görev yöneticisi açılmıyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisi açılmıyor lütfen yardım
görev yöneticisini açıyorum hızlı bi şekilde kapanıyor.
aynı şekilde regeditde öle.
forumda bi kaç çözüm buldum
çalıştıra gpedit.msc yazıp dediklerini yaptım gene olmadı. o işlemlerden sonra sadece brz daha fazla ekranda kalıyor. (heralde virüs tekrar etki ediyor.) sonra kapanıyor.
Norman_Malware_Cleaner ile taramadım oda fayda etmedi.
sistem geri yüklemede açılmıyor.
internet anasayfası google görünümü altında tatilbölgesiara.com die bi site olmus ve değişmiyor.
internet seçeneklerine tıkladığımda genel ve gelişmiş sekmesi görünmüyor.
ltfen yardım edin. nasıl kurtulurum.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Sisteminizde ki Virus, kendini kopyalayan ve diğer dosyaların yerlerine geçen ve kayıt defterindeki değerleri değiştiren Win32 Sality.AA, Win32 Sality.BB ve Suspicious türü Viruslerdir ve dediğim Virus programları ile tarama yapmadan bir sonuca ulaşamazsınız. Ancak güvenlik düzeyi yüksek olan Virus programları, bu gibi zararlı Virusleri ve yazılımları temizleyebilir.

Ayrıca bunlardan ayrı olarak Win32 Sality Remover'ı temin edin ve bununla da tarama yapın.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Dosyaları yedekle ve format at ancak böyle çözersin

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
tarama yaparken güvenli moddamı yapayım

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
tarama yaparken güvenli moddamı yapayım

Evet güvenli modda yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Özellikle Win32 Sality Remover ve Sality Killer ile mutlaka tarama yapın. Ayrıca "Bboy27". Her Virus durumunda Format atmak mantıklı değildir. Format attıktan sonra temiz bir Sisteme sahip olursunuz fakat, uzun süreli Format atımı da HDD'in ömrünü kısaltır. Onun için birçok işlem denendikten ve sonuç verip vermemesinden sonra o zaman Format İşlemi yapılır.

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
format atıcam hem d ye hem c ye. (sıcramıştır belki)
iki sene önce yanlıs yere format atmıstım. butun veriler gitmişti sonra baya uğraşıp kurtarmıştım. o gunden sonra ne olur ne olmaz die yedeklemiştim dvdlere.
dvd yede sıcrar die korkuyorum sağlam bi pc de bakacam. sonra format atcam. tertemiz.
dvd bozuksada netbookta var

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
format atıcam hem d ye hem c ye. (sıcramıştır belki)
iki sene önce yanlıs yere format atmıstım. butun veriler gitmişti sonra baya uğraşıp kurtarmıştım. o gunden sonra ne olur ne olmaz die yedeklemiştim dvdlere.
dvd yede sıcrar die korkuyorum sağlam bi pc de bakacam. sonra format atcam. tertemiz.
dvd bozuksada netbookta var

Bu Virusler CD veya DVD'ye bulaşmaz ve zaten özellikle kayıt defterini, görev yöneticisini ve burada bulunan tüm değerleri devre dışı bırakır ve en önemlisi Sisteminizde ki tüm exe'lere bulaşır. Oyun exe'leri, program exe'leri, uygulama exe'leri ve bundan ziyade tüm System Volume Information exe'lerine bulaşır.

Win32 Sality tek bir Virus olarak gelir ve kendini çoğaltarak, bunu 400-500 Viruse kadar çıkarır. Ayrıca şu bir gerçektir ki, tüm Win32 Sality Viruslerini silseniz bile mutlaka, geride kalan birkaç Virus olur ve o Viruse tıkladığınız zaman tekrar yayılır. Bahsettiğim şey exe'lerdir. Son olarak tavsiye ettiğim Sality Remover ve Sality Killer ile tarama yapın. Sonuç alınamaz ise o zaman format atın.

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
kararımı verdim format atıyorum

fireman87

fireman87

Üye
Combofix'i öneririm, banada birkac defa olmuştu ve combofix ile düzeltmiştim.

kalkan3434

Üye
Sistemindeki virüslerden kaynaklanan bir sorun kardeşim.

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi yardım eden herkese çok teşekkürler

----------Eklendi @ 14:25:31 ---------- Yazıldı @ 14:24:11 ----------

Sistemindeki virüslerden kaynaklanan bir sorun kardeşim.
Çok saol yaaaaaa:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt