Tuba
Üye
Sadece bir kere okuyun....
Evet bir kere bu konu kopyala yapıştır değil sadece okumanızı ve düşünmenizi istiyorum forumda daha çok gençler olduğu içinde İnş. daha çabuk ilgilisine ulaşır...
Sigaranın sağlığa zararlarını herkes biliyor ama sigara içiliyor...
neden neden 15 yaşında bir genç sigara içer ailesi neden kızar neden o aile içer ?
15 yaşında bi genç ailesinden gördüğü için özenti olarak içer çünkü çok sevdiği babası ve annesi içiyordur...
Belkide içmiyordur ama yine özentidir arkadaşları içiyordur ve hadi sende yak bitane derler öyle başlar...
Peki siz yaktınız kendinize değil mi bu parasıda sizi yakıyor sağlık sorunuda sizi buluyor çevreyi rahatsız ettiğinizi düşünmüyorsanız Yanılıyorsunuz....
Peki öyle olsun çevreyide düşünmeyin Peki Evladınız canınız ?
Erken yaşta sigaraya alışıyorsunuz bağımlı oluyorsunuz benim hayatım evet sizin hayatınız...
Ama hayat sizinle kalmıyor !!!
Tekrar yazıyorum hadi çevreyide bırakmamanız lazım ama bırakın
((
Ya çocuklarınız onlarıda zehirlemek istemiyorsanız bence hiç başlamayın o küçücük çocuğunuzun ciğerlerini zehirleyip zehirlememek tamamen sizin elinizde....
Odadan çıkarım balkonda içerim
Hayır çözüm bu değil o sigarayı nerde içerseniz için bir insan sağlıklı olsada etkilenir hasta olsada etkilenir
Hadi etkilenmedi o çocuğunuz büyücek yine özenti başlıyacak unutmayın ki Sizde baba ve annenize özenmiştiniz....
Arkadaş özentisi çabuk geçer en azından bir kere bile evladınızın sigara içtiğini bilseniz oturup tüm zararlarını konuşursunuz ve kendinizi Örnek gösterebilirsiniz
'' Gururla ''
Tamamını okuyan varsa teşekkür ediyorum...
Bundan sonra içmem içmemeye özen göstercem bırakcam ve başlamıycam diyenler olması ümidi ile ...

Sigaranın sağlığa zararlarını herkes biliyor ama sigara içiliyor...
neden neden 15 yaşında bir genç sigara içer ailesi neden kızar neden o aile içer ?
15 yaşında bi genç ailesinden gördüğü için özenti olarak içer çünkü çok sevdiği babası ve annesi içiyordur...
Belkide içmiyordur ama yine özentidir arkadaşları içiyordur ve hadi sende yak bitane derler öyle başlar...
Peki siz yaktınız kendinize değil mi bu parasıda sizi yakıyor sağlık sorunuda sizi buluyor çevreyi rahatsız ettiğinizi düşünmüyorsanız Yanılıyorsunuz....
Peki öyle olsun çevreyide düşünmeyin Peki Evladınız canınız ?
Erken yaşta sigaraya alışıyorsunuz bağımlı oluyorsunuz benim hayatım evet sizin hayatınız...
Ama hayat sizinle kalmıyor !!!
Tekrar yazıyorum hadi çevreyide bırakmamanız lazım ama bırakın
((Ya çocuklarınız onlarıda zehirlemek istemiyorsanız bence hiç başlamayın o küçücük çocuğunuzun ciğerlerini zehirleyip zehirlememek tamamen sizin elinizde....
Odadan çıkarım balkonda içerim

Hayır çözüm bu değil o sigarayı nerde içerseniz için bir insan sağlıklı olsada etkilenir hasta olsada etkilenir

Hadi etkilenmedi o çocuğunuz büyücek yine özenti başlıyacak unutmayın ki Sizde baba ve annenize özenmiştiniz....
Arkadaş özentisi çabuk geçer en azından bir kere bile evladınızın sigara içtiğini bilseniz oturup tüm zararlarını konuşursunuz ve kendinizi Örnek gösterebilirsiniz
'' Gururla ''
Tamamını okuyan varsa teşekkür ediyorum...
Bundan sonra içmem içmemeye özen göstercem bırakcam ve başlamıycam diyenler olması ümidi ile ...

KÖTÜ işte ama
...bi haberde de benzer bişey duymuştum ama geçen ortamda çekerken tam tersini söylediler..şüphe düştü bnde çok nadir gitmeye karar verdim.. bu arada nargilede çok güzel deil ama azına getirdinmi bağımlılık yapıo