Bence alma samsung ses kalitesi daha iyi olur bence de galaxy mini al![]()
Galaxy Mini ses kalitesi daha mı iyi ? 5800 dinle de gel arkadaşım önce.

igrenç mi? 5800 müzik için üretilmiş.müzik haricinde kamera kalitesinde de birçok telefona fark atar.tamam kötü telefon ama gidipte telefona igrenç demeye gerek yok.5800 kullandım biliyorum nasıl olduğunu iğrençç samsung çok daha fazla veriyo sesi yazık telfonu alana ama galaxy yi bilemem bende e2550 var şuan nokianın hangi xmi gelirse gelsin geçemez![]()
c6 nında pek bir farkı yoktur.ikiside s60v5 işletim sistemlidir.c6nın fazladan klavyesi ve kamera kalitesi vardır.kısaca c6 ya 600 tl vermeye gerek yok.arkadaşım Benim Sana Tavsiyemm 5800'a Hiç bakmaa Pişman olursun 500 kağıdın boşa gider.. bence Nokia C6 Alman Daha Mantıklı olur.
Bende 5800 mı alsam diye düşünüyordum.İyikide almamışım: http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-c6-yankonulardan-girilebilir-512336.html
(Yukarıdaki Link Yorumun Açıklamasıdır.)
**Yeni Nokia C6 Tavsiye ederim Fiyatı.600-650 civarı Nokia Sayfası Aşağıda Link e Tıklamanız Yeterlidir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1

igrenç mi? 5800 müzik için üretilmiş.müzik haricinde kamera kalitesinde de birçok telefona fark atar.tamam kötü telefon ama gidipte telefona igrenç demeye gerek yok.
----------Eklendi @ 17:45:27 ---------- Yazıldı @ 17:43:44 ----------
c6 nında pek bir farkı yoktur.ikiside s60v5 işletim sistemlidir.c6nın fazladan klavyesi ve kamera kalitesi vardır.kısaca c6 ya 600 tl vermeye gerek yok.![]()
5800 kullandım biliyorum nasıl olduğunu iğrençç samsung çok daha fazla veriyo sesi yazık telfonu alana ama galaxy yi bilemem bende e2550 var şuan nokianın hangi xmi gelirse gelsin geçemez![]()
Kamerası çok kaliteli (tek özeliği o zaten bence) ama sen şifreyle sesi yükseltilmiş bi e2550 kullandın mı ?
Şimdi bişey derdim ama neyse. Kime sorsan sor 5800 Nokia'Nın en iyi müzik telefonudur şu an ! Bilmiyorsan git öğren.
----------Eklendi @ 09:18:36 ---------- Yazıldı @ 09:16:12 ----------
Şifreyle yükseliyo noluyo E250 kullandım yükseltilmişini kalite denen bi şey yok bangr bangır ses var ama acayip boğuk 5800'ın sesine laf söyleyen müzik telefonundan anlamıyordur !!
bende biliyorum heralde 5800 ı ama onun hoparlörü daha fazla samsungta bir tane. her samsung öyle olucak demiyorum ama bence bu telefonun ses kalitesi çok iyi

(ayarları düzgün yaparsan tabi)