmasının Bi geçmisini araştırmanı özellikle senden (semih61) rica ediyorum..!

Gio'nun yapmadığı şeyler aslında çok fazla fakat bazıları bunu kapatmaya çalışıyor gibi ;)

Bir kere yüksek kalite oyunları ha deyince oynayamassın oynasan bile 2 adım oyna 1 adım bekle ..heralde böylede oyunun zevki çıkmaz.Gio'da flash İçerik sorunu mevcut ama bazı sitelerde flashları oynatma yetisinede sahip :)

Çin malı demişsin sana tavsiyem git biraz bu markayı yerinde incele . Bu Firma Dünya'daki En önemli Telefon üreten 5 Firmadan birisi.

Şimdi sana küçük bir örnek vereyim ; Çin malı çin malı bi çin malıdır gidiyor :d: . Sen 100 TL'ye I-Phone gibi bir telefon almak istersen adamlar bunu yapıp sunarlar e tabi kalteside düşük olur. Ama sen Fiyatını adam gibi verirsen adamlarda sana kaliteli üretim verirler. Bu işler böyle yürür ,benim düşüncem bu açıkçası. Diğer birçok Telefon Markasının Çin - Fransa-İngiltere Vb. gibi yerlerde firması var.Bazı şikayetler her türlü marka & modelde çıkabilir. Ayrıca Telefon Heleki Dokunmatik ekranlı telefonlar çok nazik kullanım ister ,bu kullanımı sağlayamayanlar için özel koruyucu kılıf,bant vb. şeyler mevcut bunlardan aldığı taktirde hiçbir sorun çıkmayacaktır..​

'Patron

'Patron

Üye
Gio al bilmediğin markayı hemen alma bence.

mert_1047

mert_1047

Üye
gio huawei nin yapabileceklerinin 3 te 2 sini ancak yapar huawei ideos x5 1.5 ghz a kadar overclock yiyor hd oyunları sorunsuz açıyor asphalt6 shadow guardian splinter cell... ve daha niceleri... gio da saysak 10 tane hd oyun yok açılabilecek açabildikleriniz bi kısmı da çözünürlükten kaybediyor ekrana sığmama olayları vs... android alacak olsam huawei düşünürdüm diğer markalar fasa fiso markayı basıyor huawei ye kıyasla özellikler yarı yarıya ondan sonra millette huawei yi bilmiyoruz diyor huawei turkcell vodafone avea nın vınnlarının üreticisi ttnmet in modemlerinin bi kısmı bunlardan kampanyayla verdikleri modemler birde şebeke direklerinde payları varmış o kısmını bilmiyorum ama diğerleri kesin benim için cihazda marka değil performans özellik önemli diyorsanız ben huaweiden yanayım niye dsaha çok para verip daha az hizmet alayım ki benim aklıma yatmıyor samsung aldık gördük desteği ben göreceğimi gördüm kies e bağlıyoruz güncelleme yok diyor odin garanti dışı diyorlar kimse emin değil böyle karambole işi bırakmaktansa birde hd oyun konusunda gio da o oyunları oynayabilmeniz için çözünürlük vs.. nin yeniden koderler tarafından ayarlanması lazım sayılı oyunlar 320*480 ekranlar için uyarlandı huawei de böyle bir probleminiz olmaz

Son olarak teknoloji şans işidir...

fireman87

fireman87

Üye
Huweai ideos x5 daha iyi gio'ya göre, şu an fiyat ve performans kralı bence, samsung alıpta napıcaksın daha iyisi varken :oke:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 diyenler için soruyorum öyleyse.. Madem telefonda yok yok, neden basit bir fm radyosu yok?Başta gelen android ürecisi olan marka bir radyo mu yapamıyor?

Takipçi Satın Al

Üst Alt