max 1500 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saasc

Üye
    Konu Sahibi
max 1500 tl telefon önerisi
Arkadaşlar ben n8 'i çok begenmiştim ama yavas dediler vs vs
şimdi n9 n8 e7 bunun gibi bi telefon arıyorum
Usb on the go gibi bi özelliği olan ((flash disk okuma))
Kamerası iyi olan n8 gibi
Dokunmatik
Hızlı olan
Takılma yaşanmayan
Ram 1 gb
3g li
Video kamerası hd
İşlemci 1ghz üstü veya çift çekirdekli
bunun gibi özelliklerde bi telefon istiyorum
Yardımcı olurmusunuz
1600 ü zorlayabilrim

N9

N8

E7

Samsung Galaxy S II
usb on the go var diye söylüyo ama başka biyerde göremedim gerçekten usb on the go varmı

Yardım edin nolur .s

şimdiden teşekkürler

JeTTİX

Üye
ya htc desire hd samsung galaxy s2 veya iphone 4 alacaksın sony ericsson düşünürsen xperia play

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy S2 ile bütçeyi zorlama bence 1600-1700 tl civarında satışta. Ama Nokia N9 şiddetle tavsiye edilir. O telefonun fiyatı 1500'ü geçmez. Seni mutlu eder, 1 gb ram 1ghz işlemci ile uçurur zaten kamerasında Carl Zeiss lens mevcuttur çok sağlam fotoğraflar elde edersin :oke:

saasc

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n9 da hdmi yok usb on the go yok sırf n9 u bekledim n8 hatalrını giderip çıkarmıslardır dieye dusundum kamera dusuk hızı iyi olacak muhtemlen ama kamera yok hdmi yok usb on the go yok xenon flash yok
zaten 3 aya 1300-1400 olur galaxy 2 nin fiyatı suan 1500 tl ye peşim buldum
İphone 4 'de çok pahalı ya .s

pRime.

pRime.

Üye
kardeş n9 da hdmi yok usb on the go yok sırf n9 u bekledim n8 hatalrını giderip çıkarmıslardır dieye dusundum kamera dusuk hızı iyi olacak muhtemlen ama kamera yok hdmi yok usb on the go yok xenon flash yok
zaten 3 aya 1300-1400 olur galaxy 2 nin fiyatı suan 1500 tl ye peşim buldum
İphone 4 'de çok pahalı ya .s

Usb otg desteği var n9'un arkadaşım yazılım yazılması lazım sadece. Kameranında sadece megapikseli azaldı, kalitesi n8'inkiyle aynı. Kamera yoktan kastın 3g kamerasıysa cihazın sağ alt köşesinde bulunuyor. Xenon olmaması büyük eksiklik değil çünkü led flaşıda fotoğraf çekmek dışında fener olarak kullanabilme şansımız var.

hoss

hoss

Üye
galaxy s2 bu telefonlar arasında en iyi tercih olur , n9 da güzel ama eksiklikleri var galaxy s2 ye göre
e7 ye filan hiç bulaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...