mini sitenin mobil versiyonu varsa önce onu açar yoksa diğerini açar ve daha az veri indirir biraz daha hızlıdır mobile ise yavaştır daha fazla veri tüketir fakat kaliteli içerik sağlar
peki boyut farkı neden bu kadar fazla?farklı teknolojiler kullanmasındansır mesela motorları farklı olabilir örnek olarak pinch zoom mobile var ama mini de var mı bilmiyorum yani bunun gibi teknolojiler

opera mobile de flaş destegi vardır.yani internette indirme yapacakken geri sayım yapabilir.ama mobile de bu destek olmadıgından indirme yaparken geri saymaz.
atıyorum 4shared gibi bir siteden indirme yapacaksınız ve premium üyeliginiz yok.20 sn bekleyeceksiniz.işte opera mini de sayfa yüklendiginde flash destegi olmadıgından o sayaç hep 20 de kalır.opera mobile de flash destegi oldugundan 20 den geriye dogru sayar."geri saymaz" derken ?
atıyorum 4shared gibi bir siteden indirme yapacaksınız ve premium üyeliginiz yok.20 sn bekleyeceksiniz.işte opera mini de sayfa yüklendiginde flash destegi olmadıgından o sayaç hep 20 de kalır.opera mobile de flash destegi oldugundan 20 den geriye dogru sayar.
atıyorum 4shared gibi bir siteden indirme yapacaksınız ve premium üyeliginiz yok.20 sn bekleyeceksiniz.işte opera mini de sayfa yüklendiginde flash destegi olmadıgından o sayaç hep 20 de kalır.opera mobile de flash destegi oldugundan 20 den geriye dogru sayar.

pinch zoom dediğin sayfayı küçültüyor, sonra ortada bi alan çıkıyor, sonra basınca yaklaştırıyor, o mu? Eğer o ise ikisinde de var.![]()

Pinch zoom iphone'daki gibi iki parmakla yakınlaştırma olayıdır.![]()
o benim şu anki telefonumda yok ki 

o benim şu anki telefonumda yok ki
----------Eklendi @ 17:49:32 ---------- Yazıldı @ 17:49:09 ----------
ama yakında olacak inşallah![]()
Telefonun ne?
----------Eklendi @ 22:18:35 ---------- Yazıldı @ 22:18:02 ----------
Cepten girdiğim için gözükmüyorda...
6710 navi.