Tüm İllerde FM Vericinin En İyi Çektiği Frekanslar

Sponsorlu Bağlantılar

full force

full force

Üye
    Konu Sahibi
Tüm İllerde FM Vericinin En İyi Çektiği Frekanslar
Arkadaşlar Maxicep te Türkiye'nin bütün illerinden üyeler vardır yardımlaşarak FM transmitterin iyi çekmesi için tüm illerdeki boş frekansları bulalım ben Ankara'da oturuyorum aradım en boş frekans 100.70 sizde bulunduğunuz ildeki en boş frekansı bulun ve buraya yazın

Ankara 100,70

• Beğen
Tepkiler: WeiLSiDe

kaanka0

kaanka0

Üye
Adana 103.00 diye hatırlıyorum telefonu garantiye verdim o yüzden bakamıyorum :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Ankara'nın heryerinde o frekans işe yaramayabilir. Tek bir frekansa takılmaktansa hangi frekans boşsa onu kullanmak daha mantıklı.

full force

full force

Üye
    Konu Sahibi
<font face="Arial Black"><font color="Black"><b>Ankara'nın heryerinde o frekans işe yaramayabilir. Tek bir frekansa takılmaktansa hangi frekans boşsa onu kullanmak daha mantıklı.</b></font></font>
<br />
<br />
haklısın ama her fm vericiyi açtığında frekans aramaktan daha iyidir

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende ankaradanım bi ara çok iyi bi frekans bulmuştum şimdi oda yok ankarada boş frekans yok kaç kez aradım yokk:allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye
sakaryada 8x-9x ler çoğunlukla boş ama arasıra radyo çıkabiliyor onun için garanti olsun 101 den sonrasını deneyin

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
107.9

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
İstanbul malesef boş frekans bulamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: -sunrise- ve suat1111
alp047

alp047

Üye
adana 107.8 boş frekans boş olduğu icin güzel çekiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar En güncel boş frekanslar için fmscan.org adresinden bulunduğunuz şehiri girerek o bölgenin radyolarını ve boş frekansları görebilirsiniz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fatih eryaman tarafı

eryaman tarafı merkez sayılıyor bütün yayınlar net şekilde ulaşıyor o yüzden işiniz zor..beypazarı- nallıhan ve şereflikoçhisar tarafındakiler fm transmitter ı dibine kadar kullanır :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
c6-01 de fm verici varmı?
eryaman tarafı merkez sayılıyor bütün yayınlar net şekilde ulaşıyor o yüzden işiniz zor..beypazarı- nallıhan ve şereflikoçhisar tarafındakiler fm transmitter ı dibine kadar kullanır :)

pRime.

pRime.

Üye
Çayyolu ümitköyde boş frekans var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayır yok ama radyolar konusunda az çok bilgim var..bu sebeplen arkadaşlara yardımcı oluyorum :D

pRime.

pRime.

Üye
hayır yok ama radyolar konusunda az çok bilgim var..bu sebeplen arkadaşlara yardımcı oluyorum :D

Çekmiyor anlamında dedim zaten, vardır tabi ama burda cızırtı var.:D

----------Eklendi @ 22:22:28 ---------- Yazıldı @ 22:19:42 ----------

Bu arada zaten fm verici konusunda nokia kendi söylüyor, çok güçlü bir verici değil, boş frekanslarda düzgün çalışır diye...

Üst Alt