Nokia C5-03 Hakkında Düşünceleriniz,Yorumlarınız,Alternatifleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

DragonFall

DragonFall

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Hakkında Düşünceleriniz,Yorumlarınız,Alternatifleriniz?
Arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım ve sizinde görüşlerinizi alarak Samsung Wave 525 alacağımı belitmiştim. Ancak Samsung'a pek güvenmemem neticesinde başka bir telefon aradım ve C5-03'ü buldum. Sizce iyi bir telefon mudur,"+"ları "-"leri nelerdir,ya da buna benzer alternatifler nelerdir diye değerli düşüncelerinizi almak istedim.Benim için önemli olan ;
400-500 TL arası olması,
WiFİ ve Bluetooth'u olması,
ve en önemlisi de GPS'i olması.3G ve flaş pek te önemli değil.Bu kriterleri taşıyan bir telefon öneriniz olursa çok sevinirim.Herkese şimdiden teşekkürler.

Starsley

Arkadaşım 5800 al hayatı yakala derim gps wıfı 3g yani ne istersen var c503 yeni ama 5800 özellık olarak daha iyi ve 400 küsür lira geriye kalanlada bi bi ziyafet çekersin :) ;)

DragonFall

DragonFall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 5800 al hayatı yakala derim gps wıfı 3g yani ne istersen var c503 yeni ama 5800 özellık olarak daha iyi ve 400 küsür lira geriye kalanlada bi bi ziyafet çekersin :) ;)

Yorumun için teşekkürler.Nokia 5800 da güzel bir telefon ancak biraz kaba gibi.Bu yüzden pek sıcak bakmıyorum.

c5alperen

Üye
c5-03 al bende war çok güzel 5800a degişmem 5 mg pixel ve ince 5800 cebinde kalabalık yapar takoz gibi hem bu 5800dan 3 kat daha hızlı

craysiswanted

Üye
aynen ama c5 03 pek oyunları yok bunun yerine tema vs var ve çok hızlı kasmaz bence bufiyata en iyi c5

Utku

Utku

Üye
:kop: herkes sallamış

• Beğen
Tepkiler: Atakan052 ve seytan_avcisi
bycix

bycix

Üye
aynen ama c5 03 pek oyunları yok bunun yerine tema vs var ve çok hızlı kasmaz bence bufiyata en iyi c5

ölmüş konuyu canlandırmışsınız denebilir. Arkadaşında bilgilerinde C5-03 yazdığına göre bu telefonu almış :) ama bakıp yararlanacak arkadaşla elbet olur. O nedenle benim de fikrim olumlu yönde. Bende C5-03 kullanıcısı olarak telefondan her yönde memnunum. Sitede gördüğümüz bazı programları yükleyemiyoruz hacklemediğimiz için ama olsun yine de memnunum :) ve orjinalliğini kaybetmemesinden yanayım.
Ayrıca 5800 programları oyunlar vs hepsi S60v5 e girdiğinden dolayı bu cihaza da yüklenmektedir..
Swype klavye uygulaması bile sitesinde bu cihaz yer almasa bile yükleyip çalıştırdığım bir uygulama olarak buna örnektir.
Saygılar :oke:

atrax_95

Üye
merhaba arkdaşlr :) bnde bu telefondan almayı düşünüorum ama internete yavş grdiğini ve arka kasanın sürekli kırıldığını sölyolar. bu konu hkkında bi bilginiz var mı ??

'Patron

'Patron

Üye
merhaba arkdaşlr :) bnde bu telefondan almayı düşünüorum ama internete yavş grdiğini ve arka kasanın sürekli kırıldığını sölyolar. bu konu hkkında bi bilginiz var mı ??

internete yawaşmı giriyor :kop:
5800 net hızı 3.6 mbs
c5-03 net hızı 10.2 mbs :bigstar: :bigstar:
n8 net hızı 10.2mbs

Arka kasasının çatladığını bende duydum ama çok nadir benım 1 ay oldu çizik yok.MAŞALLAH :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

atrax_95

Üye
tamam çok teşekkr ederim :))

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
sen en iyisi 100-200 daha fedaet htc wildfire al aradıgın özelliklerin çok daha fazlasıvar üstelik androidli ince kibar kapasitif ekran

hoss

hoss

Üye
c5-03 ün 5800 dan pek bi farkı yok kesinlikle önermiyorum android işletim sistemli galaxy mini al cok daha iyidir

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Alırsan pişman olmazsın ama rezistiv ekran olması düşündürücü bir de hakkaten kamera tuşu olsaymış daha iyi olurmuş. İşlemcisi sayesinde en azından 5800'da kasarak çalışan 3D oyunların hepsini son derece akıcı şekilde oynarsın, ve gene 5800'da çalışmayan 50 mb'lık Ferrari Evo HD oyununu sorunsuz çalıştırır diye düşünüyorum.

lewwwent

lewwwent

Üye
bende 15 gün önce aldım bu telefondan ve pişman değilim ücretinin karşılığını hak eden telefon 5800 bunun yanında hem takoz hem kaplumbağa kalır arkadaşında bahsettiği gibi tek eksiği foto tuşu yok. Dokunmatiği hızlı samsungunki gibi geride gelmiyor ;) çatlama konusuna gelince kullanımdan kaynaklandığını düşünüyorum gayet kaliteli malzemeden yapılmış şık kibar bir telefon

kral_can

Üye
kesinliklet bu telefonu al 5800 alirsan büyuk hata edersn fiyatınin en ıyı telefonu.kasa olayına gelirsek kasa normal saglamlıkta.2,3 metredn dusürmezsen sapa saglam kullanırsn.ben 4,5 defa düsürdum hala kasası sapasaglam.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5800'dan donanım olarak daha iyi bir telefon.Ancak tek kötü yanı 5Mp kamerasında flash olmaması ve kalitesiz olması...

mexico_35

mexico_35

Üye
c5-03 al yeşil olanı hoş duruyor

c5alperen

Üye
bende var c5 sabah akşam internetteyim hiç bir sorunu yok gayette hızlı +navigasyonu ücretsiz

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ucuz ve özellikli istiyosan al bi 5800 gprs wifi bak keyifine paran da sana kalsın

slimdewil

Üye
Yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum.Bence çok hoş bir telefon.Kesinlikle yavaş değil,ben 1 aydır hiç bi donma ile karşılaşmadım.İnternette sörf yapmak zaten ayrı bi zevk veriyor.Sağlamlığa gelince 3 defa düşürdüm ama maşallah hala bişey olmadı.çok düşündüm 5800 mı c5-03 mü diye ama sonunda kararımı verip c5 aldım hiçde pişman değilim.5800 gibi kaba bi telefon değil,görüntülü konuşma yok (çokda lazım değil) flası da yok benim için flash olmaması hiç sorun değil 5mp kamerası ile gündüz harika resimler çekiyor.tek eksiği fotoğraf cekme tusunun olmaması,ekrandan dokunmatik çekiliyor.oda bi eksik değil bence.Almak isteyenlere gönül rahatlığıyla alın derim... :oke:

Üst Alt