Nokia Bubbles v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben bir daha o hataya düşmem halen ovim çalışmıyor ne yaptıysam olmadı

synergy11

synergy11

Üye
Çok teşekkürler :)

mraz

mraz

Üye
    Konu Sahibi
Zamanlı tercih özelliği var yeni farkettim.Tercih baloncuğunu herhangi bir tercih üzerine getirip beklettiğinizde 5-10-15 dklık periyot dilimleri çıkıyor..:oke::oke:

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
az dediğin 13 mb veri indiriyor ve indirirken hata verip kesiyor

nonamex

Üye
Betasını ayladır kullanıyordum, bunu yüklemek için önceki sürümünü kaldırmıştım. Bunu kurana kadar o siyah kilidi aç ekranı midemi bulandırdı resmen. Her S^3 Telefon sahibi yüklemeli :oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
xlegend

xlegend

Üye
Gonul rahatlıgı ıle yukleyebılırsınız problemsız calısıyor gecen surum gıbı degıl ovı magaza da falan sorun yok

AyaZ_19

Üye
merhaba arkadaşlar.öncelikle paylaşım için teşekkürler.ben programı indirdim ve c7ye kurdum.program gayet güzel çalışıyor.ovide sağlam.hiçbir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor.

betoner

betoner

Üye
Çok teşekkürler.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
tskler :)

cecex11

Üye
şebeke baglantısı kayboldu dıyo yuklerken sorun nedır anlamadım

amtcn

Üye
bendede 4 te 3 yükleni orda kalıyor, yüklemeye hazırlanıyor diyo sonra hata verip kapanıyo pff ya.

amtcn

Üye
bir kişide yardım etsin ölürmüsünüz ya.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar yüklerken wlan ile değil normal internet ile bağlanın ve yüklenene kadar başka yerlere girmeyin sorunsuz yüklenir merak etmeyin

omen632

omen632

Üye
tşk emeğin sağlık

-omer-

-omer-

Üye
Valla ben yükledim eski sürümdeki problemler yok tevsiye ederm (h):heyo: Ha bu arada arkadaslar buna resim falan ekleyemiyo muyuz??

estorak

estorak

Üye
​Teşekkürler :D

estorak

estorak

Üye
C5-03 e yükledim fakat hiçbir değişim olmadı :S

hayalet91

hayalet91

Üye
arkadaşlar ben bunu çalıştıramadım yükleme ilerliyor tam bitme noktasında yüklenemedi diyor ardından yükleme tamamlandı diyor.yüklü uygulamalarda gözüküyor fakat nası kullanacağıma dair en ufak bi fikrim yok program gözükmüyor.

----------Eklendi @ 20:55:57 ---------- Yazıldı @ 20:18:50 ----------

acaba Qt version 4.7.3 bişey mi kurulu olmalı nerden bulupta kuracam bunu ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
analog saati yapamadım...

Üst Alt