650 liraya kadar bir telefon??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepanokia

cepanokia

Üye
basmatik ne ya.. süper bir terim..:)
ben net şikayetlerini çok dikkate almıyorum genelde....
Sonuçta memnun olan cok kişi var ve bunlar bas bas yazmıyolar cok memnunum diye.. İnsan
Gerçekten iyi ve kullanışlı bir telefon.. :bigstar:

harun22

harun22

Üye
Dostum telefonu hangi sorundan 9 defa garantiye gönderdin ve tüketici haklarından verilen cevap ne oldu.Bende N79 kullanıcısıyım ve bende 2 ay önce tüketici mahkemesine başvurdum ordan sonuç bekliyorum.Seni haksız duruma düşüren sebep ne oldu aydınlatırsan sevinirim.
Kırıp at o telefonu boşuna mahkemeyle falan uğraşma ve artık bilindik bir telefon al :D. Bende n79 kullanıcısıyım kaç kere gönderdiğimi bilmiyorum. En sonunda garantisi bitti. 2 senedir telefon beni kullandı resmen. Eğer parasını iade ederlerse sana sony ericsson xperia neo veya arc öneriyorum. Şahsen ben yaz sonunda bu ikisinden birini alacağım . Neo kalın biraz ama kullanışlı. Arc ise ince ve şık ama "biraz" kullanışsız.

----------Eklendi @ 00:29:00 ---------- Yazıldı @ 00:24:04 ----------

yasargs07 android şu andaki en iyi, kullanışlı ve sorunsuz işletim sistemi. Psp kalitesinde oyunlar oynayabiliyorsun. Programlarıda bilgisayardan farksız diyebilirim. Dokunmatik telefon olrak 5800 kullandıysan zaten soğumuşsundur:D. Dokunmatik android telefonları kesinlikle öneririm . Hiç düşünmeden alabilirsin.

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
<font size="1">----------Eklendi @ 01:27:53 ---------- Yazıldı @ 01:27:13 ----------</font><br />
<br />
</font>
Kırıp at o telefonu boşuna mahkemeyle falan uğraşma ve artık bilindik bir telefon al &lt;img src=&quot;/images/smileyler/lol2.gif&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;&quot; title=&quot;Sırıt&quot; smilieid=&quot;203&quot; class=&quot;inlineimg&quot; /&gt;. Bende n79 kullanıcısıyım kaç kere gönderdiğimi bilmiyorum. En sonunda garantisi bitti. 2 senedir telefon beni kullandı resmen. Eğer parasını iade ederlerse sana sony ericsson xperia neo veya arc öneriyorum. Şahsen ben yaz sonunda bu ikisinden birini alacağım . Neo kalın biraz ama kullanışlı. Arc ise ince ve şık ama &amp;quot;biraz&amp;quot; kullanışsız.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;font color=&quot;silver&quot;&gt;&lt;font size=&quot;1&quot;&gt;----------Eklendi @ 00:29:00 ---------- Yazıldı @ 00:24:04 ----------&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
yasargs07 android şu andaki en iyi, kullanışlı ve sorunsuz işletim sistemi. Psp kalitesinde oyunlar oynayabiliyorsun. Programlarıda bilgisayardan farksız diyebilirim. Dokunmatik telefon olrak 5800 kullandıysan zaten soğumuşsundur&lt;img src=&quot;/images/smileyler/lol2.gif&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;&quot; title=&quot;Sırıt&quot; smilieid=&quot;203&quot; class=&quot;inlineimg&quot; /&gt;. Dokunmatik android telefonları kesinlikle öneririm . Hiç düşünmeden alabilirsin.
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Bazen telefona bakmadan mesaj yazmam gerekiyor o yüzden dokunmatik istemiyorum dokunmatik olsa bile en azından Qwert klavye istiyorum...s

harun22

harun22

Üye
<font size="1">----------Eklendi @ 01:27:53 ---------- Yazıldı @ 01:27:13 ----------</font><br />
<br />
</font>&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Bazen telefona bakmadan mesaj yazmam gerekiyor o yüzden dokunmatik istemiyorum dokunmatik olsa bile en azından Qwert klavye istiyorum...s

Dostum dokunmatikle bakmadanda yazabilirsin. Alışmana bağlı bişey. klavyeli olunca da elinin değdi tuşun hangisi olduğunu anlamıyorsun zaten alışana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt