ebuddy hesap silme ve açık şifre problemi

Sponsorlu Bağlantılar

istosi

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy hesap silme ve açık şifre problemi
Arkadaşlar,

Ebuddy yi telefona kurdum.Fakat programı açınca facebook ve msn şifreleri otomatik görünüyor.Bir türlü bunu değiştiremedim.Ayrıca ebuddy içinde facebook ve msn hesaplarını tanıtıyoruzya onları silebiliyormuyuz ebuddy içinden?ben beceremedim.

Şifre olayına takıntılı olduğum için ebuddy yi sildim aslında güzel programdı.Sağolsun biri msn programı yüklemiş onu kullanıyorum şimdi.

Ebuddy için yardımlarınızı bekliyorum.

Starsley

Ebuddy kurunca şifremı hatırlaya basmışsındır bu yüzden olabilir. Hesap silmeye gelince hesabı düzenle var ordan şifre ve epostayı sil tamama bas hesap kaybolur.

istosi

Üye
    Konu Sahibi
yani ilk kurulumda bunu yapmışız demek ki

yükleyip tekrar deneyeceğim
tşkler

Starsley

Bi şey deil

istosi

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu da denedim olmuyor bilgileri silince tamam a tıklatmıyorki bilgiyi geri istiyor

Starsley

Olması lazım aslında o zaman sen sadece şifre sil tamama bas sadece eposta kalır yada hesabların altında otomatik başlatı seçme

ballyunuvar

ballyunuvar

Üye
n73 telim var ebuddy yükledim facebook hesabına baglantı yaptım(biraz zor oldu ama) iyi güzel baglantı var görünüyo herkez fakat ebuddy den çıkış yapıyorum arkadaşlarım facemin hala açık oldugunu söylüyorlar çıldırmak üzereyim bi yardım ederseniz dualarım sizinle

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Format olması lazım yada:allalla:

ZenqerDenq

Üye
Selam öncelik ile yapmanız gereken pc den facebook hesabınızı dondurmanız daha sonra tekrar aktive ettiğinizde sorunun hal olduğunu göreceksiniz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt