N8 Sertap Erener ile Turkcell HD Ses Reklamında [N8 ile Bir Kez Daha Gurur Duydum]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultradeniz6

Üye
olmadı banlanmamalıydı.

zgr_techno

Üye
nonaamexin ya telefonunda ya da kendisinde sorun var dedim diye hatirliyorum, kendisini taniyan guvenilir bir kisiye danissin, sorun telefondaysa servise versin yok kendisindeyse de doktora gidip destek alsin diye tavsiyede bulundum ben. Sen delisin doktora git cemedim direkt. Adminler okudugunu anlamiyorsa nonamexin hangi konu acilirsa acilsin telefonunun sorunlu oldugunu yazdigini tespit eden onlarca kullanicinin tepkisine baksin. Nonamex bir yorum yapiyor birsuru yazar aksini yaziyor farkinda degil misiniz... Ben bu arkadasa kardesce tavsiyede bulundum, baska mesajlarimda daha agir terimler sarfettim banlanmadim ama bu cok manidar bir ban oldu. Nonamex durmaz artik, aldi adminlerden gazi :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

nonamex

Üye
Sizin aldığınız aile terbiyesine göre işinize gelmeyen bir durumda birine sorunlu veya deli demek normal olabilir ama forumun kuralları var, ona uymak zorundasınız :oke:

zgr_techno

Üye
sana deli dedigimi dusunuyorsan ozur dilerim, ama biraz empati yap

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gereksiz / tartışma mesajları silinmiştir. Tekrarında ilgili arkadaşlar uyarı alacaktır, bilginize.

deli oğlan

Üye
arkadaşlar bu reklam filminde n8 kullanılması çok normal bişey çünkü n8 de bulunan aktif gürültü azaltma teknolojisi sayesinde hd ses ile mükemmel uyuyo bence o yüzden n8 kullanıldı bu reklamda.. :oke:

kraldost

kraldost

Üye
Zaten şu telefonla yapılacak en güzel şey sanırım telefon görüşmesi..

Oyunlar klasörünü açmak istersin telefon donar kalır, bir mesajı 10 kişiye atman gerekir her bir mesajdan sonra reset atar :ehe İnternete girmek istersin kendi web tarayıcısı donar kapanır. Opera Mobil kurarsın oda her 2 siteden 1 inde dümdüz beyaz sayfa kalır, butonlar çalışmaz lanet olsun der onuda kapatırsın.. Müzik çaları açarsın, telefonu yan çevirirsin o da ne 3 boyutlu albüm kapakları yerine simsiyah bir ekran karşında, müzik çalar kilitlenir öyle kapatamazsın telefonu yeniden başlatman gerekir. Ovi Mağazaya yeni birşey çıkmış mı diye bakmak istersin, gezerken mağaza hoop diye kapanıverir tekrar açman gerekir. Wireless'a bağlanmışsındır, telefon ısrar şekebe üzerinden bağlanmaya çalışır delirtir. Ev Ekranı widgetları online mı değil mi anlayamazsın..

Sanırım bu telefonu delirmeden kullanananlar sadece arama yapmak için kullanıyor :ehe

nokia kullanmak vardır
birde kullanmayı bilmek vardır
açıkçası anlatığın sorunların hiç birini yasamadım su ana kadar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu reklam filminde n8 kullanılması çok normal bişey çünkü n8 de bulunan aktif gürültü azaltma teknolojisi sayesinde hd ses ile mükemmel uyuyo bence o yüzden n8 kullanıldı bu reklamda.. :oke:

belkide turkcellin sahibide bizim gibi n8 hayranıdır o yüzden n8 kullanılması için emir vermiştir olmamı :)

backspace11

backspace11

Üye
evet ekren nedense buyuk olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...