Telefon Tavsiyesi hangisinin özellikleri daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gusine02

Üye
    Konu Sahibi
hangisinin özellikleri daha iyi
arkadaşlar hangisi özellik olarak daha ii
n97
c7
iPhone 4

By_Casparov

By_Casparov

Üye
c7 bence...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Tabiki iPhone 4 :oke:

gusine02

Üye
    Konu Sahibi
neden c7 neden iPhone

hoss

hoss

Üye
bi kere n97 yi bu telefonlarla aynı kefeye koyma , n97 bu iki telefonun yanında çöp kalır , nokia tarihinin en rezil telefonudur kendileri
c7 ve iphone 4 arasında bir secim yapacak olursak kesinlikle iphone4 alınır

gusine02

Üye
    Konu Sahibi
peki n97 neden bu kadar pahalı

hoss

hoss

Üye
peki n97 neden bu kadar pahalı
sen o fiyatlara bakma 3yıllık eski bir telefon n97 ve satıldıgı fiyatı hiç hak etmiyor
işlemci hızı ve ram oranı çok düşük , ekranı eski tip rezistif ekran , telefonla mesaj yazarken kasıyo , program yükleyince donuyor ve daha sayamadıgım bir cok şikayeti barrındırıyo bu telefon o yüzden uzak durmanda fayda var

pRime.

pRime.

Üye
c7 ile iphone 4 arasında seçim yapmalısın. Ben her türlü c7 diyorum. Iphone kullanmak istiyorsan üçte bir fiyatına ipod touch 4. nesil al. :oke:

gusine02

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlarım soruyorlar hangisini alalım diye n97 almayın diyorum gidip alıyorlar iPhone nun özellikleri nelerdir c7 ile karşılaştırılınca

fireman87

fireman87

Üye
İOS gibi işletim sistemi yok, İOS'un tek rakibi android olabilir diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

gusine02

Üye
    Konu Sahibi
İOS işletim sisteminin özellikleri symbian^3 e göre özelliklerini anlatır mısınız

technoblue

technoblue

Üye
bi yanda symbian işletim sistemine takılıp kalmış bu yüzden de bir arpa boyu yol kat edemeyeceğini düşündüğüm ayrıca geliştirdiği dokunmatik telefonlar halk arasında abanmatik adı almış olan nokia modelleri diğer y.anda ios ile tüm dünyayı kendisine hayran bırakan, hız abidesi olan iphone 4. her ne kadar gereksiz yere kullanılmasına karşı olsam da iphone 4 komple nokia yı ezer geçer diyorum

buket2

buket2

Üye
tabiki tartışmasız iphone4:oke:

pRime.

pRime.

Üye
Tartışmasız c7. Iphone c7'nin nerdeyse 3 katı fiyatına satılıyor fakat c7'nin özellikleri daha fazla.

baranselona

baranselona

Üye
c7 iphone dan iyi diyolar ya:kop: ne fanlıkmış arkadaş.. sırf retina ekran ve hız için iphone alınır ios u saymıyorum bile....

edit : yazım yanlışı

caglet

caglet

Üye
Meraba ..
Bende hem iphone 4 hem n97 hemde n97 mini var... Eğer paran varsa iphone4 al yoksa n97 mini çünkü n97 ve mini arasında hiç bi fark yok boyuttan başka 100 lira kadar fiyat farkı var.. Ama artık yeni teknolojiler tamamen iphone yani İOS üzerine kuruluyor ve n97 için pek güzel uygulamalar yok.ama iphone 5 cıksın o zaman iphone 4 fiyatı azalır diye dusunme cunku iphone 5 İOS 5 ile cıkacak ve İOS 5 i İpohne 4 e yuklemek ıcın bır guncelleme verecekler bu yüzden fiyatı dusmez. Ama n97 widget yonunden cok gelısmıs fakat ev ekranı zamanla yetersiz gelebilir.
c7 ye hiç bulaşma derim ben ...
sonuç olarak : paran bolsa iphone 4 hatta ipad 2 bile almanı tavsiye ederim.Ama sürekli rahatca sosyal hayatta onlıne olmak ıstıyorum dıyorsan kesinlikle n97 mini..
(TEKNOSA FİYATI 949 TL)

baranselona

baranselona

Üye
1 ghz işlemcisi-512mb ramı mükkemmel hızı - ekranı - uzun şarz süresi- dünyanın en iyi işletim sistemi ios. ipod -tarayıcı vb..... birçok özelliğiyle tabiiki katlar geçer c7 yi... :ah

pRime.

pRime.

Üye
1 ghz işlemcisi-512mb ramı mükkemmel hızı - ekranı - uzun şarz süresi- dünyanın en iyi işletim sistemi ios. ipod -tarayıcı vb..... birçok özelliğiyle tabiiki katlar geçer c7 yi... :ah

:kop: :kop:

----------Eklendi @ 18:10:39 ---------- Yazıldı @ 17:56:06 ----------

Şarj ömrü c7'nin daha iyi
C7 Dünyadaki en iyi gpu'lardan birini kullanıyor
C7'de A-Gps ücretsiz
C7'de Usb otg var
C7'de Fm verici var
C7'de Multitask gerçek!
C7'nin Ekranı amoled
C7'nin Müzik çaları ve ses kalitesi çok daha iyi
C7'de bluetooth ile istediğin telefona veri aktarabiliyorsun
C7'de bilgisayara muhtaç değilsin
C7'de dosyaları doğrudan telefona indirebiliyorsun
C7'de dosyalarını yönetip düzenleyebileceğin bir dosya yöneticisi var
C7'de istediğin zil sesini, istediğin temayı yapabiliyorsun
C7'de flash desteği var
C7'de ücretsiz tarayıcı alternatifleri var
C7 1800tl ve üstü fahiş fiyatlara satılmıyor
...

baranselona

baranselona

Üye
sen ciddi misin?? bu kadar fan olunur ya nezaman nokiadan iyi bi cihaz nokia bi telefonla karşılaştırılsa hep nokia diyosun anladımki koyu bi fansın....
amoled ve retina ekranın arasındaki farkı biliyomusun?? neyse sana iphone u anlatacak değilim bilen biliyor yukardada yazdım özelliklerini ..
en basidinden şu youtube daki videoyu bi izle istersen hani hiç eline aldınmı bilmiyorum videoyla anlarsın belki :oke:
[video=youtube;gj5on43tM64]http://www.youtube.com/watch?v=gj5on43tM64[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt