ilk defa android kullanıyorum lütfen yardımcı olun, acer liquid e

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bur1

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa android kullanıyorum lütfen yardımcı olun, acer liquid e
acer liquid e aldım daha önce hep nokia kullanıyodum herşeyi pc suit, ovi suit hallediyodum acer ın güncelleştirmelerini nasıl yapıcam onun hakkında yardım istiyorum sizden ve bu telefon android 2.1 eclair maxicep ten indirdiğim oyun ve uygulamaları nasıl telefona yükleyebilirim ?

last321

Üye
androidinde pc suit gibi programı var kies di galiba tam bilmiorum :D

61semih

61semih

Üye
uygulamarı telefona at ve ustune dokunarak kurabılırsın.bazı oyunlarda sd klasorunu belırtılen yere ayrıca atman gerekır.zaten paylaşılan yerde apk harıcınde bır dosya varsa sd olarak belırtılır onu gereklı klasore atman ve apk dosyasından kurulumunu yapman yeterlı.kies gereklı degıl yanı bır kart okuyucun varsa dırek hafıza kartına atabılırsın oyun dosyalarını

vlkn216

Üye
uygulamarı telefona at ve ustune dokunarak kurabılırsın.bazı oyunlarda sd klasorunu belırtılen yere ayrıca atman gerekır.zaten paylaşılan yerde apk harıcınde bır dosya varsa sd olarak belırtılır onu gereklı klasore atman ve apk dosyasından kurulumunu yapman yeterlı.kies gereklı degıl yanı bır kart okuyucun varsa dırek hafıza kartına atabılırsın oyun dosyalarını
herkes aynı şeyi söylüyor ilk defa android kullanıyorum diyor bende ilk defa kullanıyorum ilk başlarda çok zorluk çektim. arkadaş nerden giripte kuracak onuda yazın.
android marketten Es File Explorer yada Astro dosya yöneticisi programını indir o şekilde hafıza kartındaki uygulama dosyalarını rahatlıkla kurabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt