Emre-45
Üye
<br />
<br />
dediklerinin birini bile ALLAH'a şükür bugüne kadar. yaşamadım..
Aynen dediklerinin hiçbirini bende yaşamadım çok şükür. Senin cihazın problemli , ver değişim iste burada konuyu kirleteceğine.
<br />
<br />
dediklerinin birini bile ALLAH'a şükür bugüne kadar. yaşamadım..
Zaten şu telefonla yapılacak en güzel şey sanırım telefon görüşmesi..
Oyunlar klasörünü açmak istersin telefon donar kalır, bir mesajı 10 kişiye atman gerekir her bir mesajdan sonra reset atarİnternete girmek istersin kendi web tarayıcısı donar kapanır. Opera Mobil kurarsın oda her 2 siteden 1 inde dümdüz beyaz sayfa kalır, butonlar çalışmaz lanet olsun der onuda kapatırsın.. Müzik çaları açarsın, telefonu yan çevirirsin o da ne 3 boyutlu albüm kapakları yerine simsiyah bir ekran karşında, müzik çalar kilitlenir öyle kapatamazsın telefonu yeniden başlatman gerekir. Ovi Mağazaya yeni birşey çıkmış mı diye bakmak istersin, gezerken mağaza hoop diye kapanıverir tekrar açman gerekir. Wireless'a bağlanmışsındır, telefon ısrar şekebe üzerinden bağlanmaya çalışır delirtir. Ev Ekranı widgetları online mı değil mi anlayamazsın..
Sanırım bu telefonu delirmeden kullanananlar sadece arama yapmak için kullanıyor![]()
Telefona biraz haksızlık etmişsin ama arasıra adamı delirtiyor.aynentekrardan gurur duyma hissi![]()
amacını gerçekten merak ediyorum senin, sat şu telefonu al birtane iphone sende kurtul bizde kurtulalım, telefonla hepimiz ufakta olsa sorunlar yaşıyoruz ama sen telefonu resmen düşman ilan etmişsin arkadaş madem bu kadar sorunlu telefon neden halen kullanıyorsun başta da söylediğim gibi sat iphone al galaxy s2 al htc al her konuyu böyle kirletme lütfen.
telefonla yapılacak en güzel şey zaten arama yapmak değilmi. Senin bahsettiğin sorunların Hiçbirini yasamAdim. Telefonda 3000'in üzerinde mesaj da oldu internetten film de izledim üstelik vodafone live ile Hiç sorun yaşamadım. Dahili 16 gb'in 13 u dolu Hiç donmadi. Harbiden merak ettim şimdi bu n8 e ne yapıyorsunuz da donuyor Bende kendi telefonumda deneyeceğim. 5 aydır kullanıyorum daha bir kere donmadi reset atmadı. Tarif edin şunu da dondurayim
alla allah benim telefonumda niye hiç birşey yok aldığımdan beri bir kez donmadı birkez reset atmadı takır takır çalışıyor hata nerde acaba ? merak ediyorum doğrusu
üstte hani nonamexin telefonunda değil kendisinde sorun var dedinya o yüzden banlandın ah be usta senin banlanmana üzüldüm bak şimdi olmadı beyakismayan mesajimi ozelden geri yollasana nerede hakaret etmisim bir bakayim...