5800 / C5-03 ile Internet Explorer çalıştırmanın bir yolu [Fikir]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
5800 / C5-03 ile Internet Explorer çalıştırmanın bir yolu [Fikir]
Arkadaşlar DOSBOX adlı emülatörü çalıştırdım, Windows 98 çalıştırdım ve birçok kişi de çalıştırdı. Yalnız çok yavaştı ve IE açamadık. Biliyorum, IE DOS değil ama bir denesek belki olabilir gerekli ayarları yaparsak belki DOSBOX altında kasarak da olsa IE veya Firefox'un eski sürümlerini çalıştırabiliriz.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş,dosboxtan freedosu load edip oyun oynandıgına şahit oldum.ama böyle birşey olacagına inanmıyorum.aslında win.95 üzerinden belki çalıştırılabilir ama win.95 in açılması 15 dk sürüyor.yani ufak bir zevk için 15 dk beklenmez.:oke: birde win.95 bir süre sonra trial deyip açılmıyor.win.98 e gelince dokunmatik ekranda zaten düzgün çalışmıyor ve onunda açılması uzun sürüyor.aynı sorunlar onda da var.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
linüx kuralım hem çok yer tutmaz hemde hızlı çalışır:evet:

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Linux dos tabanlı değil UNIX tabanlıdır. Tıpkı Mac OS X gibi.

@mangdaşire, Dosbox'un klasöründe Win98'i IMG (ISO) dosyasına çevirdiğini gördüm. Hala aktif olan DOSBOX forumuna sormaya gidiyorum...

@mandaşire, yine demem gerekiyor ki Doctor Who fanısın. River Song'un kim olduğunu son bölümde açıkladılar. Söylememi ister misin :D

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, sonuca ulaştım. DOSBOX forumunda gezdim ve şunu dediler:
You can probably run the 16-bit version of IE 5 in Windows 3.1 in DOSBox. I cannot comprehend why you would want to do this.

Yani;
Belki DOSBox içinde Windows 3.1 ile IE 5'in 16-bit sürümünü çalıştırabilirsin. Hala bunu neden yapmak istediğini anlamadım.

Benim cevabım ise:
Actually, I have Opera Mobile / Mini; UC Browser, BrowserNG (Phone's original browser) and Bolt Browser (HTML Support for S60). But I want to try a real desktop browser. Just nostalgie And I want to run IE without Windows, and it was really a terrible idea.

Whatever, I will ask one more thing: If dosbox can run every dos application; can I run freedos and then run dos2unix for get Linux on my phone?

Yani;
Aslında telefonumda Opera Mobile / Mini, UC Browser, BrowserNG (Orjinal tarayıcısı) ve Bolt browser (S60 için HTML 5 Destekli) var. Fakat gerçek bir masaüstü tarayıcısı denemek istedim. Sadece nostalji için. Ve Windows'suz IE çalıştırmak istedim, bu gerçekten korkunç bir fikirdi.

Herneyse, birşey daha sorucam: Eğer dosbox her dos uygulamasını çalıştırıyorsa; telefonumda Linux elde edebilmek için önce fredos çalıştırıp ondan sonra dos2unix çalıştırabilir miyim?

Bekliyorum...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Linux dos tabanlı değil UNIX tabanlıdır. Tıpkı Mac OS X gibi.

@mangdaşire, Dosbox'un klasöründe Win98'i IMG (ISO) dosyasına çevirdiğini gördüm. Hala aktif olan DOSBOX forumuna sormaya gidiyorum...

@mandaşire, yine demem gerekiyor ki Doctor Who fanısın. River Song'un kim olduğunu son bölümde açıkladılar. Söylememi ister misin :D
dr who fanıyım ama cnbc-e den izliyorum :D yaklaşık 1 yıl önceki bölümler.bu arada river song fedai olan kız degil miydi yaa? :D

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
dr who fanıyım ama cnbc-e den izliyorum :D yaklaşık 1 yıl önceki bölümler.bu arada river song fedai olan kız degil miydi yaa? :D

River Song şu bildiğimiz Donna'lı sezondaki Kütüphane bölümündeki kadın sarı saçlı. 5. Sezonda çok görüceksin. Ben 6. sezonun mid-finalini bitirdim; orda söylüyo.

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
River Song şu bildiğimiz Donna'lı sezondaki Kütüphane bölümündeki kadın sarı saçlı. 5. Sezonda çok görüceksin. Ben 6. sezonun mid-finalini bitirdim; orda söylüyo.
evet kütüphanede digerlerini kurtarmak için kabloları birleştirip ölmüştü.:)

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
evet kütüphanede digerlerini kurtarmak için kabloları birleştirip ölmüştü.:)
Onun son gördükleri zaman olduğunu düşünüyorum. Doktor orda River'ı kurtaryordu. Ama River da ondan önce David Tennant'tan çok sonra yeniden canlanmış doktoru öldürüyor. Çok eski doktorla karşılaşıp onun kurtulmasını sağlıyor.

O River, ondan sonraki doktorun karşısına yine çıkıyor fakat bu sefer o zamanları henüz yaşamamış oluyor. Doktor Amy ve Rory'i yanına alıyor Donna yerine. River da onların çocukları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt