***nostarji*** siemens in efsane modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
***nostarji*** siemens in efsane modelleri
arkadaşlar cogumuz eskıden siemens in telefonlarını ya kullanmısızdır yada etrafımızda cok gormusuzdur.ilk renkli ekranlı telefonlar zamanında popülerdi bu marka daha sonra benq ile birleştiler felan ama tutmadı.ne olduda bukadar populerken kapandıo yok oldu bırden bılmıyorum.
sıemens ın bır kac modelını yaplaşacagım sizlerle yorumlarınızı ve hatırlayamadıgım onlarca telefon modellerinede yorumlarınızı beklıyorum
1.s65 [/URL] Uploaded with [/IMG] (bu telefonu ben cok karızma bulurdum halada öyle suanda piyasadakı mılyonlarca satan telefonlardan daha karızma

2.cx65 [/URL] Uploaded with [/IMG]

3.m55 [/URL] Uploaded with [/IMG] (bu telefonun katalogtakı tanıtımında bir akrepte vardı.telefonun aynlarında kırmızı ısıklar yanıyordu yanlıs hatrlamıyorsam

4.mc60 [/URL] Uploaded with [/IMG] bu telefon ılk başta bana cok tıpsız gelsede sonra onu almak ıcın ugrassamda alamamıstım. e ozamanlar ufak sayılırdım :)

5.st60 [/URL] Uploaded with [/IMG]

6.s55 [/URL] Uploaded with [/IMG]

7.m65 [/URL] Uploaded with [/IMG]

8.sx1 [/URL] Uploaded with [/IMG]
bu telefonların hemen hemen hepsiyle anılarım var turk olmaklamı alakalı bılmem elektronık seylerlede duygusal bağmı kuruyoruz ne :) başka modellerde var tıpı felan akılmda aslında ama modellerı aklıma gelmedı.

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye

vee unutulmaz siemens a 52 hala durur ilk telefonlarımdan :D

hoss

hoss

Üye
simens sevdiğim bir markaydı keşke eski günlerine geri dönebilse

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
simens sevdiğim bir markaydı keşke eski günlerine geri dönebilse

aynen ya bendede cx75 hala duruyor bır ara bozulmustu 2 yıl sonra felan denedım calıstı :) siemens in tasarımları harıkaydı yaa.sımdıye kadarki en kendine özgü yenilikçi tasarımları bu marka yaptı bence son zamanlardada iphone yaptı bunu.başkada yok bence ne nokia nede samsung bukadar başarılı tasarımlar uretebılıyor şuanda..

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
ilk sıradaki s65 de benim ilk telefonum 2004 yılının en iyi telefonu seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam

hoss

hoss

Üye
sanırım şuan sadece uzak doguda telefon satıyor simens avrupada satışı yok

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ilk sıradaki s65 de benim ilk telefonum 2004 yılının en iyi telefonu seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam

galiba benımde cx75 ten bır oncekı telefonum se t610 2005 ın en ıyı telefonu secılmışti.ekşi sözlükten baktımda ozamankı yorumlara nekadar komık :D yıllar sonrada bu forumda yazdıgımız seyler,hayret ıcıne dustugumuz ozellıklere gulup geçecegiz heralde

technoblue

technoblue

Üye
m55 kullanmıştım uzun süre. alaram sesi olarak kullandığım horoz sesi sayesinde neredeyse hiç okula geç kalma sıkıntım olmamıştı diyebilirim :) sx1 ayrı bir efsaneydi ilk başlarda ekranın yanında olan tuş takımı insanı biraz deli etse de bana göre nokia 6600dan daha iyi bir telefondu.

mert_1047

mert_1047

Üye
Xelibri X4 Dolapta Yatıyor Bi Yerden Hediye Geldiydi Dil ayarlarını ekran ayarlarından yapıyorduk:=)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ah ah eskiye götürdün reis eyvallah(h)

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve *İnci Sözlük*
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne nerak vardı bende. illa da slemens istiyordum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt