61semih
Üye
***nostarji*** siemens in efsane modelleri
arkadaşlar cogumuz eskıden siemens in telefonlarını ya kullanmısızdır yada etrafımızda cok gormusuzdur.ilk renkli ekranlı telefonlar zamanında popülerdi bu marka daha sonra benq ile birleştiler felan ama tutmadı.ne olduda bukadar populerken kapandıo yok oldu bırden bılmıyorum.
sıemens ın bır kac modelını yaplaşacagım sizlerle yorumlarınızı ve hatırlayamadıgım onlarca telefon modellerinede yorumlarınızı beklıyorum
1.s65 [/URL] Uploaded with
2.cx65 [/URL] Uploaded with
3.m55 [/URL] Uploaded with
4.mc60 [/URL] Uploaded with
5.st60 [/URL] Uploaded with
6.s55 [/URL] Uploaded with
7.m65 [/URL] Uploaded with
8.sx1 [/URL] Uploaded with
bu telefonların hemen hemen hepsiyle anılarım var turk olmaklamı alakalı bılmem elektronık seylerlede duygusal bağmı kuruyoruz ne
başka modellerde var tıpı felan akılmda aslında ama modellerı aklıma gelmedı.
sıemens ın bır kac modelını yaplaşacagım sizlerle yorumlarınızı ve hatırlayamadıgım onlarca telefon modellerinede yorumlarınızı beklıyorum
1.s65 [/URL] Uploaded with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/IMG] (bu telefonu ben cok karızma bulurdum halada öyle suanda piyasadakı mılyonlarca satan telefonlardan daha karızma2.cx65 [/URL] Uploaded with
[/IMG]3.m55 [/URL] Uploaded with
[/IMG] (bu telefonun katalogtakı tanıtımında bir akrepte vardı.telefonun aynlarında kırmızı ısıklar yanıyordu yanlıs hatrlamıyorsam 4.mc60 [/URL] Uploaded with
[/IMG] bu telefon ılk başta bana cok tıpsız gelsede sonra onu almak ıcın ugrassamda alamamıstım. e ozamanlar ufak sayılırdım
5.st60 [/URL] Uploaded with
[/IMG]6.s55 [/URL] Uploaded with
[/IMG]7.m65 [/URL] Uploaded with
[/IMG]8.sx1 [/URL] Uploaded with
[/IMG]bu telefonların hemen hemen hepsiyle anılarım var turk olmaklamı alakalı bılmem elektronık seylerlede duygusal bağmı kuruyoruz ne
başka modellerde var tıpı felan akılmda aslında ama modellerı aklıma gelmedı.