Nokia C5-03 Hakkında Düşünceleriniz,Yorumlarınız,Alternatifleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Redasa

Üye
Bence almayın sakın, nokia 1212 den tek farkı rekli ekran hiçbir özellik tam çalışmıyor. Modemin içine düşmeden wi-fi evin çatısına çıkmadan gps çekmiyor. az daha bekleyip N8, C7 gibi bişiler alın

Gamze536

Üye
Aldığım nerdeyse 1 hafta oldu mükemmel bi telefon 5800 dan daha güzel olduğu kesin tercihin doğru devam et.:evet:

----------Eklendi @ 15:53:50 ---------- Yazıldı @ 15:51:20 ----------

Yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum.Bence çok hoş bir telefon.Kesinlikle yavaş değil,ben 1 aydır hiç bi donma ile karşılaşmadım.İnternette sörf yapmak zaten ayrı bi zevk veriyor.Sağlamlığa gelince 3 defa düşürdüm ama maşallah hala bişey olmadı.çok düşündüm 5800 mı c5-03 mü diye ama sonunda kararımı verip c5 aldım hiçde pişman değilim.5800 gibi kaba bi telefon değil,görüntülü konuşma yok (çokda lazım değil) flası da yok benim için flash olmaması hiç sorun değil 5mp kamerası ile gündüz harika resimler çekiyor.tek eksiği fotoğraf cekme tusunun olmaması,ekrandan dokunmatik çekiliyor.oda bi eksik değil bence.Almak isteyenlere gönül rahatlığıyla alın derim... :oke:

SÜPER KONUŞTUN KARDEŞİM SANA TAMAMIYLA KATILIYORUM:oke:

cepanokia

cepanokia

Üye
sen isteklerinde tamamen c5-03 ü istemişsin bence :)

c5-03 fiyat performans acısından nokia'nın son zamanlardaki en başarılı telefonu bence..

5 mp kamera + wifi + sınırsız gps bunlar en büyük artıları

ince ve şık olması çok iyi.

ayrıca fiyatı çok iyi düştü 430 tl ler de fiyatı

yeni beyaz ve gri renkleri de çıktı şu anda ...

düşünme derim pişman etmez..:bigstar:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
400suan.beyazı yok turkıye de. 3hafta aradm tam yok yok .tek bi sitede buldm o da guvenlr dgl.ama tavsye edrm cok kullanşlı.artısı çok

cepanokia

cepanokia

Üye
400suan.beyazı yok turkıye de. 3hafta aradm tam yok yok .tek bi sitede buldm o da guvenlr dgl.ama tavsye edrm cok kullanşlı.artısı çok

Beyaz var Türkiye ' de alt tarafı lila renginde .. Çok sattık..
İrtibat bilgilerimize imzamdan ulaşabilirsiniz..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
keşke zamanında dsdydn ya bunu.açtgm knu hıt yaptı .okadar aradm.ben tüm beyaz dyrm ama.lilayada razı olurdm.nyse saglık olsun

lordmen

Üye
bende c5-03 aldım ama hiç beyenemedim navigasyon hikaye anca harita uzerinde ne kadar km onu görebiliyorum :)
video oynatıcı guzel oyun desen işim olmaz. telde bu tema , video , foto var adam gibi gerisi hikaye tel 1 haftalık 420 tl ye vatandan aldım almak isteyen varsa pazarlıksız 320 tl ye vericem faturasıyla beraber almak isteyen yada duşunen aradaşlar benı arıyabilriler. AMA SADECE İST İÇİ ARASIN AKSİ TAKDİRDE KONTÜRNÜZE YAZIK OLUR :)
Tel : 0542 625 71 38 / Çapa / İstanbul / Tel KUTU içeriği : şarj , usb kablo su , 2 gb hafıza kartı , telefon , kitapçıklar garanti belgesi ve faturası.

__xXx__

__xXx__

Üye
peki ekranı nasıl 5800 ile aynı mı hani tırnakmatik diolarr ya öle mi?

Ocean258

Ocean258

Üye
çok hasas telefon ve ınternet hızı cok yavas.. :angry:

nonamex

Üye
Galaxy Gio alin, tirnakmatik C5-03 ten daha iyi 800 mhz islemci + GPU var.

tavuktavuk2

Üye
abi bak c5-03 ün artıları :/dokunmatiği daha hassas / int hızlı/ tel çok hızlı hiç kasmıyor/daha kibar/mp4,3gp,wmw formatlarını açıyor eksileri : / kamerası 5mp olmasına rağmen autofocus(af) yok bu da otomatik 5800ın 3.2 af lusu ile aynı Yapıyor ve 5800da flash var c5-03 te yok/ 3g yok ama bence gerek yok/ müzik sesi 5800 kadar çok değil ve unutmayın 5800 her 10 kişinin 5inde varken c5-03 20 kişinin 1 inde var :d

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

ercan123

Üye
ya o kadar siteye bakdım . herkes ayrı bi telden çalıyo nedense.. flaşı pek sıkıntı değil. ama dokunmatik meselesi.. hassas değilse o iş tutmaz :S

Boy41

Üye
Vatan Bilgisayar'da beyaz rengi bulunmaktadır şuan.:oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Oyun oynamayı sevmiyorsan almalısın

dogangfb

Üye
Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim Telefonu son sürüme güncelledim ancak daha önce navigasyonu ücretsiz kullanabılıyodum guncelledıkten sonra para gıtmeye basladı nasıl cozebılırız bunu ?

DragonFall

DragonFall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar telefonu aldım ama düzgünce kullanamadım bile... :( İlk kullanısımda ahize + mikrofon çalışmadı daha sonra 2 hafta falan idare ettim sonra yine çalışmadı. Değişik hatlarda değişik yerlerde denedim yine olmadı,son çare servise verdim telefon geldiğinde sadece telefona reset atıldığını gördüm yine çalışmamazlık yaptı yine servise verdim kırığı,çatlağı falan da yoktu sonra telefon yine geldi yine aynı şeyi yapmıslar yine calışmadı :( :( 3. kez servise verdim 25 iş günü oldu hala telefon yok ortalıkta,soruyorum,İstanbuldaki merkeze gönderdik,bizim bi arkadasın 45 günde geldi vs... bişiler sallıyıp yolluyorlar 5 gün daha gelmezse Tüketici haklarına başvuracağım.Telefonu kullanmadığım süre kullandığım süreden fazla :vur
İlk mesajımda Samsunga güvenmiyorum dedim ama pişman oldum,siz siz olun Nokia'ya bulaşmayın.Saygılar.

saysn

Üye
ölmüş konuyu canlandırmışsınız denebilir. Arkadaşında bilgilerinde C5-03 yazdığına göre bu telefonu almış :) ama bakıp yararlanacak arkadaşla elbet olur. O nedenle benim de fikrim olumlu yönde. Bende C5-03 kullanıcısı olarak telefondan her yönde memnunum. Sitede gördüğümüz bazı programları yükleyemiyoruz hacklemediğimiz için ama olsun yine de memnunum :) ve orjinalliğini kaybetmemesinden yanayım.
Ayrıca 5800 programları oyunlar vs hepsi S60v5 e girdiğinden dolayı bu cihaza da yüklenmektedir..
Swype klavye uygulaması bile sitesinde bu cihaz yer almasa bile yükleyip çalıştırdığım bir uygulama olarak buna örnektir.
Saygılar :oke:

yaa rice etsem swype klavye uygulamasını nereden ve nasıl yüklediğinizi anlatabilirmisiniizz?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

aliihsan96

Üye
arkadaşlar ben uygulama , oyun oynamak için 450 TL'ye kadar bir telefon arıyorum sizce c5-03 uygunmudur

Üst Alt