Dostum telefonu hangi sorundan 9 defa garantiye gönderdin ve tüketici haklarından verilen cevap ne oldu.Bende N79 kullanıcısıyım ve bende 2 ay önce tüketici mahkemesine başvurdum ordan sonuç bekliyorum.Seni haksız duruma düşüren sebep ne oldu aydınlatırsan sevinirim.
Kırıp at o telefonu boşuna mahkemeyle falan uğraşma ve artık bilindik bir telefon al

. Bende n79 kullanıcısıyım kaç kere gönderdiğimi bilmiyorum. En sonunda garantisi bitti. 2 senedir telefon beni kullandı resmen. Eğer parasını iade ederlerse sana sony ericsson xperia neo veya arc öneriyorum. Şahsen ben yaz sonunda bu ikisinden birini alacağım . Neo kalın biraz ama kullanışlı. Arc ise ince ve şık ama "biraz" kullanışsız.
----------Eklendi @ 00:29:00 ---------- Yazıldı @ 00:24:04 ----------
yasargs07 android şu andaki en iyi, kullanışlı ve sorunsuz işletim sistemi. Psp kalitesinde oyunlar oynayabiliyorsun. Programlarıda bilgisayardan farksız diyebilirim. Dokunmatik telefon olrak 5800 kullandıysan zaten soğumuşsundur

. Dokunmatik android telefonları kesinlikle öneririm . Hiç düşünmeden alabilirsin.