Yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum.Bence çok hoş bir telefon.Kesinlikle yavaş değil,ben 1 aydır hiç bi donma ile karşılaşmadım.İnternette sörf yapmak zaten ayrı bi zevk veriyor.Sağlamlığa gelince 3 defa düşürdüm ama maşallah hala bişey olmadı.çok düşündüm 5800 mı c5-03 mü diye ama sonunda kararımı verip c5 aldım hiçde pişman değilim.5800 gibi kaba bi telefon değil,görüntülü konuşma yok (çokda lazım değil) flası da yok benim için flash olmaması hiç sorun değil 5mp kamerası ile gündüz harika resimler çekiyor.tek eksiği fotoğraf cekme tusunun olmaması,ekrandan dokunmatik çekiliyor.oda bi eksik değil bence.Almak isteyenlere gönül rahatlığıyla alın derim...![]()

400suan.beyazı yok turkıye de. 3hafta aradm tam yok yok .tek bi sitede buldm o da guvenlr dgl.ama tavsye edrm cok kullanşlı.artısı çok

çok hasas telefon ve ınternet hızı cok yavas..![]()

Vatan Bilgisayar'da beyaz rengi bulunmaktadır şuan.400suan.beyazı yok turkıye de. 3hafta aradm tam yok yok .tek bi sitede buldm o da guvenlr dgl.ama tavsye edrm cok kullanşlı.artısı çok

İlk kullanısımda ahize + mikrofon çalışmadı daha sonra 2 hafta falan idare ettim sonra yine çalışmadı. Değişik hatlarda değişik yerlerde denedim yine olmadı,son çare servise verdim telefon geldiğinde sadece telefona reset atıldığını gördüm yine çalışmamazlık yaptı yine servise verdim kırığı,çatlağı falan da yoktu sonra telefon yine geldi yine aynı şeyi yapmıslar yine calışmadı
3. kez servise verdim 25 iş günü oldu hala telefon yok ortalıkta,soruyorum,İstanbuldaki merkeze gönderdik,bizim bi arkadasın 45 günde geldi vs... bişiler sallıyıp yolluyorlar 5 gün daha gelmezse Tüketici haklarına başvuracağım.Telefonu kullanmadığım süre kullandığım süreden fazla 
ölmüş konuyu canlandırmışsınız denebilir. Arkadaşında bilgilerinde C5-03 yazdığına göre bu telefonu almışama bakıp yararlanacak arkadaşla elbet olur. O nedenle benim de fikrim olumlu yönde. Bende C5-03 kullanıcısı olarak telefondan her yönde memnunum. Sitede gördüğümüz bazı programları yükleyemiyoruz hacklemediğimiz için ama olsun yine de memnunum
ve orjinalliğini kaybetmemesinden yanayım.
Ayrıca 5800 programları oyunlar vs hepsi S60v5 e girdiğinden dolayı bu cihaza da yüklenmektedir..
Swype klavye uygulaması bile sitesinde bu cihaz yer almasa bile yükleyip çalıştırdığım bir uygulama olarak buna örnektir.
Saygılar![]()
Arkadaşım 5800 al hayatı yakala derim gps wıfı 3g yani ne istersen var c503 yeni ama 5800 özellık olarak daha iyi ve 400 küsür lira geriye kalanlada bi bi ziyafet çekersin![]()
![]()