Vodafone 945. Kullananlar içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945. Kullananlar içeri :)
945 veya gio Almayı düşünüyorum.Gio yu yeterince araştırdım.Birazda 945 nasilmiş onu öğrenmek istiyorum.Kullanan arkadaşlar memnun mu uygulama oyun vs. sıkıntısı çekiyormusunuz?Kamerası nasil? İş görürmü? Yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.:bye2:

OğuzcanAbi

Üye
bence gio daha iyi :oke:

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Tamam gio daha iyide ben sadece 800 mhz işlemcisi + gördüm.945 de 600 mhz.ama fiyatlar arasında uçurum var:allalla: gio 500 vdf 945 de 300. + olarak 945 de 5 mp kamera var flaşlı.ama android market yok :ağlarım:.

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Hiç yokmu yardımcı olabilecek bi arkadaş yaf? :(

maktama

maktama

Üye
Tamam gio daha iyide ben sadece 800 mhz işlemcisi + gördüm.945 de 600 mhz.ama fiyatlar arasında uçurum var:allalla: gio 500 vdf 945 de 300. + olarak 945 de 5 mp kamera var flaşlı.ama android market yok :ağlarım:.
android marketli rom yüklenebiliyor vodafone 945'e. İmzamdaki linkte bulabilirsiniz anlatımı. hatta android marketi olan orjinal rom da çıktı sanırım vodafone 945 için... Araştırın.
945in fotoğraf kalitesi iyi değil, haberiniz olsun.Ama 300 ksür TLlik elefon için gayet hızlı ve iş görür. Ancak android 2.1den yukarı bir sürüm yok şu anda ve 2.1 sürümde de hafıza kartına program yükleyemiyorsun, illa telefon hafızasına yükleyeceksin. Hafıza kartına yükleyebilmek için de link2sd programı var. Yani her şeyin bir yolu var ama uğaşırsan. Gio hakkında ise hiçbir bilgim yok ne yazık ki.

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
ya bu kadar uğraşmasak yerine gio alsam :s

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
:D o kadar yok.Ama ilerde htc geçecem nasip olursa.Şİmdi bi Bismillah diyek bi androide girelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt