Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cuma namazından çıktım direk babannemin boş evine gittim orada biraz müzik biraz sigara kendimden geçtim ...
pelın_
gunluk bırazdan yola cıkcam ankaraya gıtcez mutlumuyum bılmıyorum ama sadeve unv ew arkadasımı gorcem onn ıcın mutluyum ama 5 saat yok cekılırmı bılmm helede abımın ankaralı namık falan dınledıgı bı arabada bılmıyorum allah kolaylık versın bana Ç
LuckyDALT0N
Üye
Ankarada bence daha ne Ankaralı namıklar dinlersin
pelın_
aman bırak ya dınletmıycem haın planlarım var
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
günlük herseyı anlatıyo sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo
Üye
Başım ağrıyor günlük. Telefonum da susmuyo. Gel gel deyip duruyo arkadaşlarım. Eve kaçtım az önce. Ama sanırım birazdan evi basacaklar beni almak için Canım sıkkın aslında. Dışarıya çıkmak da istemiyorum
Cezzbedici3
Üye
günlük benim anlatacaklarımı arkadaşım anlatmış işte onun günlüğününün son yazısını copy-yapıştır yap kendine akıllı ol günlük adam ol
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
bazen koptugu yerde bırakmak gerek
hep sen düşünemezsın
hersey olacagına varır artık bu saatten sonra
minoo
Üye
Ne gündü arkadaş ya Hiç ağlamadığım kadar ağladım, hiç gülmediğim kadar güldüm bugün. Kendimle gurur duydum yani
Kingmortall
Üye
kafam bozuk günlük telefonum hiç çalmıyo en son 1 hafta önce çalmıştı ondan bu yana hiç bi ses yok ben müzik açıyorum arada bi hatırlıyo çalmayı
Gökhan alarm kur saatbaşı çalsın.
Yarın sınav var ve de hiçbir ders notu yok.
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
gene yaz geldi.bu yazı ben bir türlü sevemedim.keşke hep kış olsa.
OğuzcanAbi
Üye
bu gn dükkandaydım sıradan sıkıcı bi gündü yrn yazılı var biraz bişiler biliorum ama lrkuyorum ilk dönem 1 di geo
ilk yazılıdan 45 aldım :d
bundan 35 fln alsam geçerim ama biraz yüksek olsun
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
Sözü verir, bi' gider ve dönmez. Alışıldık olan bana yetmez.
Oyunlardayım, elbet bitmez. Bitse ben bilirdim, ben…
Üşüdüm, eldivenden kaçtım. Ateş topu oynatılan şu yarışlar baydı.
Baydı ! Kışımla küstüm…