nvidia 1gb gforce 210 128 bit ekran kartı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
nvidia 1gb gforce 210 128 bit ekran kartı hakkında
arkadaşlar bügün yeni ekran kartı aldım. nvidia gforce 210 1gb 128 bit ekran kartı eskı oyunları sorunsuz çalıstırdı fakat şunu merak edıyorum cod 4 ,cod 6, crysis gibi modern oyunları kaldırırmı sistem ise şöyle
1gb ram
1gb nvidia gforce 210 128 bit ekran kartı
2.0 ghz intel işlemci
msı anakart ddr2 destekli yorumlarınızı bekliyorum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Call of Duty 4'ü maksimum detaylar da, Call of Duty: Modern Warfare 2 ile Crysis'i orta detaylar da oynayabilirsiniz. DDR2 bellekli 128Bit Ekran kartlarının, belirli bir seviyeye kadar gücü vardır. Bu seviyeden sonra Ekran kartının belleği ve veriyolu değeri ( Bit ) düşük kalır. Ayrıca oyunlar, İşletim Sistemleri ile doğrudan alakalı olduğundan dolayı bu Sisteme göre kullanacağınız İşletim Sistemi de ona göre olmalıdır. Yani Crysis, Windows XP'de 1GB Ram isterken Windows Vista ve Windows 7'de 2GB Ram ister. Onun için 1GB Ram daha alırsanız, Ekran kartınızın gerçek gücü ortaya çıkacaktır.

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
çok tesekkür ederim yorum icın 1gb ram takarsam MW2 ,lost planet gibi yüksek performaslı oyunları maximumda oynayabilirmiyim¿

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
çok tesekkür ederim yorum icın 1gb ram takarsam MW2 ,lost planet gibi yüksek performaslı oyunları maximumda oynayabilirmiyim¿

1GB Ram daha takarsanız, Modern Warfare 2 ve Lost Planet'i maksimum detaylar da oynayabilirsiniz.

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...