650 liraya kadar bir telefon??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
650 liraya kadar bir telefon??
merhaba arkadaşlar.5800 xm kullanıcısıyım malesef...9 sefer garantiye gönderdim tüketici haklarına başvurdum sonuç kocaman bir 0.
şimdi 650 liraya kadar mutlaka Wİ Fİ olan dokunmatik olmasın.Dokunmatik olursada Qwert klavyeli(çünkü günde 200den fazla mesaj atıyorum) ve kamerası flaşlı nokia ya da samsung bir telefon var mı? e 75 tarzı arıyorum genel olarak.Bu telefonu geçen gün tanımıştım ama piyasadan kalmış...Yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler.

hoss

hoss

Üye
galaxy gio , galaxy fit , i5510 , x10 mini pro sec birini

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
galaxy'ler...qwert klavye kızaklı olsun istiyorum i5510 gibi..i5510da flaş yok
x10 hakkında şikayetler çok.Başka var mı acaba?

----------Eklendi @ 19:27:18 ---------- Yazıldı @ 19:14:51 ----------

birde görüntülü görüşme önemli.

OğuzcanAbi

Üye
android olsun mutlakaa :oke:

hoss

hoss

Üye
galaxy pro ya bak o zaman

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı nedir peki bunun?

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini kullanan var mı? o nasıl ve fiyatı ne acaba?

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum telefonu hangi sorundan 9 defa garantiye gönderdin ve tüketici haklarından verilen cevap ne oldu.Bende N79 kullanıcısıyım ve bende 2 ay önce tüketici mahkemesine başvurdum ordan sonuç bekliyorum.Seni haksız duruma düşüren sebep ne oldu aydınlatırsan sevinirim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum sen rezistif ekran kullandıgın için mesaj yazmaya sogumussun dokunmatik telefondan.(5800)
Galaxy Gio'yu incele 550 lira gibi bir fiyatı var.Harika bir model.Kapasitif ekranli oldugu için çok rahat mesaj yazarsın.Dokunmatik telefonda daha hızlı ve daha kolay mesaj yazılıyor güven bana...:oke:

pRime.

pRime.

Üye
Nokia E5 tavsiye ederim.

uribaju

uribaju

Üye
e71 felan al mesaj telefonlari

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sen rezistif ekran kullandıgın için mesaj yazmaya sogumussun dokunmatik telefondan.(5800)
Galaxy Gio'yu incele 550 lira gibi bir fiyatı var.Harika bir model.Kapasitif ekranli oldugu için çok rahat mesaj yazarsın.Dokunmatik telefonda daha hızlı ve daha kolay mesaj yazılıyor güven bana...:oke:

Ya bazen bakmadan mesaj yazmam gerekiyor.O yüzden sadece dokunmatik ekran istemiyorum.

----------Eklendi @ 10:33:35 ---------- Yazıldı @ 10:29:46 ----------

Dostum telefonu hangi sorundan 9 defa garantiye gönderdin ve tüketici haklarından verilen cevap ne oldu.Bende N79 kullanıcısıyım ve bende 2 ay önce tüketici mahkemesine başvurdum ordan sonuç bekliyorum.Seni haksız duruma düşüren sebep ne oldu aydınlatırsan sevinirim.
3 kez şarjının 7 saatte bitmesinden.4kez kendi kendine kapanıp açılmasından.1 kez şarj olmama durumundan.1kezde kapanıp açılmamasından yolladım.Tüketici haklarında telefonu bir uzmana vermişler.Salaklık bende ki telefonu formatlayıp gönderdim ve orda ki uzmanda telefonda bir sorun olmadığını söylemiş.Aslında formatlı halindede telefon kapanıp açılıyor otomatik olarak 15 dkde bir filan.Uzmanda telefonu cebinden çıkarmayınca farketmemiş tabi.
Telefonda bozukluk olmadığını söyleyerek geri gönderdiler.

----------Eklendi @ 10:34:42 ---------- Yazıldı @ 10:33:35 ----------

geçti onun devri ya
android <3

Neden geçti? Birde android nedir?ilk defa duyuyorum.Özellikleri nedir?

----------Eklendi @ 10:38:28 ---------- Yazıldı @ 10:34:42 ----------

e71-e72-e5...Ekranları küçük olduğu için istemiyorum.Ayrıca bu telefonları pederde istemiyor.Of ne yapacağım ben ya.

52mrt1905

Üye
e6 al özelliklerine bakabilirsin ama biraz beklemen gerekebilir

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
e6'yı gerçekten beğendim.Fiyatı ne olur ki?

Masha

Masha

Üye
Arasındaki seçimi istiyosan ben X10 mini derim :/

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me bakalbılırsın.. tasarım,fiyat,ekran kalitesi ve şarj olarak tavsiye edebileceğim telefon bu..

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6'yı beğendimde türkiyeye ne zaman dağıtılmaya başlanır?fiyatı ne olur?

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım edecek yahu??

cepanokia

cepanokia

Üye
sana c6 modelini öneririm 579tl fiyatı hem hesaplı hemde +:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt