Bada os 1.2 (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs ) spoof yapmaa! (bedava yükleme)

Sponsorlu Bağlantılar

kakk

kakk

Üye
benimde yazılımım JVJK4 bada 1.2 dediklerini yapıyorum ve oyunun yüklü olduğu hafıza kartını seççin diyor. yardımcı olabilirmisin?

eaagent

eaagent

Üye
beyler yapıorum spoof ama menuden acılmıor samsung appsden acıorum mecbur, dsardada orda burda wifi aramak zorunda kalıoruz :D yokmu menuden acmanın bi yolu telefn wave 2

ekaragozlu

Üye
Bendede s5253jvjk2 bada 1.1 wawe525 var yukarıda yazılanları uyguladım sonuç alamadım uygulama açılmıyor.

subutaysert

Üye
Samsung Apps den açma işini çözen varsa ve bize de öğretirse çok mutlu eder.

woflrain

Üye
kardeş ben wave 2 de denedim dili deiştirmek yetmiyo samsung apps den açmak istediğin oyun yada programı buluyosun bakıyosun bedava olmuş ordanda indirip kullanıyosun hayırlı olsun

nefret123456

Üye
kardeş ben wave 2 de denedim dili deiştirmek yetmiyo samsung apps den açmak istediğin oyun yada programı buluyosun bakıyosun bedava olmuş ordanda indirip kullanıyosun hayırlı olsun

nasılll ?

woflrain

Üye
arkadaşım ndrive yükledim wave 2 ye menüde var fakat açılmıyo neden acaba
,

beyazsoy

Üye

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Dediğin şekilde yaptım arkadaşım olmuyo tıklıyorum açılmıyo!:vur

canyesilyurt

Üye
Paylaşım için teşekkürler.
Ben s8500, bada 1.2 JVKC1 sürümü ile denedim.Picsel Smart Office ve NDrive'ı spoofladım ama ekranda uygulamaların sembolleri ve isimleriyle görünmesine rağmen üzerine tıkladığımda açılmıyor.
OspHomeExt klösürünü silerek denedim,OspHomeExt klasörün içindeki,üzerine yazdırmış olduğumuz uygulamayı silip spoofladığımız klösürü kopyalarak denedim,Picsel Smart Office ve NDrive klösörlerini (spooflanmamış haldeki) OspHomeExt klösörünün içine kopyalayarak denedim hepsinde sonuç aynı,üzerine tıkladığımda uygulama çalışmıyor.
Bazı arkadaşlar apps den uygulamayı bularak "başlat" ile çalıştırmışlar fakat ben "başlat" diye bişey bulamadım.Picsel Smart Office'i apps'den uygulamayı bulunca "satın al" , yerine yüklediğim Compass.'ı bulunca "yüklendi" seçeneklerinden başka bir seçenek yok.Bu uygulamayı apps den çalıştırma imkanım yok sanırm. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?

metins8500

Üye
Ben s8500, bada 1.2 JVKC1 sürümü ile denedim.Picsel Smart Office ve NDrive'ı spoofladım ama ekranda uygulamaların sembolleri ve isimleriyle görünmesine rağmen üzerine tıkladığımda açılmıyor.
OspHomeExt klösürünü silerek denedim,OspHomeExt klasörün içindeki,üzerine yazdırmış olduğumuz uygulamayı silip spoofladığımız klösürü kopyalarak denedim,Picsel Smart Office ve NDrive klösörlerini (spooflanmamış haldeki) OspHomeExt klösörünün içine kopyalayarak denedim hepsinde sonuç aynı,üzerine tıkladığımda uygulama çalışmıyor.
Bazı arkadaşlar apps den uygulamayı bularak "başlat" ile çalıştırmışlar fakat ben "başlat" diye bişey bulamadım.Picsel Smart Office'i apps'den uygulamayı bulunca "satın al" , yerine yüklediğim Compass.'ı bulunca "yüklendi" seçeneklerinden başka bir seçenek yok.Bu uygulamayı apps den çalıştırma imkanım yok sanırm. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?
Evet bende Can beyin dediği gibi yaptım. ama ne yaptımsa fayda etmedi.

abdullah36m

Üye

arkadaşın dediği gibi 8530 da her türlü değişikliği yaptım oyun var ama açılmıyor. sanırım osphomeExt değitirmek yetmiyor

lorolop

Üye
peki wave 2