maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Hayatımın en ilginç haftasını geçiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük keyfım yerınde ay sonu gelse bı :)
egıtımlerde btmek uzere 2 tanecık kaldı sadece :) ve sonra ay bıtıyo cok mutluyum :)
6.5.11

CoDeYs

CoDeYs

Üye
günlük.
iş konusunda baya sıkıntı yaşiyorum yardımcı gelen elemanlar 4 tane kız ama sadece işimi zorlaştırıyor muhabbet güzel ama idare ediyorum işte banvitten ozel çalişan geldi kaç gündür 4,30 işim bitiyor çok şükür biraz rahatladım ama haftaya onlar tekrardan gwelmicek işlkeri çıkıyor tekrar kızlarla çaliş off offf

pelın_

sacma sapan bı gun pazartesı olsada ıse gıtsem sıkılıyorum ewde

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük bugün özel bi gündü... Deniz Seki'yi 2 metre mesafeden gördüm... videosunu çektim fotolarını çektim ama bi kendim foto çekinemedim :ağlarım:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük mac iptal edıldı

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bir pazar gunude evde uyuyabilsem butun herkez pazar gunu mangal bira rakı şarap ben hala çalişmaya devam :ağlarım: ama acısı çıkcak tabı :eller:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bugun anneler gunu gunluk
ve ıkı ettı:)

pelın_

gunluk bugun lanet pazar ve ben ewdeyım sacma sapan bı gun pc basında olup gıtcem dıye korkuyorum :D saka saka sımdı mangal keyfı yapcaz hazırlanıyoruz umarım halamlar gelmeyı basarırsa karsıdan gıtcez:d

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bugun baya güzel geçti fabrikaya gittim arkadaşlarla muhabbet ettim yanı kızlarla, erkelerden gelen yoktu yemek aldım getirdim falan işim bugun normaldekinden baya cabuk bıttı oda artık duzene baglı demekki ama haftaya tekrar kızlar gelcek ozaman 5 saat fazladan çalişma var mecburen yarın zor olcak hemde baya zor denetleme gelcek bakalım ne gibi sorunlar soylencek bugun sevmedigim bir aile taşındı bızım buraya ne ypalım kısmet işte.kendi bolgemde patronum ama genellige aday koycam bakalım ne olcak cok merak edıyorum olursa baya kişi emrimde olcak ama işim cok guzel olcak ve bayada sıtres ama olmasınıda cok ıstıyorum biraz daha vakıt gecsin bakalım neler olcak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
artık kendimi daha huzurlu hissedıyorum
sevdıklerım yanımda az ama harbı sevdıklerım
gerısını de ıstemıyorum zaten
bahar gelmıs çiçekler güneş
kardesm yanımda canım o benım
o yeter bana zaten

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük onu cok cok coook sevıyorum

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Herzamanki gibi yine sabah kalktım ve kahvaltıdan sonra ilacımı içip maxicep.com'a girdim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük bu aralar değişik zamanlar

pelın_

gunluk ben bugun hıc ıstemedıgım bıseyı yaptım 3 ögrencımı dısıplıne verdım ve buyuk bı ıhtımal ceza alcaklar :( mutsuzum onlar ıcın uzuldum ama hakettıler ben napabılırımkı. ayrıca hayatımda hıcbısey yolunda gıtmıyo yanlızım ve cok bunaldım

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük kendimi çok kötü hissediyorum bu gerizekalılığımı hiç afetmicem öbür tarafta bunun affedilmemesini ve cezamı çekmeyi istiyorum nasıl kıydım allah benim belamı versin :züü:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

günlük kendimi çok kötü hissediyorum bu gerizekalılığımı hiç afetmicem öbür tarafta bunun affedilmemesini ve cezamı çekmeyi istiyorum nasıl kıydım allah benim belamı versin :züü:

kımı oldurdunnn:ağlarım:

minoo

minoo

Üye
Günlük, şu an çok sinirliyim!!

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
yok cnm fevzi öyle bişey yapmaz ki dimi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt