Monte için Kamera sorunu olmayan" MULTITASKING " destekli FW ! (+Bluetooth ve Wi-Fi widgetleri)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Hocam eywallah cok yardımcı oldun gercekten hemen kuracam o zaman ama once senın verdıgın lınkte kı olayı yanı ayarları yedekleyerek alayım sonra tekrardan ameleleık cekmeyelım tesekkurler :D

----------Eklendi @ 18:53:46 ---------- Yazıldı @ 17:20:23 ----------

Bırazdan denıyecem umarım kotu bırsey olmaz cunku daha once basım agrımıstı bıraz bakalım hadı bısmıllah

wade96

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eywallah cok yardımcı oldun gercekten hemen kuracam o zaman ama once senın verdıgın lınkte kı olayı yanı ayarları yedekleyerek alayım sonra tekrardan ameleleık cekmeyelım tesekkurler :D

----------Eklendi @ 18:53:46 ---------- Yazıldı @ 17:20:23 ----------

Bırazdan denıyecem umarım kotu bırsey olmaz cunku daha once basım agrımıstı bıraz bakalım hadı bısmıllah
Haberdar et beni dostum , bi sorun olursa Ö.M at yardımcı olurum :)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Arkadaslar denedım kurdum oldu gercekten guzel degısık seyler var mevcut ıcınde SFR dıyo yapan veya cıkan bolgeye gore galıba fransa olacak cunku messenger programında fransızca yazılar var daha sonra cafe restourant ıcın gps benzerı program var task manager var ve calısıyor fakatttt benım bekledıgım gıbı degıl ben orta tusa basılı tutunca acılan task manager sanıyordum yaptım yaptım olmadı menudekı task manager menusunden gecıs yapılıyo mesaj yazımı hızlı degıl pek fark goremedım zaten java dan ve ıslemcı hızından oturu oyle gerıden gelme oluyo mesaj yazımında su anda tekrar jtjl2 yı yukluyorum qwerty yı kullanmasamda en son fw oldugu ıcın tercıhım ondan yana hayırlı paylasımlar wade96 kardesımıze tesekkurlerımı sunuyorum kullanacaklara hayırlı olsun,:oke:

wade96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar denedım kurdum oldu gercekten guzel degısık seyler var mevcut ıcınde SFR dıyo yapan veya cıkan bolgeye gore galıba fransa olacak cunku messenger programında fransızca yazılar var daha sonra cafe restourant ıcın gps benzerı program var task manager var ve calısıyor fakatttt benım bekledıgım gıbı degıl ben orta tusa basılı tutunca acılan task manager sanıyordum yaptım yaptım olmadı menudekı task manager menusunden gecıs yapılıyo mesaj yazımı hızlı degıl pek fark goremedım zaten java dan ve ıslemcı hızından oturu oyle gerıden gelme oluyo mesaj yazımında su anda tekrar jtjl2 yı yukluyorum qwerty yı kullanmasamda en son fw oldugu ıcın tercıhım ondan yana hayırlı paylasımlar wade96 kardesımıze tesekkurlerımı sunuyorum kullanacaklara hayırlı olsun,:oke:
Menü tuşuna uzun bastığımızda o anki pencereyi küçültüp ana menüye dönüyor,menüdeki task manager iconuna tıklayıp geçiş yapabiliyoruz :)
Belirtmiştim hocam onu ama canın sağolsun. JTJL2 ye bir türlü ısınamadım ben , ama hiç birşey yoksa wifi widgetleri çok işime yarıyor :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetopuz
mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Yok dogrudur yanı ıse yarıyor calısıyor onu belırteyım konuyu karalamak kırletmek vs vs degıl amacım yanlıs anlasılmasın canın sagolsun felan yanı benım gozume degısık geldı ama dedıgın gıbı wıfı ve bluetooth wıdgetlerı ıse yarıyor ve hızlı bıcımde acılıyor emegıne saglık o kadar ugrasmısın hakk edıyorsun yanı tesekkuru elıne saglık tekrar dıyorum ıse yarıyor beyler ısteyen denesın hıcbır sakıncası yok hayırlı gunler. :) [ wade96 :op: mehmetopuz ] :bigstar:

wade96

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam ne demek sorun yok amacımız paylaşım zaten :) Sanada :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

wade96

Üye
    Konu Sahibi
Internet profilleri hakkında bir bilgim yok hocam. TCELL Menu den wap mms ayarlarını alabiliyorsun zaten ücretsiz,wifi ağları registry klasöründe kayıtlı mı bilmiyorum.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Yigit315
Yigit315

Yigit315

Üye
eyvallah haci abi.:oke::oke::oke:

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Arkadaşlar Ben bu fw olayını tam olarak öğrenmek istiyorum Bu fw den önce bir tane yüklemiştim ama çok mesaj attığım zaman telefonda donma olayı yaşıyordum tam olarak fw olayını anlatan var mı ya da bu fw resimle olarak nasıl yükleyeceği mi anlatır mısın?:allalla:

KArdeşim nasıl olduğunu öğrendim Fw Güzele benzıyor bende bir sorunla karşılaşmadım..Çok sağol..

darbestyle

darbestyle

Üye
benim telefon task managerli fwlerde hata veriyor , bunda vermez inş.

----------Eklendi @ 12:38:26 ---------- Yazıldı @ 12:13:56 ----------

kardeş csc dosyası atmadan çalıştı bu reset falanda atmadı... yüklememe gerek var mı

----------Eklendi @ 13:16:45 ---------- Yazıldı @ 12:38:26 ----------

kardeşim ben direk aehf1in cscyle yükledim bi sorun yok suan , xaıl4 csc yuklemem şart mı

darbestyle

darbestyle

Üye
menü simgesi değiştirdm , meniye girince ekran kararıyor :) widgetler gozukuyor bnde

eragon1599

Üye
[h=2]S5620JTJL üstne yüklesek sorun çıkarmı ?[/h]

ibrahimduygulu

Üye
çok saol kardeşim ;)

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
...

fbmst

Üye
arkadaşlar eğer telefonunuz orjinal garantiliyse eğer bu firmwareleri kendi kendinize yapmak garanti kapsamı dışı bırakıyor..hala bilmeyeniniz varsa uyarayım.haa bi de şu tehlike var bunu atarken çok dikkatli atmalısınız yoksa telefon kendini kilitleyebiliyor..ozaman da benim telefonum kitlendi garanti baksın yok..parayı bayılacaksınız bi güzel snra açıyolar..fiyatını da söyleyim en kötüsü 50 tl ama samsung servislerinde 100 tl..bilgilerinize...

maxilopez1

Üye
arkadaşlar eğer telefonunuz orjinal garantiliyse eğer bu firmwareleri kendi kendinize yapmak garanti kapsamı dışı bırakıyor..hala bilmeyeniniz varsa uyarayım.haa bi de şu tehlike var bunu atarken çok dikkatli atmalısınız yoksa telefon kendini kilitleyebiliyor..ozaman da benim telefonum kitlendi garanti baksın yok..parayı bayılacaksınız bi güzel snra açıyolar..fiyatını da söyleyim en kötüsü 50 tl ama samsung servislerinde 100 tl..bilgilerinize...
kardeşim böyle bişi yok ben telefonu 5 kere fw atarak bodum 3 kere aynı sebepten gittiği için yeni cihaz verdiler bana şimdi yenisini kullanıyorum artık uğraşmıyorum firmwareyle felan :) :) :)

Üst Alt