Samsung Galaxy S kullananlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vivaldi123

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S kullananlar..
Arkadaşlar bu telefonu ben geçen pazar aldım.İlk aldığımda android 2.1 yüklüydü.Sadece facebook ve youtube'deki videoları izleyebiliyordum flash oynatmıyordu.Sonra android 2.2 yükledim çok basit bir işlem.Flash player otomatik yüklenmiş oldu + görev yöneticisi geldi.

Resmen kraloyun.com ' daki oyunları oynayabiliyorum.
tw ile pc ye bağlanabiliyorum ve pcyi yönetebiliyorum.Klavyede ' de değişiklik olmuş.Bence galaxy s kullanan varsa hemen güncellemeye baksın :) Tv falan da çok güzel izleniyor.

Forumda dolaşırken gördüm bazı arkadaşlar galaxy s ' de flash yok sanıyorlar.

silver021

silver021

Üye
forumda o gördüğün arkadaşlar samsung antisempatizanı. galaxy s 2.3 androidede geçebiliyor diye biliyorum :allalla:

eacikalin

Üye
Şu an 2.3.3 Gingerbread ile kullanıyorum. Tek kelime ile harika. Yapamadığı şey yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar bu telefonu ben geçen pazar aldım.İlk aldığımda android 2.1 yüklüydü.Sadece facebook ve youtube'deki videoları izleyebiliyordum flash oynatmıyordu.Sonra android 2.2 yükledim çok basit bir işlem.Flash player otomatik yüklenmiş oldu + görev yöneticisi geldi.

Resmen kraloyun.com ' daki oyunları oynayabiliyorum.
tw ile pc ye bağlanabiliyorum ve pcyi yönetebiliyorum.Klavyede ' de değişiklik olmuş.Bence galaxy s kullanan varsa hemen güncellemeye baksın :) Tv falan da çok güzel izleniyor.

Forumda dolaşırken gördüm bazı arkadaşlar galaxy s ' de flash yok sanıyorlar.

neden galaxy s2yi beklemedin?

ricardo45

ricardo45

Üye
ben onu bekliyorum işte:d:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Aynen ben s alacağıma s2 derim ya yada htc:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt