sizce bu sistem nasıl yeni oyunların çogunda kasma oluyorda...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
    Konu Sahibi
sizce bu sistem nasıl yeni oyunların çogunda kasma oluyorda...
İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 7 Professional
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 3010 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 3,00 GB
Adı ATI Radeon HD 2400 PRO toplam kullanılablen grafik belleği 1791 mb

bu sistemle crysis serilerini falan en düşük çöznürlükte crysis 2 ise hiç oynayamııyorum yeni oyunlarda ise kasıyor yeterli değilmi sizce...:hmmm

Burak

Üye
anakart ?

• Beğen
Tepkiler: Black-GhosT
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 7 Professional
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 3010 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 3,00 GB
Adı ATI Radeon HD 2400 PRO toplam kullanılablen grafik belleği 1791 mb

bu sistemle crysis serilerini falan en düşük çöznürlükte crysis 2 ise hiç oynayamııyorum yeni oyunlarda ise kasıyor yeterli değilmi sizce...:hmmm

Bu sistem ile Crysis serilerini düşük çözünürlükte, Crysis 2'yi ise hiç oynayamamanızın nedeni kullandığınız Ekran kartından dolayıdır.

İşlemcinize bakacak olursak, Intel Core 2 Duo ailesinin neredeyse son seviye İşlemcisini kullanıyorsunuz. E8400, yüksek performanslı bir Ekran kartı ile beraber, başarılı sonuçlar verir. 3GB Ram ise oyunları son detaylar da oynamanıza yetecek seviyededir. Onun için bütçenizi ve Anakart modelinizi belirtirseniz, ona göre Ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Black-GhosT
Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
    Konu Sahibi
Anakart Kimliği
MİCRO-STAR INTERNATIONAL CO. LTD
MODEL: CN-7528

----------Eklendi @ 17:39:38 ---------- Yazıldı @ 17:36:44 ----------

Bu sistem ile Crysis serilerini düşük çözünürlükte, Crysis 2'yi ise hiç oynayamamanızın nedeni kullandığınız Ekran kartından dolayıdır.

İşlemcinize bakacak olursak, Intel Core 2 Duo ailesinin neredeyse son seviye İşlemcisini kullanıyorsunuz. E8400, yüksek performanslı bir Ekran kartı ile beraber, başarılı sonuçlar verir. 3GB Ram ise oyunları son detaylar da oynamanıza yetecek seviyededir. Onun için bütçenizi ve Anakart modelinizi belirtirseniz, ona göre Ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirim.

Anakart Kimliği
MİCRO-STAR INTERNATIONAL CO. LTD
MODEL: CN-7528

----------Eklendi @ 17:46:18 ---------- Yazıldı @ 17:39:38 ----------

:sos

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Bu Anakartınızın Kimliğidir. Ben Anakartınızın Modelini sordum. CN-7528 diye bir model yoktur. Onun için Everest Ultimate programını temin edin ve kurun. Kurulumu yaptıktan sonra Anakart bölümüne gelin ve Anakartınızın tam modeline bakın. Örneğin ( MSI DDR3 1800MHz Sata3.0 HDMI 16x ) bunun gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt