Nokia C5-03 Hakkında Düşünceleriniz,Yorumlarınız,Alternatifleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Uqur5445

Üye
ben kullanıyorum guzel telefon kasma yok

----------Eklendi @ 00:40:56 ---------- Yazıldı @ 00:39:34 ----------

ama yazmayı unuttum az daha para koy c6-01 al derim hem s3 uygulama oyun guzel

ozzans

Üye
kardeşim nokia c5-03 kullanıcısıyım telefonun dokunmatiği öyle kötüki anlatamam hiç bir seyinden memmun deyilim suan biri 1100 la takas edelim dese hazırım yani okadar kötü .d telefonuma cok titiz bakan biriyimdir hiç düşürmedim bügüne kadar fakat msj yazarken çok zorlanıyorum bazen 7 ye dokunuyorum 9 a basıyo msj i yazdığimda köşedeki yeşil onay kutucuğuna eskiden zorla dokunuyordum hiç şimdi dokunamıyorum kamerası 5 ama gece foto çekilmiyo gece deil böle aksam üstü bile cekemiyosun VGA kamerayla cekmissin gibi oluyo ve bu telefondan bi arkaşimdada var oda aynısını söylüyo hiç memmun değil bence dokun matik alcaksan apple den sonra samsung gelir benden demesi

cyber

cyber

Üye
"" ¤»»»nokia c6–01«««¤"

tempestshine

tempestshine

Üye
Wi-fi var mı? var.Hemen al :D

Avunyali

Üye
nokia boşver T20 kardeşm 500 tl hem oyun oynuosun hem dokumatigi guzel hemde 5 mp kamera var android

fzl76

Üye
C5-03 Her yönüyle ihtiyaçları karşılar

vartavirtan

Üye
arkadalar 1 ay dan beri bu telefonu araştırıyorum. iyi kötü bir sürü yorum yapılmış , en büyük problem kasa çatlamaları gibi görünüyor. benim isteğim internetten video izleyebilme (youtube vb. sitelerden) flaş falan olmaması pekte umrumda değil ve hala kararsız durumdayım bu telefon fiyatına önerebileceğiniz başka marka telefonlar varmı? Birde diyelimki hepsiburada.com dan aldım herhangi bir sorun karşısında garantiye nasıl vericem. benim bulunduğum bölgede yetkili servisi yok ne yapıcam ozaman, nokıa telefon satan herhangi bir telefoncu benimle ilgilenirmi.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
yok hangi servise göndereceksen netten sitesine bakıp kargoya vereceksin de bu devir de önermem artık hayat andoid de samsung gio lg p503 gibi cihazlara bakmanı öneririm

tempestshine

tempestshine

Üye
onlarda bence pek pahalı.NOKİA'DAN vazgeçmem :D :yuru

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Al kardeş düşünme ama alternatif dersen galaxy mini veya lg optimus me örnek verilebilir

exeli258

exeli258

Üye
arkadaslar 2 yıldır c5-03 kullanıyorum spr islemci war spr hızlı ama hareket sensoru ve c:si kucuk ama kullanmaya deger

mami23023

Üye
kardeş swype uygulamasını nerden indirdiysen sana zahmet bana da versene o linki :)

acuxx

acuxx

Üye
goo apple al kardeşim

Üst Alt