Bladerock27
Üye
Huawei ideos x5 mi?Galaxy gio mu?
Arkadaşlar benim bir 550 lira sınırım vardı ve samsung galaxy gio'da karar kılmıştım.Media markta gelince alacaktım.Fakat şu Huawei'nin çıkardığı ideos x5 zımbırtısı kafamı karıştırdı bu neredeyse değerinin yarısı olan bu telefonun flash desteği bile var!Turkcelle ve vodefone'a da ürün yapmış!Fakat fiyatından ve markasından dolayı çok tedirginim..Size bu konu hakkında 3 soru soracam.
1-İdeos x5 mi Galaxy gio mu?
2-İdeos x5 piyasa ne zaman dağılıyor?Özellikkle media markta ne zaman gelir?
3-Bu fiyata önereceğiniz başka telefon var mı?
1-İdeos x5 mi Galaxy gio mu?
2-İdeos x5 piyasa ne zaman dağılıyor?Özellikkle media markta ne zaman gelir?
3-Bu fiyata önereceğiniz başka telefon var mı?
. Fakat kararımı Gio'dan yana kullanacağım galiba .
Dokumatik ekranı olsun,rami olsun işlemcisi olsun bence gayet iyi. Belkide Ben yanılıyorumdur.İleride çok büyük bir kitleye sahip olur,I-Phone,HTC gibi ün yapar sağlamlığına sağlamlık katar.
. Sen 100 TL'ye I-Phone gibi bir telefon almak istersen adamlar bunu yapıp sunarlar e tabi kalteside düşük olur. Ama sen Fiyatını adam gibi verirsen adamlarda sana kaliteli üretim verirler. Bu işler böyle yürür ,benim düşüncem bu açıkçası. Diğer birçok Telefon Markasının Çin - Fransa-İngiltere Vb. gibi yerlerde firması var.Bazı şikayetler her türlü marka & modelde çıkabilir. Ayrıca Telefon Heleki Dokunmatik ekranlı telefonlar çok nazik kullanım ister ,bu kullanımı sağlayamayanlar için özel koruyucu kılıf,bant vb. şeyler mevcut bunlardan aldığı taktirde hiçbir sorun çıkmayacaktır..