5800 nasıl bir telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman214

Üye
HTC P4350 varsa sakın bulaşma yetersiz geliyor özellikleri.(500tllik bir telefon kesinlikle değil 200tl bile vermem)

müzik olarak iyi diyenler müzik kalitesi olarak iyi olabilir fakat müzik çaları 30snde açılan telefona ben olsam para vermem

futbol123

futbol123

Üye
bi telefon bu kadarda sorunlu olmazki adamı deli ediyor o telefon sattım kurtuldum ondan gerçi n97 de ayrı bir dert:ehe

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Fiyatına göre sana birçok özellik sunan bir telefon. Almanı tavsiye ediyorum dostum.
ya ne demezsin ram 128 işlemci 434 baya bi özellik oysa 440 civarlarında gio var ram 256 ''800''mhz işlemci canavar gibi kaba da değil problemide yok sadece video kalitesi düşük müzik te 5800a benzemez ama seni de üznez :ehe

----------Eklendi @ 07:13:13 ---------- Yazıldı @ 07:04:27 ----------

ben 5800 kullanıyorum 10 aydır hayatta kullandığım en iyi ve en memnun olduğum telefon kesinlikle tamamen şans işi herşeiyle süper cep bilgisayarı kullanıyormuşum gibi bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor bana gerekenbütün programları yükledim herşey çok güzell maşallah nazar değmesin :ehe:ehe:ehe
Kabul edin artık 3 senelik eski bir cihazdan bahsediyoruz kalas gibi en çekici yeri grafikleri renk 16m diye yoksa ram işlemci ekran rezistif youtube da 3 dk'lık video bile izleyemiyorsun bellek doluyor var da var... :islik

PureFood

PureFood

Üye
Ben Youtube'da hiç sorun yaşamadım 5 dk.lık video da çok izlediğim oldu hafıza dolu hatası almadım.
7 MB'lık bi siteye girmiştim aşırı resim doluydu site o zaman hafıza dolu uyarısı aldım bu da 5800 için doğal sanırım..

mobilegeek

mobilegeek

Üye
HTC P4350 varsa sakın bulaşma yetersiz geliyor özellikleri.(500tllik bir telefon kesinlikle değil 200tl bile vermem)

müzik olarak iyi diyenler müzik kalitesi olarak iyi olabilir fakat müzik çaları 30snde açılan telefona ben olsam para vermem

Off o smartphone'un hızı ne fena öyle. :d:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Ben Youtube'da hiç sorun yaşamadım 5 dk.lık video da çok izlediğim oldu hafıza dolu hatası almadım.
7 MB'lık bi siteye girmiştim aşırı resim doluydu site o zaman hafıza dolu uyarısı aldım bu da 5800 için doğal sanırım..
normal tarayıcıdan gir 3-3.5 dklık bi video aç durdur yuklenmesini bekle o sırada müzik çalar a gir bir bak hala tarayıcı açık mı kapanmış mı? :oke:

PureFood

PureFood

Üye
normal tarayıcıdan gir 3-3.5 dklık bi video aç durdur yuklenmesini bekle o sırada müzik çalar a gir bir bak hala tarayıcı açık mı kapanmış mı? :oke:

Video izlerken müzik çalar açmak saçma ama. :hmmm

hoss

hoss

Üye
bu saatten sonra alımaz artık

Ocean258

Ocean258

Üye
bi telefon bu kadarda sorunlu olmazki adamı deli ediyor o telefon sattım kurtuldum ondan gerçi n97 de ayrı bir dert:ehe

allah yardımcın olsun uslanmadın daha galıba symbiandan :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt